(80023102) that code means you dont have funds in your account...
1: If your credit card number is appearing in x's (e.g.. 111xxxxxxxxxxx357) then retype it.
2: If you live in a flat/ apartment then placing your address on 1 or 2 lines might help
3: Is your credit card still valid?
4: Having your billing and residential infomation typed in the same might help.
Best bet is to make absolutely certain that you type the info in correctly - which is not made easy by some card providers. Typical issues are extra spaces (especially if you have no middle name), or addresses which have (say) the town name on a different line to where you might expect it to be.
kartbilgilerini tamamen silip dene diyorlar başka yerlerdede abi.
kaan buradan psn hesabınla giriş yap transaction managamentın altında add funds to your wallet gibi birşey var onu seç. Sonra devam et kredi kartı bilgilerini yaz burdan olur umarım.
kardeşim bende bunu biraz önce gördüm community blogta idi sanırım kart numarasını yeniden yaz bir iki ayrıntı ekle daire no su falan filan akşam denerim bidaha sağolasın alalım şu oyunu sizlerde kusura bakmayın benim elimde olan bişey değil
abı estagfurullah sıkıntı yok aksam hallederız haftasonu zaten
eyvallah sağolun inşallah düzelir akşama
dostlar nasılsınız. kardeşlikler içinde en seviyeli ve güvenilir kardeşlik olan S-K-O-M-P kardeşliğimizi 1500 kardeşlik başlığının arasından bulmak zor oldu:)
adminler bir yol bulsalarda tek oyun için açılan başlıkları oyun alınınca kapatsalar. birde bizler gibi kalıcı kardeşlikler için ayrı bir alt forum açsalar daha iyi olur.
bencede güvenilir gerçekten çok teşekkürler herbirinizde kardeşlerim .. umarım bu gece fifayı hallederiz eğer olmazsa ise başkasında kart varsa o alsın ona gönderelim ?
kardeşler olmuyor ne yaptıysam olmadı 3 tane kartı tek tek denedim yine aynı hata ya başka psn açıp alacaz yada kardeşlerden kartı olan birisi alsın 130 tl yatırırım hesabına
abı ben alırım da benım banka hesabım yok maasımı elden alıyorum sımdıye kadar pek ıhtıyacım olmadı acıkcası telefondan falan banka hesabı acılır mı bankaya mı gıtmek lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
abı ben alırım da benım banka hesabım yok maasımı elden alıyorum sımdıye kadar pek ıhtıyacım olmadı acıkcası telefondan falan banka hesabı acılır mı bankaya mı gıtmek lazım ?
dostlar nasılsınız. kardeşlikler içinde en seviyeli ve güvenilir kardeşlik olan S-K-O-M-P kardeşliğimizi 1500 kardeşlik başlığının arasından bulmak zor oldu:)
adminler bir yol bulsalarda tek oyun için açılan başlıkları oyun alınınca kapatsalar. birde bizler gibi kalıcı kardeşlikler için ayrı bir alt forum açsalar daha iyi olur.
bızım kardeslıkten ben de cok memnunum dıgerlerıne bakınca kımse para derdınde degıl hakıkaten 5 kısı ıyı bır araya geldık umarım uzunca bır sure boyle devam ettırırız
abi benim kartla denedim ben olmadı maaş gelmedi için yatıramadım kartın limiti dolu napçaz bilmiyorum valla
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
hesap actırabılırsem actırırım olmadı oyle yaparız dogru soyluyosn denıyorum sımdı eger olmazsa hesapta sıkıntı var demektır cunku fıfa 12 kardeslıgı olusturup alan var bıldıgım kadarıyla oyunla sıkıntı olmaması lazım.
quote:
quote:
quote:
herkes memnun ben sony den memnun değilim hırsızmıyız kardeşim paramızla oyun alacaz paramızla rezil oluyoruz
oyunda sıkıntı yok bence o hatayı aldı diye kaan banlanmış oluyormuş bizim psn hesabı sanırım başka bi hesap açıp alınması gerek
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
oyunda sıkıntı yok bence o hatayı aldı diye kaan banlanmış oluyormuş bizim psn hesabı sanırım başka bi hesap açıp alınması gerek
ıyı de nıye banlansın kı hesap onu cozemedım sıgır mı bu sony fazla oyun aldık dıye mı banlıyo
kaan sadece fifa için acount alsana abi şimdi ozaman olucaktır kesin
bilmiyorum nedenini o hata kodunu arka arkaya alınca banlanıyormuş hesap ir süre sonra düzeliyormuş nette okudum. bence en iyisi fifa 12 için başka bir psn acount almak
quote:
yeni account mu alayım yedekte durur ozaman
quote:
quote:
yeni account mu alayım yedekte durur ozaman
abı ben bı denıym olmadı oyle yapraız
al abi yedekte dursun bi kısmı ordan alırız bende 16 dolu ama birini silerim sorun olmaz
quote:
al abi yedekte dursun bi kısmı ordan alırız bende 16 dolu ama birini silerim sorun olmaz
yaw arkadaşlar noluyo böyle nette gitti sony netide banladı heralde