Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okinore

fifa 9 gbyt miş :) bakalım makinada nasıl sığdırcam hepsini :) alalım en azından fifa12 yi abi turnuva falan yaparız bişiler olur atraksiyon olur

hacı beni yenersiniz yaw futbolla aram bek yoktur seyirci olarak katılırım herkes için uygunsa oyunları akşam alırım paseyx kardeşim kitapların arasından çıkamadı
  • ok alalım abi aynı takımda oynama var sanırım fifada biz senle oluruz diğerleri karşıda olur
  • quote:

ok alalım abi aynı takımda oynama var sanırım fifada biz senle oluruz diğerleri karşıda olur

bak o olur işte yenilsekte tek yenildim demem her sene pes alırdık kuzenle enişteyle kapışırdık bu senede fifa kapışması olsun
  • olur olur yeneriz ya sen bana bırak
  • yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiii

Kardeşler hemen alalım

ben varım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiii

Kardeşler hemen alalım

ben varım.....

hocam nerdesin yaw bizde dedik herhalde kitapların sinavların içinde uyumuş kalmış şaka bi yana allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

abi fifaya paseyx de gelır bence off turnuva falan da yaparız cılgın olur

aslında çoklu alsak iyi olur neden diyeceksiniz şimdi her seferinde para yatırırken masraf kesecek yazık günah bendende psn para kesecek onada yazık

şöyle yapalım

Rochard ----------------------------------18,99 TL
    Child of Eden---------------------------- 49,99 TL
    PAYDAY The Heist----------------------- 32,99 TL
    The Last Guy-----------------------------15,49 TL
    fifa 12------------------------------------130 tl
    CRYSİS 2---------------------------------79,99

total---------------------------------------- 327

kişi başı------------------------------------65,50

Dostlar fena halde durumum :( kaan kardeş ben sana cep numaramı özelden vereyim acil durumlarda irtibata geçelim.

yukarıda ki listeye ok. ama merak ettim siren blood neden çıktı. herkes de var mı yoksa rağbet mi yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

abi fifaya paseyx de gelır bence off turnuva falan da yaparız cılgın olur

aslında çoklu alsak iyi olur neden diyeceksiniz şimdi her seferinde para yatırırken masraf kesecek yazık günah bendende psn para kesecek onada yazık

şöyle yapalım

Rochard ----------------------------------18,99 TL
    Child of Eden---------------------------- 49,99 TL
    PAYDAY The Heist----------------------- 32,99 TL
    The Last Guy-----------------------------15,49 TL
    fifa 12------------------------------------130 tl
    CRYSİS 2---------------------------------79,99

total---------------------------------------- 327

kişi başı------------------------------------65,50

Dostlar fena halde durumum :( kaan kardeş ben sana cep numaramı özelden vereyim acil durumlarda irtibata geçelim.

yukarıda ki listeye ok. ama merak ettim siren blood neden çıktı. herkes de var mı yoksa rağbet mi yok.

biraz pahalı oldu kardeşim ama listede tabiki bidahaki alıma yani alırız hiç kafanı yorma no yu pm le acil durumlarda rahatsız ederim

• tamamdır dostlar. ne zaman alıyoruz peki. hemen yapalım bence hafta sonu takılırız.
  • quote:

tamamdır dostlar. ne zaman alıyoruz peki. hemen yapalım bence hafta sonu takılırız.

akşam alacam kardeşim can maşallah parayı bile yatırdı
  • tamam kardeş. bende gönderiyorum eft yi. yalnız yine cumaya denk geldi para pazartesi geçecek hesaba :( sıkıntı olur mu kardeş.
  • kaan ben yarın yatırırım heralde kardeşim ayın 1 i maaş yatar kesin ama istersen indirmiyeyim parayı verince indireyim.. geçen sefer 1 gün önce indirdim ya içime sinmedi oynayamadım bile
  • quote:

kaan ben yarın yatırırım heralde kardeşim ayın 1 i maaş yatar kesin ama istersen indirmiyeyim parayı verince indireyim.. geçen sefer 1 gün önce indirdim ya içime sinmedi oynayamadım bile

yaw kardeşlerim bana para muhabbeti yapmayın benim ekstre 26 sında kesiliyor 26 sından önce ne zaman isterseniz ozaman gönderin sevmiyorum para muhabbetlerini
  • kızma kardeşim
  • quote:

kızma kardeşim

estağfurullah
  • ben kaçar dostlar mesai bitti eve gidiyorum alımı yapıp haber vericem herkese şimdiden hayırlı akşamlar
  • haydi hayırlı olsun bakalım
  • fifa 12
  • online code ta da sorun yokmuş valla süper ya
  • forum resmen topyekün kardeş olmuş. "Müslümanlar kardeştir psn kardeşliği" adı altında bir başlık açmayı düşündüm bir an :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.