fifa 9 gbyt miş :) bakalım makinada nasıl sığdırcam hepsini :) alalım en azından fifa12 yi abi turnuva falan yaparız bişiler olur atraksiyon olur
hacı beni yenersiniz yaw futbolla aram bek yoktur seyirci olarak katılırım herkes için uygunsa oyunları akşam alırım paseyx kardeşim kitapların arasından çıkamadı
ok alalım abi aynı takımda oynama var sanırım fifada biz senle oluruz diğerleri karşıda olur
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
ok alalım abi aynı takımda oynama var sanırım fifada biz senle oluruz diğerleri karşıda olur
bak o olur işte yenilsekte tek yenildim demem her sene pes alırdık kuzenle enişteyle kapışırdık bu senede fifa kapışması olsun
olur olur yeneriz ya sen bana bırak
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiii
Kardeşler hemen alalım
ben varım.....
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiii
Kardeşler hemen alalım
ben varım.....
hocam nerdesin yaw bizde dedik herhalde kitapların sinavların içinde uyumuş kalmış şaka bi yana allah kolaylık versin
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
abi fifaya paseyx de gelır bence off turnuva falan da yaparız cılgın olur
aslında çoklu alsak iyi olur neden diyeceksiniz şimdi her seferinde para yatırırken masraf kesecek yazık günah bendende psn para kesecek onada yazık
şöyle yapalım
Rochard ----------------------------------18,99 TL Child of Eden---------------------------- 49,99 TL PAYDAY The Heist----------------------- 32,99 TL The Last Guy-----------------------------15,49 TL fifa 12------------------------------------130 tl CRYSİS 2---------------------------------79,99
total---------------------------------------- 327
kişi başı------------------------------------65,50
Dostlar fena halde durumum :( kaan kardeş ben sana cep numaramı özelden vereyim acil durumlarda irtibata geçelim.
yukarıda ki listeye ok. ama merak ettim siren blood neden çıktı. herkes de var mı yoksa rağbet mi yok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
abi fifaya paseyx de gelır bence off turnuva falan da yaparız cılgın olur
aslında çoklu alsak iyi olur neden diyeceksiniz şimdi her seferinde para yatırırken masraf kesecek yazık günah bendende psn para kesecek onada yazık
şöyle yapalım
Rochard ----------------------------------18,99 TL Child of Eden---------------------------- 49,99 TL PAYDAY The Heist----------------------- 32,99 TL The Last Guy-----------------------------15,49 TL fifa 12------------------------------------130 tl CRYSİS 2---------------------------------79,99
total---------------------------------------- 327
kişi başı------------------------------------65,50
Dostlar fena halde durumum :( kaan kardeş ben sana cep numaramı özelden vereyim acil durumlarda irtibata geçelim.
yukarıda ki listeye ok. ama merak ettim siren blood neden çıktı. herkes de var mı yoksa rağbet mi yok.
biraz pahalı oldu kardeşim ama listede tabiki bidahaki alıma yani alırız hiç kafanı yorma no yu pm le acil durumlarda rahatsız ederim
tamamdır dostlar. ne zaman alıyoruz peki. hemen yapalım bence hafta sonu takılırız.
quote:
tamamdır dostlar. ne zaman alıyoruz peki. hemen yapalım bence hafta sonu takılırız.
akşam alacam kardeşim can maşallah parayı bile yatırdı
tamam kardeş. bende gönderiyorum eft yi. yalnız yine cumaya denk geldi para pazartesi geçecek hesaba :( sıkıntı olur mu kardeş.
kaan ben yarın yatırırım heralde kardeşim ayın 1 i maaş yatar kesin ama istersen indirmiyeyim parayı verince indireyim.. geçen sefer 1 gün önce indirdim ya içime sinmedi oynayamadım bile
quote:
kaan ben yarın yatırırım heralde kardeşim ayın 1 i maaş yatar kesin ama istersen indirmiyeyim parayı verince indireyim.. geçen sefer 1 gün önce indirdim ya içime sinmedi oynayamadım bile
yaw kardeşlerim bana para muhabbeti yapmayın benim ekstre 26 sında kesiliyor 26 sından önce ne zaman isterseniz ozaman gönderin sevmiyorum para muhabbetlerini
kızma kardeşim
quote:
kızma kardeşim
estağfurullah
ben kaçar dostlar mesai bitti eve gidiyorum alımı yapıp haber vericem herkese şimdiden hayırlı akşamlar
haydi hayırlı olsun bakalım
fifa 12
online code ta da sorun yokmuş valla süper ya
forum resmen topyekün kardeş olmuş. "Müslümanlar kardeştir psn kardeşliği" adı altında bir başlık açmayı düşündüm bir an :)