Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günaydın kardeşler nasılsınız ? nasıl edecez şimdi
  • günaydın kardeşlerim ne o kardeşlik kaldırılıyor muymuş ya adamlara mail atayım ben hacım yapmayın etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

battlefield 3 beta gelmıs bu arada ınanılmaz guzel pcdekını satıp ps3tekını alcam o derece

ya severim bf serisini ama grafikler hiçte o videolarda oynayan adamlarınki gibi durmuyordu açıkçası rezalet benim için hayalkırıklığı bf3 beta grafikleri.. bf2 ile aynı hatta birazdaha kötü adamların parmakları falan komedi ya dün akşam oynadım üzüldüm açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

battlefield 3 beta gelmıs bu arada ınanılmaz guzel pcdekını satıp ps3tekını alcam o derece

ya severim bf serisini ama grafikler hiçte o videolarda oynayan adamlarınki gibi durmuyordu açıkçası rezalet benim için hayalkırıklığı bf3 beta grafikleri.. bf2 ile aynı hatta birazdaha kötü adamların parmakları falan komedi ya dün akşam oynadım üzüldüm açıkçası

sana en içten duygularımla katılıyorum hiç beğenmedim adam modellemeleri filan rezalet bi ara yerin altından gidiyordu benim adam bad company 2 bile bundan daha iyi

• abi grafik cok ıyı degıl de atmosfer fln cok hosuma gıttı benım cod'dan cok daha farklı bı hıs verıyo tam surum hayal kırıklıgına ugratmaz bence
  • bf2 iyi nedemek abi süperdi buna göre çağ atlamış gibi bf2 .. nedir bu rezalet ya az önce pc için bi video izledim açık alan multi olcak iş değil arada dağlar kadar fark var dağlar da değil denizler ovalar fidanlar herşey ps3 e böyle fear2 grafikli bi oyun çıkarmışlar komedi okadarda ümitlenmiştim .. crysis2 yi alıcaz bak gör aradaki farkları yuh artık diyceksiniz
  • quote:

abi grafik cok ıyı degıl de atmosfer fln cok hosuma gıttı benım cod'dan cok daha farklı bı hıs verıyo tam surum hayal kırıklıgına ugratmaz bence

ya istedikelerini yapsınlar can betada neyse fullde odur grafikleri baştan portlayamazlar.. killzone 3 betasını hatırla ve fullünü arada hiç bir fark yoktu lagdan başka.. bu tamamen ps3 e yoksunluk durumudur.
  • quote:

bf2 iyi nedemek abi süperdi buna göre çağ atlamış gibi bf2 .. nedir bu rezalet ya az önce pc için bi video izledim açık alan multi olcak iş değil arada dağlar kadar fark var dağlar da değil denizler ovalar fidanlar herşey ps3 e böyle fear2 grafikli bi oyun çıkarmışlar komedi okadarda ümitlenmiştim .. crysis2 yi alıcaz bak gör aradaki farkları yuh artık diyceksiniz

fear 2 grafikli valla ne dıym abı ben pcde oynayacagım ıcın tuzum kuru hahahah ins uzmez sızı de

• hadi şöyle diyim fear 2.5 pc deki hali güzel gerçekten de bende ati hd4600 mü ne var o da izlediğim gibi göstermez kesin pc kullanmayalı yıllar oldu
  • hacılar ben bu oyun çıksın şöyle 1-2 hafta geçsin öyle alacam eğer böyle olacaksada almam zaten adamlar enayi yerine koyuyor resmen pc m olsa direk ona alırdım
  • yok ya ben almıycam kaan olcak iş değil yazık verdiğimiz paraya
  • quote:

yok ya ben almıycam kaan olcak iş değil yazık verdiğimiz paraya

okan çıksın dostum bakalım bi spot fiyatı iyimi takas falan filan ucuza getirmeye çalışırız belki hiç almam
  • fifanın psnde onlıne paylasımı olup olmayacagı bellı olsa da fifaya gırsek
  • kaan takasla 20 lira verceksem alırım yoksa üstüne para verseler allah aşkına al elini ayağını öpeyim okan deseler almam fifa gelsin onu alalım
  • quote:

kaan takasla 20 lira verceksem alırım yoksa üstüne para verseler allah aşkına al elini ayağını öpeyim okan deseler almam fifa gelsin onu alalım

hahhahahahhahahah
  • fifa 12 dusmus beyler onlıne pass yok gerekırse sonra alırız 130/5 = 26 tl kısı bası acıl bı alım yapalım beyler
  • hemen alın kardeşlerim fifayı
  • okinore hocam tamam. mertcan tamam. paseyxle kaan0101 de onayı versın hemen alalım
  • quote:

okinore hocam tamam. mertcan tamam. paseyxle kaan0101 de onayı versın hemen alalım

tamam dır ok.
  • hoooleeey holey holey holeyyy
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.