Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil olmus o yaw anlamadim pasey hocam sinavlara hazirlaniyo beni bile ekleyemedi daha XD
  • pc oyunculugunu birakali çok zaman oldu :-C
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

nasil olmus o yaw anlamadim pasey hocam sinavlara hazirlaniyo beni bile ekleyemedi daha XD

eskı kardeslık dagılmıs 3 kısı kalmıs sanırım, yenı 2 kısı bulmuslar yenı oyun almıslar fln ama yenı uyeler ekleyememıs tabı hesabı zaten oncekı 2 kısıde aktıf oldugu ıcın. hesap ban yemıs. sımdı eskı uyelerı deaktıve ettırmekle ugrasıyolar. Allah sabır versın valla cekılecek cıle degıl
  • sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne alıcaz pacman falan onlara da bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne alıcaz pacman falan onlara da bakın

abi hepsini yazıcam ıstenmeyen olursa cıkarıcam yuklu bır oyun alımı yapalım zamanı geldı
  • quote:

sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne alıcaz pacman falan onlara da bakın

vay bi pacman ci varmis burda severek oynardik yine oynariz can sana zahmet olack kardesim ama fiyatlarida yazarsan iyi olur kararlastirip alalim coklualim olsun
  • of harddisk almam lazım :) taşınma işleri bi yandan oyun oynayamamak bir yandan hdd doldu bi yandan
  • eskilerdenim ben de kaan :) bu arada bodycount a da bakın o da multi ve ucuz şuan xbox ta oynadım fena değildi multisi zevklidir eminim
  • quote:

of harddisk almam lazım :) taşınma işleri bi yandan oyun oynayamamak bir yandan hdd doldu bi yandan

hahahah hocam hayırlı olsun nereye tasınıyorsunuz
  • hayrola kardesim koly gelsin zor is tasinma isi kaclik alacan hdd arkadas var burda uygun bisey ayarlarim
  • valla 500 lük diye ümit ediyorum kaan ama bilmiyorum fiyatları yüksek media markt a da gidemedim.. ama snein arkadaşla hallederiz olmadı. abi olimpiyat köydeyim ben izmirde bi kaç blok öteye taşıncam işte taşınma durumu zor bi de super online ı nakil ettrcem falan anlatamam kol gibi
  • quote:

eskilerdenim ben de kaan :) bu arada bodycount a da bakın o da multi ve ucuz şuan xbox ta oynadım fena değildi multisi zevklidir eminim

bodycountun serverlar bomboşmuş hocam kımse oynayamıyomus dogru durust metacrıtıcte user score ortalaması 2 mı ne zaten uzuluruz gıbı gelıyo
  • quote:

valla 500 lük diye ümit ediyorum kaan ama bilmiyorum fiyatları yüksek media markt a da gidemedim.. ama snein arkadaşla hallederiz olmadı. abi olimpiyat köydeyim ben izmirde bi kaç blok öteye taşıncam işte taşınma durumu zor bi de super online ı nakil ettrcem falan anlatamam kol gibi

hahah kolay gelsin hayırlı olsun tekrardan
  • of ıof allah kolaylik versin hdd isini merak etme ben bi konusurum en uygun fiyattan aliriz kargoda anlasmali firma var yurtici kafani yorma hallederiz sen şu zaman alacam de yeter
  • body count mi asla verdigimiz paraya yazik mario alalim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

body count mi asla verdigimiz paraya yazik mario alalim daha iyi

mario iyidir olsa da alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfrost -- 29 Eylül 2011; 14:27:34 >
  • mario alalım
    ok bodycounttan vazgeçtik :) hddyi pazartesi salı falan alabilir ancak kaan maaş yatcak ozaman saolasın haber bekliyorum
  • quote:

mario alalım
    ok bodycounttan vazgeçtik :) hddyi pazartesi salı falan alabilir ancak kaan maaş yatcak ozaman saolasın haber bekliyorum

pm atiyorum
  • arkadaşlar merhabalar. castlevenia dlc ise ben varım. asıl oyun var bende . ayrıca bende olmayan oyunlara ok derim sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.