Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okinore

nasıl yapıcaz ayrı bir hesap daha mı açıcaz benim 16 hesap ta doldu fifa 12 çıkar umarım ama online code nasıl olucakki ozaman ? ama psnden almak daha iyi bencede.

yok yahu yıne aynı hesaba alırız lakin 3 kişi alırız
  • onl[simage][/simage]ine pass sistemi psn de olmuyor kardeşim bildigim kadariyla oyunlar iyi keske ayri olmasa iyi olur ben bi hesap yapim fiyatlarini yazinda hepsini ayni hesaptan alalim fazla hak olanlarini isteyen olursa veririz indirdikten sonra şifreyi degistirebiliriz ne dersiniz herkes gereken parayi yatirmis olur böylece verdigimiz oyunlarin parasida hesapta kalir diger oyun alimlarinda kullaniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

onl[simage][/simage]ine pass sistemi psn de olmuyor kardeşim bildigim kadariyla oyunlar iyi keske ayri olmasa iyi olur ben bi hesap yapim fiyatlarini yazinda hepsini ayni hesaptan alalim fazla hak olanlarini isteyen olursa veririz indirdikten sonra şifreyi degistirebiliriz ne dersiniz herkes gereken parayi yatirmis olur böylece verdigimiz oyunlarin parasida hesapta kalir diger oyun alimlarinda kullaniriz

bizim hesaptan devam ettirsek ?
  • pacmanle pixel junk shooter 2 de alabılırız
  • ozaman aynı hesaptan herkesin istediği oyunu alalım fiyatta bir değişiklik olmuycak zaten öyle büyük meblağlar tutmuyor ben crysis2 yi de alırım sorun olmaz bi fiyat çıkartın kaan ona göre bakalım duruma
  • pac man de olu ne de olsa eski dinazorum bende
  • quote:

ozaman aynı hesaptan herkesin istediği oyunu alalım fiyatta bir değişiklik olmuycak zaten öyle büyük meblağlar tutmuyor ben crysis2 yi de alırım sorun olmaz bi fiyat çıkartın kaan ona göre bakalım duruma

yok abı oyle ayıp olur. aynı hesaptan alalım yıne fakat 3 kısı ucretı bolussun yanı herkese uyuyorsa

pacman guzel bence ustune bi de Super Street Fighter II Turbo HD Remix alıp eskı gunlerı daha guzel yad edebılırız

• castlevania aynı anda 5 kısı oynanıyor onu kesın alalım bı psnde de toplanalım artık
  • spelunker mıydı neydı o da 5 kısı desteklıyor
  • crysis 2 yi alabilirim ben benim bluray i kardeşime veririm istanbula gidiyor o oda kendi makinasından girer hem kıyak olur kardeşime de akşama kadar haber verin de bugün gidicek istanbula yanında götürsün
  • okan can dogru söylüyor ayni oyunu alack 3 kişi paylassin hak geçmesin yaz abicim oyunlari fiyatlari almisken 1 defada alalim
  • quote:

crysis 2 yi alabilirim ben benim bluray i kardeşime veririm istanbula gidiyor o oda kendi makinasından girer hem kıyak olur kardeşime de akşama kadar haber verin de bugün gidicek istanbula yanında götürsün

olur okan kardesim alacz zaten
  • tamamdır kardeşim
  • last guy da eskilerden yoksa onu da alabılırız hahaah bayağı birşeyler çıktı
  • can ğsen aklındaki oyunlari yaz kardesim fiyatlarinida yazariz mert ve ömer kardeşimde bi baksin belki onlarinda istedigi oyun vardir aliriz hepsini almisken saglam bisey olsun neticede hergun oyun almiyoruz
  • quote:

can ğsen aklındaki oyunlari yaz kardesim fiyatlarinida yazariz mert ve ömer kardeşimde bi baksin belki onlarinda istedigi oyun vardir aliriz hepsini almisken saglam bisey olsun neticede hergun oyun almiyoruz

tamamdır eve gidince fiyatlarına da bakıp yazarım direk

vatanda yuzde 25 ındırım var bugun bırsey alacaksanız aklınızda bulunsun
  • özellikle cok oyunculu olanlar olsun her ne kadar bir araya gelemesekte birgun oynariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

can ğsen aklındaki oyunlari yaz kardesim fiyatlarinida yazariz mert ve ömer kardeşimde bi baksin belki onlarinda istedigi oyun vardir aliriz hepsini almisken saglam bisey olsun neticede hergun oyun almiyoruz

kardesim edit yapiyorum world kart sahiplerine oluyor o kampanya çaliştigm sirket y.krediyle calişiyor adamlar yüz defa kart verelim dedi almadim böyle şeylerde işe yariyor gecen bf3 ön siparişi vardi uygundu kart yok diye veremedm

• yahu mıllet eskı kardeslıge yenı kardeslık fln yapmaya calısmıs hesapları banlanmıs yazık ya

spelunkerle castlevanıayı eklıyorum o zaman kesın paseyxi online cok goremıyorum o da sınavlardandır sınavları bıtsın toplu bulusuruz hemen hemen herkes onlıne her aksam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

kardesim edit yapiyorum world kart sahiplerine oluyor o kampanya çaliştigm sirket y.krediyle calişiyor adamlar yüz defa kart verelim dedi almadim böyle şeylerde işe yariyor gecen bf3 ön siparişi vardi uygundu kart yok diye veremedm

evet ben de aldım pc ıcın bf3 75 tlye geldı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.