Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapın güzel bir liste alalım crysis 2 gelmiş yaw fifa 12 vs. iyi oyunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hocam ben satılan oyunları yazıym hemen bı paket olusturalım

crysis 2 = 80 tl

project eden 49,99 tl

dead nation: road of devastation dlc: 7,99 tl

teenage mutant ninja turtles 12.69 tl

might&magic clash of heroes 21.49 tl

rochard 18.99 tl

hemen alalım yalnız dıkkat etmenız gereken dead natıonı welcome back programından usa hesabından aldıysanız sıkıntı cıkar olmadı ayrı alalım o dlcyi

crysis 2 derken ben sadece crysis gelecek zannediyordum dead nation bendekine baktımda us psn den indirmişim yazık oldu varsa aranızda tr psnden indiren tekrar indirip dlcyi alabiliriz rochard fena değil teenage mutant ninja turtles ve might&magic clash of heroes nasıl oyunlardır hiç bir fikrim yok project eden i pc den hatırlıyorum

abi bu project eden başka

dead nation kotu olmus yaf ayrı alalım o zaman o dlcyi :(

oyunları belırleyelım yavastan bence de ıstenmeyen oyunları soyleyelım kalanını alalım

• tamam şozaman bi liste yapın ben yaparım ama vaktim olmuyor herkes onaylarsa alalım okan kardeşimde psn dn msj yollamiş oyun alalim diye oda fazla online olamiyor heralde mertcanda olamiyor ömer arkadasinda sınavi var bu ış sana düşüyor o zaman can kardeşim XD
  • bu arada herkese günaydın hayirli isler
  • günaydın hayırlı günler okudum ama bend crysis2 bluray var ama isterseniz sizin için yinede verebilirim para ama oyun var bende diğer oyunlara da tamam diyorum .. eden diye bi oyun vardı kinect ile oynanıyordu xbox ta ama ps3 te nasıl oynanır bilmiyorum onuda merak ediyorum.. fifa 12 gelicekse ona da kabulüm
  • kaan dead nation ı sanırım bende başkasından almıştım keşke kendim alsaymışım oyüzden sanırım dlc yi başka şekilde alıcaz güzel gerçekten dün maplerine baktım. rochard ı da alabilirsiniz , resident evil olur derim, valla alalım ya artık az önce might&magic clash of heroes baktım ama hiçbirşey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 29 Eylül 2011; 9:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Arkadaşlar bir önerim var kardeşliğin simini S-K-O-M-P psn kardeşliği olarak değiştirelim mi. baş harfler... böyle çok uzun oluyor.

skomp olur siz bilirsiniz yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Arkadaşlar bir önerim var kardeşliğin simini S-K-O-M-P psn kardeşliği olarak değiştirelim mi. baş harfler... böyle çok uzun oluyor.

skomp olur siz bilirsiniz yinede

hahahah tmm sımdılık s-k-o-m-p yapalım lakin kısaltınca herkes gelecek "hadi be hacı be beni de alın be" diye benden soylemesı crysıs mertcanda pcde var okınorede blurayı var almak ayıp olur onu cıkarıyorum lısteden. mıght&magıcı sımdılık eklıyorum lısteye, demosuna bakmak lazım yıne de. dead natıon dlclerını de ayrı alıyoruz dıye karar cıkmıs sanırım okinore hocam sende bulletstorm var mıydı ? sen ben mertcan gırelım eger yoksa sana da uyarsa crysis 2yi de paseyx ve kaan0101 almak ısterse ona da varım 3 kısı

• hayırlu ugurlu olsun s-k-o-m-p
  • quote:

kaan dead nation ı sanırım bende başkasından almıştım keşke kendim alsaymışım oyüzden sanırım dlc yi başka şekilde alıcaz güzel gerçekten dün maplerine baktım. rochard ı da alabilirsiniz , resident evil olur derim, valla alalım ya artık az önce might&magic clash of heroes baktım ama hiçbirşey anlamadım

yaw kardeşim öyle şey olmaz elindeki oyuna niye bi daha para vereceksin dead nationu bulmaya çalışırım tr psnden alırız dlc yide resident evil code veronica---rochard---project eden might&magic clash of heroes böyle sihirli büyülü oyunlardan anlamam ama sizin için denerim okan kardeşimde crysis 2 yi bana kargolar hayrına şaka tabi alalım işte bişeyler ortaya karışık yeni başlık hayırlı olsun

• buletstorm yo kama xbox ta oynadım pek sarmadı oyun hep aynı gidiyor çünkü.. multisi varmı varsa coop falan oyananabilir tekrar isterseniz gelirim
  • quote:

quote:

kaan dead nation ı sanırım bende başkasından almıştım keşke kendim alsaymışım oyüzden sanırım dlc yi başka şekilde alıcaz güzel gerçekten dün maplerine baktım. rochard ı da alabilirsiniz , resident evil olur derim, valla alalım ya artık az önce might&magic clash of heroes baktım ama hiçbirşey anlamadım

yaw kardeşim öyle şey olmaz elindeki oyuna niye bi daha para vereceksin dead nationu bulmaya çalışırım tr psnden alırız dlc yide resident evil code veronica---rochard---project eden might&magic clash of heroes böyle sihirli büyülü oyunlardan anlamam ama sizin için denerim okan kardeşimde crysis 2 yi bana kargolar hayrına şaka tabi alalım işte bişeyler ortaya karışık yeni başlık hayırlı olsun

ya cidden crysis istiyorsanız alalım kardeşim ben elimdekini takasla bi yere veririm olmadı nolcak sorun olmaz zaten az bir pay düşüyor hepimize hdd de olsun iyidir benim içinde

• quote:

buletstorm yo kama xbox ta oynadım pek sarmadı oyun hep aynı gidiyor çünkü.. multisi varmı varsa coop falan oyananabilir tekrar isterseniz gelirim

bulletstorm güzel zavkli ama bi süre sonra sıkıyor adamı hep aynı düşmanlar hiçmi değişik bişeyler olmaz tekmeleme işi güzel zevkli co-op var bide adam hiç zıplaıyor resmen kütük
  • quote:

quote:

quote:

ya cidden crysis istiyorsanız alalım kardeşim ben elimdekini takasla bi yere veririm olmadı nolcak sorun olmaz zaten az bir pay düşüyor hepimize hdd de olsun iyidir benim içinde

yaw benim için hiç farketmez ama elinizde varsa bidaha almak mantıksız olur crysis 1 gelecek onu alırız

• quote:

quote:

buletstorm yo kama xbox ta oynadım pek sarmadı oyun hep aynı gidiyor çünkü.. multisi varmı varsa coop falan oyananabilir tekrar isterseniz gelirim

bulletstorm güzel zavkli ama bi süre sonra sıkıyor adamı hep aynı düşmanlar hiçmi değişik bişeyler olmaz tekmeleme işi güzel zevkli co-op var bide adam hiç zıplaıyor resmen kütük

tamam crysis 1 i alalım, buletstorm u da alalım ovakit madem co op var gerçi biz hiç bir araya gelemedik ya olsun

• quote:

quote:

coopu var dıye bılıyorm ben de sırf o yuzden almak ıstedım

• yahu crysis 1i oynamadınzı mı hıc pcde basları guzel adam falan pataklıyosn ama ortasından ıtıbaren sadece uzaylı kesıyosun zZzZ. durun bı lıste yapıym
  • yap bakalim kardeşim
  • dead natıon dlc ===> kardeslık dısı

crysis 2 ===> kaan0101, solidfrost, paseyx

bulletstorm ===> solidfrost, mertcan, okinore

rochard, tmnt, might and magic & dlc pack (once demosuna bakıp), project eden, castlevania: harmony of despair

ekleme - cıkarma onerılerınızı beklıyorum

fifa 12nın cıkıp cıkmayacagı ne zaman bellı olur kı dayanamayıp alıcam bu gıdısle yarın :S

the fight var mıydı sızde ?
  • nasıl yapıcaz ayrı bir hesap daha mı açıcaz benim 16 hesap ta doldu fifa 12 çıkar umarım ama online code nasıl olucakki ozaman ? ama psnden almak daha iyi bencede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 29 Eylül 2011; 12:12:12 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.