valla cod 4 ten beri iyidir olay bende hatta bf seriside var bende .. payday diye bir oyun gelmiş ama preorder diyor ne dir anlamadım ? baktım coop banka soyuyoruz sanırım öyle bişeyler
hocam bf var niye oynamıyon oynadığım tek oyun o nerdeyse payday şuanda ön siparişte kardeşim 4 kişi co-op güzel bişeye benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
aynen hocam bende severim ama çok başarılı değilim :(
nebileyim kaan oynuyalım bf bende vietnam paketide var crysis olur bu arada alabilirz bak onu
Dead Nation: Road of Devastation da geliyormuş doğrumu ya amanın derim çok süper olur
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
nebileyim kaan oynuyalım bf bende vietnam paketide var crysis olur bu arada alabilirz bak onu
vietnam yok kardeşim diğer haritalar var yaw iki oynayıp stres atıyom bende yoksa 1 senede daha rank 30 mu 31 mi neydi değişik şekillerde adam öldürmeyi deniyom
quote:
Dead Nation: Road of Devastation da geliyormuş doğrumu ya amanın derim çok süper olur
kardeşim ben açıp oynamadım indirdim öylr duruyor neyse co-op ta yardım edersin bi başlayabilsen gerçi bu aralar ps fazla açamıyorum
valla benimde öyle daha bile düşüktür vietnam için almıştım helikopter durumu hoşuma gitmişti ilk dead nation bitirmedin sanırım ama almayabilirizde şimdi çıkçak olanı sorun değil
quote:
valla benimde öyle daha bile düşüktür vietnam için almıştım helikopter durumu hoşuma gitmişti ilk dead nation bitirmedin sanırım ama almayabilirizde şimdi çıkçak olanı sorun değil
daha açmadınmı diye sorsan daha doğru olurdu
tamam birlikte bitiririz onu bende tek oynayamıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
abi attım ınvıte mesaj da attım cıktın
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
abi attım ınvıte mesaj da attım cıktın
KARDEŞİM OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM PS DONDU KALDI BENDE BAŞTAN AÇTIM BU SEFERDE SİZ OFLİNE OF OLDUNUZ KISMET İNŞALLAH BİGÜN OYNARIZ
kaan bf 3 beta geliyormuş
4 gözle bekliyorum okan hocam kaçari yok
gow orıgınsı aldım rahatladım cok sukur bu dead natıonın exp. packını kesın ındırelım
hadi hayirli olsun ozaman kardeşim dead nation ek paket aliriz okan da istiyordu herkes istiyosa sorun yoktur
bir de bulletstorm nasıl oyun ? coopu guzel mı ? baglantı sorunu var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
bir de bulletstorm nasıl oyun ? coopu guzel mı ? baglantı sorunu var mı ?
bulletstormu geçen psn kardeşliğiyle almıştım fena değil oynanacak bir oyun faztezik adam öldürme şekilleri var yalnız co-opta adam bulamazsın 20 dk lobide bekledim 1 tane adm gelmedi yalnız listendeki arkadaşlarında oyun varsa oynayabilirsin