Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okinore

valla cod 4 ten beri iyidir olay bende hatta bf seriside var bende .. payday diye bir oyun gelmiş ama preorder diyor ne dir anlamadım ? baktım coop banka soyuyoruz sanırım öyle bişeyler

hocam bf var niye oynamıyon oynadığım tek oyun o nerdeyse payday şuanda ön siparişte kardeşim 4 kişi co-op güzel bişeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

aynen hocam bende severim ama çok başarılı değilim :(

kardeşim devamlı oynamak lazım alışmak için
  • 4 ekimde crysis gelecekmiş
  • nebileyim kaan oynuyalım bf bende vietnam paketide var crysis olur bu arada alabilirz bak onu
  • Dead Nation: Road of Devastation da geliyormuş doğrumu ya amanın derim çok süper olur
  • quote:

nebileyim kaan oynuyalım bf bende vietnam paketide var crysis olur bu arada alabilirz bak onu

vietnam yok kardeşim diğer haritalar var yaw iki oynayıp stres atıyom bende yoksa 1 senede daha rank 30 mu 31 mi neydi değişik şekillerde adam öldürmeyi deniyom
  • quote:

Dead Nation: Road of Devastation da geliyormuş doğrumu ya amanın derim çok süper olur

kardeşim ben açıp oynamadım indirdim öylr duruyor neyse co-op ta yardım edersin bi başlayabilsen gerçi bu aralar ps fazla açamıyorum
  • valla benimde öyle daha bile düşüktür vietnam için almıştım helikopter durumu hoşuma gitmişti ilk dead nation bitirmedin sanırım ama almayabilirizde şimdi çıkçak olanı sorun değil
  • quote:

valla benimde öyle daha bile düşüktür vietnam için almıştım helikopter durumu hoşuma gitmişti ilk dead nation bitirmedin sanırım ama almayabilirizde şimdi çıkçak olanı sorun değil

daha açmadınmı diye sorsan daha doğru olurdu

• tamam birlikte bitiririz onu bende tek oynayamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

valla benimde öyle daha bile düşüktür vietnam için almıştım helikopter durumu hoşuma gitmişti ilk dead nation bitirmedin sanırım ama almayabilirizde şimdi çıkçak olanı sorun değil

abi attım ınvıte mesaj da attım cıktın

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

abi attım ınvıte mesaj da attım cıktın

KARDEŞİM OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM PS DONDU KALDI BENDE BAŞTAN AÇTIM BU SEFERDE SİZ OFLİNE OF OLDUNUZ KISMET İNŞALLAH BİGÜN OYNARIZ

• kaan bf 3 beta geliyormuş
  • 4 gözle bekliyorum okan hocam kaçari yok
  • gow orıgınsı aldım rahatladım cok sukur bu dead natıonın exp. packını kesın ındırelım
  • hadi hayirli olsun ozaman kardeşim dead nation ek paket aliriz okan da istiyordu herkes istiyosa sorun yoktur
  • quote:

kaan bf 3 beta geliyormuş

hocam muteu dınlıyorum sımdı chromeo tadında guzel olmus
  • bir de bulletstorm nasıl oyun ? coopu guzel mı ? baglantı sorunu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

bir de bulletstorm nasıl oyun ? coopu guzel mı ? baglantı sorunu var mı ?

bulletstormu geçen psn kardeşliğiyle almıştım fena değil oynanacak bir oyun faztezik adam öldürme şekilleri var yalnız co-opta adam bulamazsın 20 dk lobide bekledim 1 tane adm gelmedi yalnız listendeki arkadaşlarında oyun varsa oynayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.