valla biraz oynadı hayırlısı bakalım boş zamanlarında oynar oyunlar için teşekkür ettim kardeşim
nedemek kardeşim iyi oyunlar
renegade ops ıcın bı turlu toplanamadık yahu
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
renegade ops ıcın bı turlu toplanamadık yahu
valla dostlar ben psn deydm bi şişt deseydiniz gelirdim
beyler gow psp collectionı kaan0101in dısında alan var mı ? bı alamadım o oyunu baska kardeslıklere yar olucam bu gıdısle
bende war dostum o oyun. Kimse de olmayan bir oyun bulalım alalım ya.
bu haftanın ındırımlerıne bı baksak aslında
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
bu haftanın ındırımlerıne bı baksak aslında
bakalım neler var ?
Beyler oyunları deniyorum şu an... Driver süper olmuş renegade baya eğlenceli burnout crash de çok zevkli şimdilik bunları denedim baya eğlendim... Driver da kesin multi oynayalım ben sizi burnout da ekledim
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanmirza
Beyler oyunları deniyorum şu an... Driver süper olmuş renegade baya eğlenceli burnout crash de çok zevkli şimdilik bunları denedim baya eğlendim... Driver da kesin multi oynayalım ben sizi burnout da ekledim
mertcan hocam bede drivere pek sıcak bakmamıştım ama güzel oyun renegade baya eğlenceli dediğin gibi burnout u ben pek beceremedim bide psn neydi akşam eklerim
arkadaşlar size süprizim olacak beni takip edin
arkadaşlar bu grubu gördüğüm kadarıyla yeni kumuşunuz hayırlı olsun grup tam heralde çıkan olursa haber verin ben de grup arıyorumda
kaan ne süprizin olcak ?
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
arkadaşlar size süprizim olacak beni takip edin
hahahahah heyecan dorukta
quote:
Orijinalden alıntı: furkan123456
arkadaşlar bu grubu gördüğüm kadarıyla yeni kumuşunuz hayırlı olsun grup tam heralde çıkan olursa haber verin ben de grup arıyorumda
eyvallah kardesım sagolasın
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
kaan ne süprizin olcak ?
var bişeyler hocalar bekleyin
bizim grupta kimler fps seviyor
ben her daim oynarım
aynen hocam bende severim ama çok başarılı değilim :(
valla cod 4 ten beri iyidir olay bende hatta bf seriside var bende .. payday diye bir oyun gelmiş ama preorder diyor ne dir anlamadım ? baktım coop banka soyuyoruz sanırım öyle bişeyler