Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulletstorm iyi baya pc de oynamıştım... Asıl bi ara hepberaber driver oynasak multi si çok iyi ya geliştikçe yeni modlar geliyor. Mc-M-cM psn bu arada... ben ekledim hepinizi sanki eklemediysem ekleyin
  • Bende Driver yok:(
  • beyler kaan0101in hediyelerini bi paylassak
  • driver bende de yok kardeşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 28 Eylül 2011; 9:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

Orijinalden alıntı: okinore

kaan bf 3 beta geliyormuş

hocam muteu dınlıyorum sımdı chromeo tadında guzel olmus

mute umu dinliyorsun eyvalla adresi vereyim benim parçalar onlarwww.myspace.com/mutetr

• nerdesiniz ?
  • kardeşler 5 ekimde RE 5: GOLDE EDITION geliyormuş ayrıca aynı tarihte crysis 2 de geliyor. bu ara para biriktirelim :)
  • hocam ben satılan oyunları yazıym hemen bı paket olusturalım

crysis 2 = 80 tl

project eden 49,99 tl

dead nation: road of devastation dlc: 7,99 tl

teenage mutant ninja turtles 12.69 tl

might&magic clash of heroes 21.49 tl

rochard 18.99 tl

hemen alalım yalnız dıkkat etmenız gereken dead natıonı welcome back programından usa hesabından aldıysanız sıkıntı cıkar olmadı ayrı alalım o dlcyi
  • payday heist de 35.99 mu ne
  • yuh fifa 12yı de psnden satacaklarmıs eger oyleyse spotcuya 100 kagıt vermenın anlamı yok
  • crysis 2 benim pc de var çok da iyi oyun değil hele 80 ytl değmez multis de CoD den çalma might&magic clash of heroes un demosunu oynadım pek sarmadı demosunu deneyip öyle karar verelim bence... Dead nation güzel ama bide kesinlikle sky drift i ekleyelim o da zevkli... pay day heist pc de steam de var...
  • 80 ? 16 demek ıstedın sanırım steamde var da steam herkeste var mı bı sor bklm sanal kankam sky drifte 28.99 cok ucuzlasın oyle alalım.
  • crysis 2 benim pc de var çok da iyi oyun değil hele 80 ytl değmez multisi de CoD den çalma might&magic clash of heroes un demosunu oynadım pek sarmadı demosunu deneyip öyle karar verelim bence... Dead nation güzel ama bide kesinlikle sky drift i ekleyelim o da zevkli... pay day heist pc de steam de var ama psn den de alıp oynanabilir bilemedim nasıl bir oyun... sky drift i kesin alsak bide bulletstorm alınabilir kısaca benim tercih listem şöyle:

Kesin alsak süper olur:

dead nation dlc

project eden

sky drift

bullet storm
  • bullet storm bende var kardeş. ama şunu söyleyeyim kesinlikle çok güzel bir oyun. dead nationu bitirdim dlc sini mutlaka alalım derim.

Ha bir de şu var tüm oyunları alıyom alıyom oynamaya zaman yok. sınav var çok fenaaaaa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

bullet storm bende var kardeş. ama şunu söyleyeyim kesinlikle çok güzel bir oyun. dead nationu bitirdim dlc sini mutlaka alalım derim.

Ha bir de şu var tüm oyunları alıyom alıyom oynamaya zaman yok. sınav var çok fenaaaaa :(

kolay gelsın hocam

kaan0101 okinore de gelsın karar verelım acıl
  • Arkadaşlar bir önerim var kardeşliğin simini S-K-O-M-P psn kardeşliği olarak değiştirelim mi. baş harfler... böyle çok uzun oluyor.
  • bana uyar
  • geldim geldim ee ne alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

bullet storm bende var kardeş. ama şunu söyleyeyim kesinlikle çok güzel bir oyun. dead nationu bitirdim dlc sini mutlaka alalım derim.

hocam bir ara hepsini elden geçirirsin bendede baya oyun var hatta god of var 2 serisine bir türlü başalayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hocam ben satılan oyunları yazıym hemen bı paket olusturalım

crysis 2 = 80 tl

project eden 49,99 tl

dead nation: road of devastation dlc: 7,99 tl

teenage mutant ninja turtles 12.69 tl

might&magic clash of heroes 21.49 tl

rochard 18.99 tl

hemen alalım yalnız dıkkat etmenız gereken dead natıonı welcome back programından usa hesabından aldıysanız sıkıntı cıkar olmadı ayrı alalım o dlcyi

crysis 2 derken ben sadece crysis gelecek zannediyordum dead nation bendekine baktımda us psn den indirmişim yazık oldu varsa aranızda tr psnden indiren tekrar indirip dlcyi alabiliriz rochard fena değil teenage mutant ninja turtles ve might&magic clash of heroes nasıl oyunlardır hiç bir fikrim yok project eden i pc den hatırlıyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.