yeni bişeyler daha alalım hızımı alamadım https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/smiley/bigdance2.gif
şu psn de yer alan tüm oyunların listesini gösteren tablo nerdeydi.
Ayrıca renegade fena sardı tam arcade oyun ...
süper oyun bence co op yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
süper oyun bence co op yapalım
eet hocam cok cılgın bu haftanın ındırımlerıne baktınız mı ? bende tmnt ve might & magic yok. outland var malesef
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
şu psn de yer alan tüm oyunların listesini gösteren tablo nerdeydi.
Ayrıca renegade fena sardı tam arcade oyun ...
hocam senın psn id neydı ?
Vazgectim bana gore degil kardeslikler acilirsada cagirmayin.
ii akşamlar beyler biraz işim var gelecem ama paseyx hocam psn adresini yaz ekleyelim
iyi akşamlar bende pek takılamıyorum kapalı şuan ama coop için gelicem inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
yok hocam istirham ederim gel senın ıcın 6.yı acıcaz esenle kal.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
quote:
yok hocam istirham ederim gel senın ıcın 6.yı acıcaz esenle kal.
Dalga mi geciyorsun?
yok guzel kardesım takılıyorum
quote:
Ben zaten psn kardesligine belki katilirim dedim ama ilgimi ceken bir oyun yok biraz fazla asit geliyor ps oyunlari ama rengede ops bana farkli geldi grubumda tamamlandi alirim zaten bu hafta yani bir dusundum bana gore degil yani bu olay.Ayrica bir dahaki sefer sadece sizin gulmeyeceginiz sakalar yaparsaniz daha iyi olur.
quote:
quote:
Ben zaten psn kardesligine belki katilirim dedim ama ilgimi ceken bir oyun yok biraz fazla asit geliyor ps oyunlari ama rengede ops bana farkli geldi grubumda tamamlandi alirim zaten bu hafta yani bir dusundum bana gore degil yani bu olay.Ayrica bir dahaki sefer sadece sizin gulmeyeceginiz sakalar yaparsaniz daha iyi olur.
saka kaldıramıyorsan buraya yazma hocam zaten tamamlamısız kardeslıgı cok sukur, konuyu dagıtmaya gerek yok
quote:
quote:
quote:
saka kaldıramıyorsan buraya yazma hocam zaten tamamlamısız kardeslıgı cok sukur, konuyu dagıtmaya gerek yok
Saka kaldirmayla alakasi yok samimiyetle alakasi var yani bosalarsa gelebilirim dedim ama vazgectim olay bu.
tamam hocam memnun degılsen yazmassın buraya olur biter
quote:
tamam hocam memnun degılsen yazmassın buraya olur biter