Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okinore

eğer o yedek işe yararsa of süper olur deniycem onu ama olmazsa can senin samsung neydi bi link göndersene bana bugün yarın gideyim uygun olursa alayım. kaan sana göndericem hesabı kardeşim ordan indirirsin eminim beğenir hanımın

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/samsung-sam_nb_500gb_8mb-2,5-500gb-8mb-notebook-sata-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=35958

ben bu modelı aldım fakat hdd 2.5"lik olduktan ve 9.5 mm (12.5mmlik 2.5" hddler ps3un kasasına uymuyor) yukseklıkte olduktan sonra her hddyı alabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

quote:

quote:

hesaplar duruyor hocam ıste bu hddye ındırdıkten sonra yenı hddye ındırme olur mu sorunsuz emın degılım

hocam tekrar indirmeye gerek yok komple backup alın system ayarlarından harici hdd ye hdd yi değiştirdikten sonra geri yükleyin komple oyunlar hesaplar ayarlar bile eski haline gelir

evet tasınıyor komple oyun dosyaları fakat ıste benım 4 adet oyunum "psn storedan yenı kullanım hakkı almalısınız" hatası verdı. sebebı de muhtemelen kullanıcı adı ve sıfrenın degısmıs olmasıydı. eger sebebı buysa okinorenin yeni hddye gecıs yapmasında bir sıkıntı cıkmayacaktır

niye değştirirler bu şifreyi anlamış değilim sanki babasının hesabı ortak alındıysa herkes faydalanır arada karaktersiz insanlar çıkar hocam. ulaşamadımı oyunu alan vatandaşa

hocam kımden aldıgımı bıle hatırlamıyorum eskı pmlerı kurcalamak lazım tek tek 2sını bıtırdıydım zaten dıger 2sının de trophysı yoktu o yuzden ugrasmadım ben de

• teşekkürler bugün gidip bir bakayım balçovaya media markt ta falan daha iyi fiyatlar olabilir.
  • quote:

quote:

8 saat mi :D ozaman yanmışım ben tamam göndericem kaan şifre psnde yazıyordu bakıp mesaj atarım sana

eyvallah okan kardeşim

tamamdır kaan psnden yolladım hesabı akimi village,under siege ve bide premier manage mi öle bi oyun vardı indirebilirsin onlarıda

• quote:

quote:

quote:

8 saat mi :D ozaman yanmışım ben tamam göndericem kaan şifre psnde yazıyordu bakıp mesaj atarım sana

eyvallah okan kardeşim

tamamdır kaan psnden yolladım hesabı akimi village,under siege ve bide premier manage mi öle bi oyun vardı indirebilirsin onlarıda

eyvallah kardeşim sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

evet beyler kaan0101 paraları almadan oyunları alıp bılgılerı yollamıs. en kısa zamanda odemelerı tamamlayalım yenı kardeslıgın de temelını atmıs olalım

Yeni kardeslik uyarsa katilabilirim sevdim bu olayi.

dostum insanlara güvenmek gerek paraya önem verseydik şimdi multi milyarder olurdum

Tamam ama madem problem yok katilirim dedim.

• okan ve can kardeşim paraları hesaba yatırmıştır paseyx hocamın yatırdığı parada pazartesi hesaba geçecektir hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum işler yoğun hadi allaha emanet olun
  • Kaan bey, öncelikle hiç tanımamanıza rağmen bizlere güvenerek -düşük sayılmayacak bir meblağ ile kurulan kardeşlik bilgilerini- paraların hesaba geçmesini beklemeden göndermiş olmanızdan dolayı kendim adına çok ama çok teşekkür ederim. Ve eft yapmak zorunda kaldığım için de çok ama çok özür dilerim.

Kalıcı bir kardeşlik grubuna her zaman sıcak bakıyorum. Oyun zevklerimiz de üç aşağı beş yukarı benzer. Bir kardeşlik grubunda en önemli sorun para sorunuydu ama bu sorunun bu grupta olmayacağı aşikar. Ben Garanti maaş müşterisi olduğum için tüm işlemlerimi oradan yapmaktayım (EFT-HAVALE 0 masraf olduğu için) eğer bu eft zaman kaymaları sorun olmayacaksa ben sonuna kadar varım.
  • rica ederim ne demek kardeşim baş tacısın can ve okan kardeşimde ayni fikirdeler bu vesile ile güzel bi kardeşligin temelleri atilmiş oldu can kardeşim konu başligini en kısa zamanda düzenler
  • eyvallah tamamdır kalıcı kardeslıgımızı en kısa surede acıyorum zaten 5 kısıyız
  • hocam baslıgı degıstırıp kardeslıge burdan mı devam edelım yoksa yenı baslık acalım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfrost -- 24 Eylül 2011; 16:15:35 >
  • Ben olmasaydim tanismayacaktiniz.
  • kardeşim başlığı değiştir bilmeyen gelip msj yazar başlığı şöyle yapabilirsin psn kardeşliği(nickler) sana zahmet olmazsa böyle düzenleyebilirsin
  • quote:

Ben olmasaydim tanismayacaktiniz.

doğru söze ne denir marfoğlu sende saolasin hocam
  • quote:

kardeşim başlığı değiştir bilmeyen gelip msj yazar başlığı şöyle yapabilirsin psn kardeşliği(nickler) sana zahmet olmazsa böyle düzenleyebilirsin

hocam bastakı gereksız mesajlar yuzunden yenı baslık acsa mıydık dedım lakin gerek yok dedıgın gıbı baslıgı duzeltıp konuyu devam ettırıyorum
  • quote:

quote:

kardeşim başlığı değiştir bilmeyen gelip msj yazar başlığı şöyle yapabilirsin psn kardeşliği(nickler) sana zahmet olmazsa böyle düzenleyebilirsin

hocam bastakı gereksız mesajlar yuzunden yenı baslık acsa mıydık dedım lakin gerek yok dedıgın gıbı baslıgı duzeltıp konuyu devam ettırıyorum

sorun değil kardeşim güzel canın nasıl istiyorsa öyle yap

• degıstırdım baslıgı. haydı hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

quote:

Ben olmasaydim tanismayacaktiniz.

doğru söze ne denir marfoğlu sende saolasin hocam

Yok saka yapmistim ne demek.Hayirli olsun.

• hayirlı olsun
  • quote:

hayirlı olsun

Yer acilirsa haber verin girebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.