Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skydrift yerine resident evil 4 hd alınacaktır

son 2 KİŞİ aranıyor.
  • güncel
  • infamous 2 yerine burnout crash alınacaktır.

2 KİŞi daha aranıyor.

güncel
  • son iki kişi kaçırılmaz bu güzel oyunlar arkadaşlar
  • ben varım arkadaşlar yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

ben varım arkadaşlar yazın

vaybe işte delikanlı bir arkadaşımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

ben varım arkadaşlar yazın

SON 1 KİŞİ KALDI
  • ben gelirim fakat nereden yolluycam işbankası hesabımda para yok netten ek hesaptan gönderiliyorsa benide yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

ben gelirim fakat nereden yolluycam işbankası hesabımda para yok netten ek hesaptan gönderiliyorsa benide yazın

hocam büyük bi ihtimal oyunları ben alırım finansbank hesabım var yalnız ek hesap nedir bankamatikkten yatıramazmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

ben gelirim fakat nereden yolluycam işbankası hesabımda para yok netten ek hesaptan gönderiliyorsa benide yazın

hocam büyük bi ihtimal oyunları ben alırım finansbank hesabım var yalnız ek hesap nedir bankamatikkten yatıramazmısın

işbankasından siteden gönderebilirim ancak olmadı sen ver hesap numarasını falan ben bir denerim zaten hesaba geçerse veririm öteki türlü ayın 1 ini beklemem gerek bu sefer siz almış olursunuz zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

işbankasından siteden gönderebilirim ancak olmadı sen ver hesap numarasını falan ben bir denerim zaten hesaba geçerse veririm öteki türlü ayın 1 ini beklemem gerek bu sefer siz almış olursunuz zaten.

hocam verimde bu saatten sonra eft yapamazsın zaten ben yinede pm atayım

• yazdın mı beni de yarın gidip yatıracağım finanstan kardeşim.. telefonumu da verdim ararsınız isterseniz.
  • hocam herkes burda mı yıne bı teyıt edelım 5 kısı de tamam mıdır ?
  • ben burdayim
  • paseyX ile kaan0101 de gelsın alalım su oyunları
  • alalım ya deli oldum 2 gündür birilerini aramaktan
  • ben geldim hocalar :d
  • tamamdır yarın yatırıyorum kardeşlerim eğer erken alcaksanız bugün falan siz alın vermeyin bana accountu ben yatırınca gönderirsiniz hesabı sorun etmem ben kardeşlerim valla nasıl sevindim kaç gündür deli gibi r4 bakıyorum inanamazsınız
  • renegade ops un co op u varmış muhteşem diyorlar ekleyelim birbirimizi birlikte de oynarız
  • arkadaşlar bu gece 12 de başlayalım co opa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.