son iki kişi kaçırılmaz bu güzel oyunlar arkadaşlar
ben varım arkadaşlar yazın
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
vaybe işte delikanlı bir arkadaşımız
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
SON 1 KİŞİ KALDI
ben gelirim fakat nereden yolluycam işbankası hesabımda para yok netten ek hesaptan gönderiliyorsa benide yazın
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
ben gelirim fakat nereden yolluycam işbankası hesabımda para yok netten ek hesaptan gönderiliyorsa benide yazın
hocam büyük bi ihtimal oyunları ben alırım finansbank hesabım var yalnız ek hesap nedir bankamatikkten yatıramazmısın
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
hocam büyük bi ihtimal oyunları ben alırım finansbank hesabım var yalnız ek hesap nedir bankamatikkten yatıramazmısın
işbankasından siteden gönderebilirim ancak olmadı sen ver hesap numarasını falan ben bir denerim zaten hesaba geçerse veririm öteki türlü ayın 1 ini beklemem gerek bu sefer siz almış olursunuz zaten.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
işbankasından siteden gönderebilirim ancak olmadı sen ver hesap numarasını falan ben bir denerim zaten hesaba geçerse veririm öteki türlü ayın 1 ini beklemem gerek bu sefer siz almış olursunuz zaten.
hocam verimde bu saatten sonra eft yapamazsın zaten ben yinede pm atayım
yazdın mı beni de yarın gidip yatıracağım finanstan kardeşim.. telefonumu da verdim ararsınız isterseniz.
hocam herkes burda mı yıne bı teyıt edelım 5 kısı de tamam mıdır ?
ben burdayim
paseyX ile kaan0101 de gelsın alalım su oyunları
alalım ya deli oldum 2 gündür birilerini aramaktan
ben geldim hocalar :d
tamamdır yarın yatırıyorum kardeşlerim eğer erken alcaksanız bugün falan siz alın vermeyin bana accountu ben yatırınca gönderirsiniz hesabı sorun etmem ben kardeşlerim valla nasıl sevindim kaç gündür deli gibi r4 bakıyorum inanamazsınız
renegade ops un co op u varmış muhteşem diyorlar ekleyelim birbirimizi birlikte de oynarız