Şimdi Ara

S-LİNK USB 7.1 SES KARTI İNCELEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
34.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutsan

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder sorunu çözecektir.Ben kullanıyorum çok memnunum.Hepsiburada ve eroyon da satılıyor.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=531551
    http://www.hepsiburada.com/Liste/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder/ProductDetails.aspx?productId=evplayvisionhda51a&categoryId=154597

Cevabı yine forumdonanım da buldum.

Cevabı yine forumdonanım da buldum.

• https://www.beyazstore.com/detay-1287-playvision-hda-51a-digital-sound-decoder-playvision.htm

Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder

Bu ürünü aldım , tam bir hayal kırıklığı oldu benim için ;

46d6500 led TV min optik çıkışına bağladım cihazı 5.1 çıkışlarınıda Vestel Slim Tower a bağladım.

2.1 seçtiğimde stereo ses aldım fakat arka hoporlerlerden ses gelmedi.

5.1 seçtiğimde sadece merkez ve subwoofer dan ses aldım arka ve ön hoporlerlerden ses gelmedi.

Aux ile ses girişi yaptığımda

2.1 seçtiğimde stereo ses aldım. Ses güçlüydü

5.1 seçtiğimde stereo ses aldım. Ses zayıfdı.

Sonuç olarak DTS digital ses alamadım. Aldığım ürün arızalı olabilir mi acaba ? Dün almıştım, sanırım bugün iade edeceğim. Bu arada Televizyonumdan aldığım ses 5.1 ses sistemimden daha güçlü ve güzel.

• Arkadaşlar şu konu hakkında onlarca yorum var ama ben hala anlamadım, şimdi ilk olarak şunu söylemeliyim ki CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTIna 150 lira vermek geçekten koyuyor, odam küçük zaten, bende de z506 var ve stereo ses alıyorum malum bir çok laptopta olduğu gibi bende de bir kulaklık birde mikrofon girişi var, bu ses kartını aldığım da her uydudan ayrı ayrı ses alabilecek miyim geçekten ? En azından stereo dan daha iyi bir ses elde etmiş olurum dimi ?

Ve ayrıca almak istiyorum diyelim, ki meyilliyim, win7 64bit desteği drive ı var mı ? , ve gidip elden alabileceğim nereleri var ? ve CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTINDAN ayıran en belirgin özellikleri nelerdir, okadar fark yaratırmı ses kalitesinde yani?
  • Ses kartınızın özelliği optik çıkışı sayesinde DD ve DTS sesleri bypass yani islemeden direk ses dekoderine yolluyor. Eğer bu çevresel. Sesleri. PC ye cozdururseniz ses kartınızın 7.1 analog jak cikislaeindanda ses alabilirsiniz. Dışarıdan. DTS sinyal verip çözme diye birşey yok. Sadece pc içindeki sesleri. Çözüyor. Creativenin ses tinisi çok iyidir. Ama bu ses kartı tida dandik değil.
  • Bende x-fi normal ve pro modeli var, ikisininde pek bi farki oldugunu sanmiyorum (ses kalitesi olarak fark göremedim ama pro modelinde yazılım olarak fark var, equlasier, thx gibi ) tavsiyem creative kullanmanizdir, sorunsuz bi ürün, win7 64bit ile kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerascioglu

Arkadaşlar şu konu hakkında onlarca yorum var ama ben hala anlamadım, şimdi ilk olarak şunu söylemeliyim ki CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTIna 150 lira vermek geçekten koyuyor, odam küçük zaten, bende de z506 var ve stereo ses alıyorum malum bir çok laptopta olduğu gibi bende de bir kulaklık birde mikrofon girişi var, bu ses kartını aldığım da her uydudan ayrı ayrı ses alabilecek miyim geçekten ? En azından stereo dan daha iyi bir ses elde etmiş olurum dimi ?

Ve ayrıca almak istiyorum diyelim, ki meyilliyim, win7 64bit desteği drive ı var mı ? , ve gidip elden alabileceğim nereleri var ? ve CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTINDAN ayıran en belirgin özellikleri nelerdir, okadar fark yaratırmı ses kalitesinde yani?

İki kart kıyaslanamaz bile..Birisi ferrari diğeri doğan gibi kalır.150 tl vermenize gerek yok ikinci ellerini 80-90 tl fiyatlara temin edebilirsiniz.Bende 1-1.5 ay evvel forumdan 90 tl ye temiz olarak pro olan modelini aldım.Bu tür şeyleri 1 kere alacaksınız o yüzden hakkını verip doğru düzgün birşey alın, ıvır zıvırla uğraşmayın.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: omerascioglu

Arkadaşlar şu konu hakkında onlarca yorum var ama ben hala anlamadım, şimdi ilk olarak şunu söylemeliyim ki CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTIna 150 lira vermek geçekten koyuyor, odam küçük zaten, bende de z506 var ve stereo ses alıyorum malum bir çok laptopta olduğu gibi bende de bir kulaklık birde mikrofon girişi var, bu ses kartını aldığım da her uydudan ayrı ayrı ses alabilecek miyim geçekten ? En azından stereo dan daha iyi bir ses elde etmiş olurum dimi ?

İki kart kıyaslanamaz bile..Birisi ferrari diğeri doğan gibi kalır.150 tl vermenize gerek yok ikinci ellerini 80-90 tl fiyatlara temin edebilirsiniz.Bende 1-1.5 ay evvel forumdan 90 tl ye temiz olarak pro olan modelini aldım.Bu tür şeyleri 1 kere alacaksınız o yüzden hakkını verip doğru düzgün birşey alın, ıvır zıvırla uğraşmayın.

İyi forumlar.

Aynen katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

merhaba arkadaşlar bugün s-link sl-u51 marka ses kartı aldım içinden cd çıkmadı.fakat vin7 kullanıyorum tak çalıştır ile tanımladı ses açayip bozuk cızırtılı ve anormal 16bitde ayarlardan baktım sorun burda olabilirmi 24bite geçiremedim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim tşk.....

Kutusunda Software Added
    * 27 Effects

falan filan yazıyor ama yazılımını bulamıyorum ki ekliyeyim bilem varsa linki verebilir mi?
    Her yerde cihazı tanıtmak için bulunan sürücü var. Ses ayarlarını değiştirebileceğimiz sürücü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

Bende x-fi normal ve pro modeli var, ikisininde pek bi farki oldugunu sanmiyorum (ses kalitesi olarak fark göremedim ama pro modelinde yazılım olarak fark var, equlasier, thx gibi ) tavsiyem creative kullanmanizdir, sorunsuz bi ürün, win7 64bit ile kullanıyorum.

hocam bnde creative t7900 7+1 hoparlor var, laptop icin ses karti istiyorum harici ne, buna uygun hangi ses kartlari var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

Bende x-fi normal ve pro modeli var, ikisininde pek bi farki oldugunu sanmiyorum (ses kalitesi olarak fark göremedim ama pro modelinde yazılım olarak fark var, equlasier, thx gibi ) tavsiyem creative kullanmanizdir, sorunsuz bi ürün, win7 64bit ile kullanıyorum.

hocam bnde creative t7900 7+1 hoparlor var, laptop icin ses karti istiyorum harici ne, buna uygun hangi ses kartlari var acaba?

5.1 icin usb x fi iyi ama hic 7.1ses karti bilmiyorum diz üstü icin
  • arkadaşlar bende bu ürünü kullanmaya başladım ama kutunun içinden çıkan cd'nin içeriğini upload edip linkini verebilir misiniz? bende netbook var ve cd sürücüm olmadığı için onu kullanamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyzeden

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmaya başladım ama kutunun içinden çıkan cd'nin içeriğini upload edip linkini verebilir misiniz? bende netbook var ve cd sürücüm olmadığı için onu kullanamıyorum :(

aga sen 5+1 mi kullanıyorsun bu ürünle?
  • quote:

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmaya başladım ama kutunun içinden çıkan cd'nin içeriğini upload edip linkini verebilir misiniz? bende netbook var ve cd sürücüm olmadığı için onu kullanamıyorum :(

creative in kendi sitesinden indirebilirsiniz driverı
  • quote:

https://rapidshare.com/files/3593680776/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe - rapidshre

Arkadaşlar S-link usb 7.1 in windows 7 driveri, çok aradım sonunda buldum sizin de işiniz görülsün yazayım dedim.

alternatif link :

http://netload.in/dateiTJPbz2GZ0Q/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonenn -- 7 Nisan 2012; 18:20:28 >

• arkadaşlar bu cihazdan bendede var ayrıca creative 5.1 hoparlör setim var. stereo sesi 5 kanala yayıyo hepsi bu. mp3 dinlerken 6 kanal ses alamadım!
    denetim masası hoparlör bülümünde 2 tane gözüküyo, 1.si usb multi channel, 2.si dijital ses, ben 1.sinin kullanıyorum 6 kanal sesi sadece stereo'yu dağıtarak veriyo. 2.seçenekteki dijital secenegini sectiğimde hiç ses alamıyorum. babalaramı geldik yoksa?????
  • dün webden sipariş ettim bu ürün bugün geldi elime ilk denememde paketin içinden çıkan cd ile driverını kurmuştum fakat cızırtıdan başka bişey duyamadım sesi çok fazla bozuyordu bende edifier m3300sf modeli ses sistemi var bilgisayarımın onboard kartı ile sorunsuz cızırtısız ses alıyorum ses sistemimde daha yeni zaten 1-2 aylık daha sonra bu ses kartının win7 driverini internetten buldum yükledim bir sefer 10dk sonra cızırtılar tekrar başladı pc ye restart attım düzeldi şimdi cızırtı yok gibi fakat az da olsa hala cızırtılar var ses berrak değil ve bu beni çok rahatsız ediyor sorun acaba hala driverdamı yoksa ürün mü arızalı ?
  • Tvden optik çıkışını kulaklığa çevirebilir miyim bu cihazla ?
  • Arkadaşlar ben laptopumda Win7 kullanmaya başladığımdan bu yana sorun yaşıyorum. O yüzden bu ses kartını almayı planlıyorum ama almadan önce sormak emin olmak istedim.

Laptopun onboard ses kartıyla 4+1 hoparlörümden XP'de iken çok berrak ve tüm uydulardan ses alabiliyorken Win7'de arka uydulardan ses alamıyorum, ingilizce forumları bile dolaştım ama çözüm bulamadım.

Aslında benim istediğim şey 5+1 surround veya digital & optik çıkış falan değil. Ben woofer ve 2 arka 2 ön uyduların tümünden aynı sesi almak istiyorum. Yani "Fill Speakers" "Hoparlörleri Doldur" seçeneği bu ses kartında var mı ?

1 adet (Yeşil) Front
    1 adet (Siyah) Rear

Jack'a sahip woofer'den gelen kablolarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 26 Ağustos 2012; 10:38:51 >
  • S-link SL-U82 Usb Ses Kartı 2.0 7.1 8 Kanal Dolby Digital Ses Kartı
    Bana bu aletin driver ve program cd si lazim.

Elinde olan varsa, bir yere yukleyip link verebilirse coook mutesekkir olurum.
    Selamlar
  • merhaba arkadaşlar
    bende bu üründen aldım geleli iki gün oldu gold bilgisayarda kargo dahil 40 tl. benimde bir sorum olacak. laptop a sorunsuz olarak bağladım gayette iyi ses veriyor.bu ürünü birde tv me bağlamak istiyorum. bende 50pm6800 lg plazma tv var.cihazın optik çıkışı mevcut .belki olur diye optik kaployu tv nin çıkışına,diğer ucunuda cihazın spfin girişine taktım tv den de harici hoparlörü ayarladım ama ne fayda tık yok. hoparlörlerim analog girişli. yani yapmak istediğim. tv nin optik çıkışından bu kartın optik girişine bağlantı yapıp sesi analog çıkışlara bağladığım 5.1 ses sisteminden almak.bunu başarabilen veya bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.