Şimdi Ara

S-LİNK USB 7.1 SES KARTI İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
34.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usluvet

merhaba arkadaşlar
    bende bu üründen aldım geleli iki gün oldu gold bilgisayarda kargo dahil 40 tl. benimde bir sorum olacak. laptop a sorunsuz olarak bağladım gayette iyi ses veriyor.bu ürünü birde tv me bağlamak istiyorum. bende 50pm6800 lg plazma tv var.cihazın optik çıkışı mevcut .belki olur diye optik kaployu tv nin çıkışına,diğer ucunuda cihazın spfin girişine taktım tv den de harici hoparlörü ayarladım ama ne fayda tık yok. hoparlörlerim analog girişli. yani yapmak istediğim. tv nin optik çıkışından bu kartın optik girişine bağlantı yapıp sesi analog çıkışlara bağladığım 5.1 ses sisteminden almak.bunu başarabilen veya bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu söylediğinizin mümkün olduğunu pek zannetmiyorum çünkü bu kart PC için tasarlanmış ve tak kullan bir aygıt değil, yani uygun Driverini kurmazsanız PC'de bile ses vermez kaldı ki TV'de bir ara geçiş aygıtı olarak kullanasınız.

• birşeyi merak ettim dizüstü bilgisayarlarınızdaki kulaklık çıkışlarının altında spdif yazıyorsa(bazı üreticiler yazmaz kullanma kılavuzunda özellik listesinde bunu belirtir) sesi optik olarak aktarabilirisiniz(optik çıkış arkaya monte ediyorlar.)kontrol edin,masraf yapmadan çözersiniz.Ses kalitesini alıcınızın kalitesi belirler.
    Önceki sayfalarda yazıldı ise kusura bakmayın.

Hatırlatma,

S-LİNK USB  7.1 SES KARTI İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 16 Şubat 2013; 4:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vidoko

beni yanlış anladı arkadaşım ben chipsetin modelini istiyorum c- medianın sitesinde kanal bağlantısın nasıl olduğu yazıyor ordan modeli seçerek belki sonuca varabilirim diye düşündüm .rica edersem yazarmsınız kutuyu açıp üzerindeki model numarasını istiyorum:)

bu kartlar çok profosyonelce evde kullanıma biraz ağır değilmi ev sinema sistemi için belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: profhacker

quote:

beni yanlış anladı arkadaşım ben chipsetin modelini istiyorum c- medianın sitesinde kanal bağlantısın nasıl olduğu yazıyor ordan modeli seçerek belki sonuca varabilirim diye düşündüm .rica edersem yazarmsınız kutuyu açıp üzerindeki model numarasını istiyorum:)

bu kartlar çok profosyonelce evde kullanıma biraz ağır değilmi ev sinema sistemi için belki

Kargo dahil 40 TL ye almıştım, laptopumda 4+1 hoparlörleri kullanabilmek için aldım ve çok memnunum. O kadarda lüks değil ama bu parayı hak ediyor. Birde driverini profesyonelce yapsalardı harika olurdu. Google Translate'den çevirmişler Türkçeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

quote:

Orijinalden alıntı: profhacker

quote:

Kargo dahil 40 TL ye almıştım, laptopumda 4+1 hoparlörleri kullanabilmek için aldım ve çok memnunum. O kadarda lüks değil ama bu parayı hak ediyor. Birde driverini profesyonelce yapsalardı harika olurdu. Google Translate'den çevirmişler Türkçeye.

bu hafta sonu tekno mağazada karı inceleme fırsatım oldu dediğiniz ürün parayı hakediyor

• Windows 7 driver ve mod varmı arkadaşlar ?
  • Windows 7 de kullanabiliyorum Win 8 i denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Windows 7 de kullanabiliyorum Win 8 i denemedim.

hocam driver atarmısınız bende ürünü aldımda yüklemek istiyorum
  • arkadaşlar ürün için tercih ettiğiniz eq ayarları falan verirmisiniz rap dinliyorum herzaman basslar tokmak olmayan tizler canlı sağolun..
  • Windows 8 64 bitte deneyen var mı acaba bu ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonenn

https://****.com/files/3593680776/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe - rapidshre

Arkadaşlar S-link usb 7.1 in windows 7 driveri, çok aradım sonunda buldum sizin de işiniz görülsün yazayım dedim.

alternatif link :

http://netload.in/dateiTJPbz2GZ0Q/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe.htm

**** linki gitmiş ama hotfile çalışıyor. Win 7 driver lazım olan olursa bana ulaşsın ben tekrardan upload ederim.

• quote:

quote:

https://****.com/files/3593680776/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe - rapidshre

Arkadaşlar S-link usb 7.1 in windows 7 driveri, çok aradım sonunda buldum sizin de işiniz görülsün yazayım dedim.

alternatif link :

http://netload.in/dateiTJPbz2GZ0Q/TERRATEC_Aureon_7.1_USB_Setup.exe.htm

**** linki gitmiş ama hotfile çalışıyor. Win 7 driver lazım olan olursa bana ulaşsın ben tekrardan upload ederim.

Hocam bu driver farklı bir ürüne ait ama S-link le aynı özelliklere sahip oldugundan çalışıyor. arkadaşın verdiği de bunun aynısı. Ben kendi sitesinden veriyorum. win 8 desteği de var aynı sayfadan indirebilirsiniz.

http://www.terratec.net/de/produkte/treiber/produkte_treiber_de_140547.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

arkadaslar laptopuma ses kartı aradım uzun zamandır ama creative,in kartları cok pahalı oldugu için daha ucuz bişey aradım aramalarım sonunda s-link,in 7.1 channel usb ses kartını buldum 53ytl kdv dahil fiyata aldım bu kartın aynısı olup asonic markası altındada satılıyor piyasada kartın kutusunda optik kablo usb kablosu ve driver cdsi
    cıkıyor ayrıca herhangi bir adaptore ihtiyac duymadan usb,den aldıgı gucle calısıyor bu kadar ucuz karttan bide optik kablo cıkınca gercekten sasırdım
    bugun bi optik kablo 10-15 tl kartın ozellıklerıne gelınce kart 7.1 kanal stereo 2 kanalı otomatik olarak 7.1 veya 5.1 cevirebiliyor
    ayrıca dolby digital destegi var test ettim sorunsuz dts denemedim
    kartın uzerinde
    2 mikrofon
    1optic in
    1 optic out
    1 line in
    1 kulaklık
    4adette 3.5 ,luk 5.1-7.1 girişleri mevcut piyasadaki mevcut butun 5.1-7.1 sistemlerle kullanılabılıyor
    kartın programındakı arayuzun kullanımı cok kolay ve lazım olan hersey mevcut butun kolonlara tek tek ayar yapabılıyorsunuz ses kaydı ozellıgı var ses kartının uzerinde play- pause -record -mute tusları var ben logitech x 540,la kullanıyorum cok hos tatmın edici bir ses aldım tabi kişiye gore degısır bu ama bu fıyata notebook kullanıcıları için ses kartında cok alternetifinin olmadıgı su gunlerde cok ıyı bı alternatif tavsiye ederim

kartın vista destegı vardır ben xp.de kullanıyorum sitesinde vista driveri vardır

bu cihazın benzerini aldım şimdi ebaydan. acaba laptobun dandik çıkışlarından biraz üst bir ses alabilirmiyim veya biraz daha iyi kayıt . 29 lira verdim takipli aldım bakalım ... 20 güne gelir

• benxeri bir ürünü inceledim katkı sunmanızı beklerimhttp://forum.donanimhaber.com/m_82998794/f_//tm.htm#82998794 acaba aynısımı aynı işlemci entegremi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alıntı: UniqueSnowFlake

Arkadaşlar, bu kartın optik(s/pdif) çıkışını deneyip de performansından memnun kalan oldu mu aranızda? İlk denememde, eğer bir hata yapmadıysam kullanılamaz derecede çuvalladığı sonucuna vardım; öyle ki saniyede 3 kere ses kesilmesi farkettim. Kısaca yaptığım ayarlardan bahsedeyim:
    Bilgisayarım pavilion dv5, mkv formatlı, dts'li filmleri, VLC playerda ses çıkışı olarak "A/52 over S/PDIF" kullanınca optik girişli LG sinema sisteminde dts ışığı yanıyor ve bütün hoparlörlerden bütün kanallardaki sesleri alabiliyorum. Ama bahsettiğim, görmezden gelinemeyecek kesiklik meydana geliyor.
    Öte yandan, aynı ayarlarla kullandığım arkadaşımın s/pdif çıkışlı Asus notebook'undan muhteşem ve sorunsuz bir ses alıyorum.

Bu görüşlerimi belirttikten sonra, sormak istediğim şey; acaba ben biryerlerde hata mı yapıyorum, yoksa ucuz etin yahnisi misali bu karttan anca bu kadar mı olur? Ama düşününce, bu bir kalite düşüklüğü değil, tamamen çalışmada aksaklık ve eksiklik; yani hiç optik çıkış koymasalar da olurmuş...
    Bir de Creative kullanan arkadaşlar, optik çıkıştan dts çıktısından memnunlar mı? Belki de external kartlar anca bu kadardır :S

Almayı düşünen arkadaşlara bir de ek not düşeyim:
    Kutusunu açtığım anda odaya yayılan keskin plastik kokusundan burnumun direği düştü. İşin elektroniğiyle alakalı değil belki ama kalite hakkında bir fikir verir diye düşündüm. Bir de, yanında gelen optik kablo çok da gerekli değildi, çoğu üründe gelmez, ama ne player'ıma ne de ses kartının kendi girişine uyduramadım, bir türlü takamadım. İnsana, bu ne ciddiyetsizlik, bu nasıl bir tasarımdır, bu insanlar hiç denememiş mi bunu üretirken dedirtiyor :s Oysa ki elimdeki optik kablo sorunsuz takılıyor.

Bende ses kesikliği olayı, cihazı direk usb çıkışına takmadığım zaman oldu. Araya usb hub yada bir uzatma kablosu attığımda bahsetiğiniz ses kesikliğini yaşadım. Bunu önlemek için kaliteli kablo kullanmak yeterli.
    Optik kablo olayı ise; daha önce böyle bir kablom olmadığından cihaz içinden çıkan kabloyu Pihilps HTS 3370 ile problemsiz kullanıyorum (3377 miydi acaba) Ektra bir kablo ile uğraştırmadığından oldukça memnun kalmıştım.
    Plastik kalite olayında ise size tamamen katılıyorum. Kokusu dandikliğini belirtiyor,

ANTHYPATHY arkadşın ise soru sorduğunu anlamamışım yorum yaptı diye düşünmüştüm. T fiş çoğaltıcılar ile hepsinden ses alabiliyorsunuz ses kartı almanıza gerek yok gibi bişiler anlamış gibiydim.

Eskiden (Philips ses sistemi olmadan önce) analoglarda kullanıyordum. Analog ses çıkışında herhangi bir problem yok. Surround 5.1 ses alabiliyorsunuz. (Ses kartı 7.1 olsada dandik hoparlörüm 5.1 olduğundan 5.1 kullandım hep)

Bir ekleme yapayım. Windows 7 de, kaliteli ses sistemlerinde olan Otomatik kalibrasyon olayıda oluyor.Yani oturduğunuz yere bir mikrofon koyuyorsunuz, kalibrasyon duğmesine basıp odayı terk ediyorsunuz. Bir süre sonra odadan çeşitli sesler gelip kalibrasyonu bitiriyor. Her hoparlörün ses şiddetini, ses gecikmesini filan ayarlanıyor otomatikmen..

http://forum.donanimhaber.com/m_82998794/tm.htm

şu incelediğim ürünün entegresi s linkle aynımıdır

• Bende Virtual 7.1Ch sound ürünü var. Mikrofon ve kulaklık girişli olan işte. Logitech g230ü buna bağlıyordum. Bi gün mikrofon simgesi kırmızı ışık vermeye başladı. Kurcaladım baya fakat bi türlü düzelmedi. Sebebini veya nasıl çözülceğini bilen var mı?
    ( kırmızı olunca mikrofona ses gitmiyor)
  • Bende de Bende Virtual 7.1Ch sound var S-link Sl-u61 modeli. Aynı şekilde kendi kendine mikrofonu mute yani sessize alıyor. Win7 kullanıyorum.
    ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir acaba?
  • Arkadaşlar bu ürünün windows 8 driver ı var mı? ürünü aldım ama win 8 de driver sorunu var, sesi 2.1 alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  • fatihc F kullanıcısına yanıt
    xp vista ve 7 için driver var diye biliyorum aynı urun bende de var ama 5+1 ses alamadım bir turlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihc

Arkadaşlar bu ürünün windows 8 driver ı var mı? ürünü aldım ama win 8 de driver sorunu var, sesi 2.1 alıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Bulabildiniz mi win8 driverini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.