Itemler : >>>>//Ring of Magic +1 //// >>>>//Elemental Pendant +1 //// >>>>//Dual Cleric Earing +1 //// >>>>//Flame Ring //// >>>>//Staff of (name)+6 //// >>>>//Lobo Staff +7 //// >>>>//Belt of Life +1 //// >>>>//HP & EXP artirici walkyre setler gerekli diger seyler +8 semi paper set,kagitlar,biraz para,sc ler vs Takas yok ,Istanbul icinde satiyorum,ayrintili bilgi msn den verilir^^ Sevgiler saygilar Iletisim icin : // cybrave@hotmail. com \\ Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=EZfFm5STGf4
quote:Orijinalden alıntı: carnivoraVideo guzel ve güzel char neden satıyorsun kiAlıntıları Göster zaman yok artık oyun icin malum
quote:Orijinalden alıntı: HernanCORTESmert yapma etme manes in sensiz tadı olmazWalla kardes sizin icin birakmak istemezdim ama zamanim yok artik,manes icin elimden geleni yaptim sanirim ,bakalim hayirlisi
quote:Orijinalden alıntı: leodersWalla kardes sizin icin birakmak istemezdim ama zamanim yok artik,manes icin elimden geleni yaptim sanirim ,bakalim hayirlisiAlıntıları Göster 80 olamadınmı
quote:Orijinalden alıntı: leodersupupAlıntıları Göster Video Sağlammış :) Hayırlı Satışlar UP BY : wRa1tH - Manes
quote:Orijinalden alıntı: wacdVideo Sağlammış :) Hayırlı Satışlar UP BY : wRa1tH - ManesAlıntıları Göster eywallah