Şimdi Ara

S O Y U L D U M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ioniada 63 lvl sC4Mp ıd Li charım soyuLmuştur...

çok mu item vardı hayır ama eL emeği göz nuru sonuçta +7 avedon + 16gb yi almışlar
    hadi onlar para ediyor neyse adamlar potlarıda almışlar
    hadi onada neyse ama takıları çöpe atmışlar hadi onada neyse invertoryde yer açmak için atmıştır derim neden valkriyeleride çöpe atıyorsun !!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle gecmis olsun...
    Romst3rHERE haberlere gereksiz yorum kiskirtici mesaj atmayin..gecmis olsun dersin yada konuyla ilgili varsa soylemek istedigin yada sormak istedigin sorarsin..
    senin yaptigin yakini ölmüş birine ziyarete gidip herkes aglarken senin gülmen gibi bir durum..dikkat edin..ondan sonra tartisma su bu ciktimi neden ben ceza aliyorum oluyor..
    yapan kadar yaptiran,.. yada durumu oraya surukleyende sucludur..
  • ben görmeden silmişsin ztn cevabı, uyarın için teşşkr ederim larry :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larry

Öncelikle gecmis olsun...
    Romst3rHERE haberlere gereksiz yorum kiskirtici mesaj atmayin..gecmis olsun dersin yada konuyla ilgili varsa soylemek istedigin yada sormak istedigin sorarsin..
    senin yaptigin yakini ölmüş birine ziyarete gidip herkes aglarken senin gülmen gibi bir durum..dikkat edin..ondan sonra tartisma su bu ciktimi neden ben ceza aliyorum oluyor..
    yapan kadar yaptiran,.. yada durumu oraya surukleyende sucludur..

Koxp veya illegal program kullan kişilerin soyulduktan sonra burda konu açmalarına dayanamıorum.Haksız mıyım?
  • ama kuLLanıp kuLLanmadığımı dahi biLmeden böyLe konuşuyorsun yanıLıyor muyum???

ben iLLegaL şeyLere karşı bir insanım tamam koxp adreesi vermekden uyarı cezası almıştım ama o bir hataydı...

ben bu forumda direksiyon setinden nasıl pedal yapılır konusunu biLe şikayet etmiş bir insanım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgok

ama kuLLanıp kuLLanmadığımı dahi biLmeden böyLe konuşuyorsun yanıLıyor muyum???

ben iLLegaL şeyLere karşı bir insanım tamam koxp adreesi vermekden uyarı cezası almıştım ama o bir hataydı...

ben bu forumda direksiyon setinden nasıl pedal yapılır konusunu biLe şikayet etmiş bir insanım !!

Durup dururken soyuldun yani.Hiçbirşey yoktu pc inde.Degil mi ?
  • benim pcmde yok ama arkadaşımın pc sinde filmin içinde trojen bulduk malesef... adam filme koyuyor trojeni knight charını soyuyor insanlar nasıl bu hale geldi anlaşılmıyor artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgok -- 1 Ağustos 2009; 13:43:47 >
  • illa herkes koxp kullanipta soyulmuyor..ayrica yorum yaparken birşeylere bagdastirarak yorum yapmak yanlis..sen muneccimmisinki adamin koxp kullandini soyluyorsun..
    belki keylogger yedi belki bir yakin arkadasi soydu,belki farkli bir durum....Ayrica konu neden soyuldugunu irdeleyip adami nasil suclariz degil..kou adamin soyulmus gelmis burda konu acmis..Insanlar bazen dustugu zor durumlarda sginilcak liman arar destek arar basini omuzuna koyucak dertlesicek birini..Bizim burada yapmamiz gereken arkadasa en azindan bir gecmis olsun demek..
    Ha koxp soyulduysa zaten bedelini odemis..bir daha kullanmaz..o kendi fikri secimi..
    Bu arada arkadasinin pc dende girdin sanirim..onun seni soyma durumu varmi..yada nebilim o pc herhangi bir illegallik durum..yada pc trojan virüs vs gibi.
  • Geçmiş olsun o zaman sadece şunu demek istiyorum size.Bu oyunda ancak 2 türlü hacklenirsin.Ko ile ilgili dosya resim video vs vs indirirsen yada kafede dış ortamda oyuna girersen.Bir dahakine dikkat edersin o zaman.Bu da sana ders olsun.Aynı hatayı yapmaman dilegiyle
  • bir daha oLmaz ztn bitti artıK ko benim için pwp takıLıcam en iyisi
    bu arada itemlerim az felan dedim ama 250 tl ediyordu... 2.5 haftada 21 gb kastım başka bi konuda yazıcam en iyi para kasma tekniklerini arkadaşların faydalanmasını isterim
  • 250 lira az para degil.Sadece bu kadar dikkatsiz olmana sinirlendim.İleri gittiysem kusura bakma

Bu arada en rahat parayı 80+ charlar kasıyor.bf+juraid+mavi kutu derken günlük kar 2-3 gb yi buluyor
  • kardeş charın soyulmuş ama şifre değiştirip falan satmak istersen bir fiyat söyleyebilirmisin bana?
  • takılar çöpte valkriyler çöpte 63 lvl ne kadar edicek Ki.. ionianın hiç tadı tuzu yok bence başka serverda al alıcaksanda illaki alırım diyosan ver teklifini şifreyi değiştirip vereyim...
  • Öncelikle geçmiş olsun keşke ekran klavyesi kullansaydın madem 250 tllik itemin var gold pre alıpta kitleseydin ya:(
  • bronze pre alamıyorum gold nasıL aLıcam
  • Benimde 75 lvl gırakonda prestim vardı
    +7 smite hammer
    +7 shard
    +7 md
    7 gb de para vardı

Eve geldim cara giricektim
    gm hackledi galiba
    bilgisayarda hiç bi virüs yok
  • @Romst3rHERE
    Ne gereksiz insansın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 458 °F

@Romst3rHERE

• quote:

@Romst3rHERE

Saolun efendim.Sizin seviyenize ulaşmaya çalışıyorum
  • quote:

@Romst3rHERE

Aynen..

Forumda gereksiz konusan , her topice atlayıp gereksiz yorumlar yapan boş bir insansın

Ndn gözümüze ahmet,mehmet,ali batmıyorda sen batıyon? çünkü çıkıntılık yapıyon sana kasti bir gıcıklığım yada gıcıklığımız yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.