Şimdi Ara

S O Y U L D U M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

Orijinalden alıntı: 458 °F

@Romst3rHERE
    Ne gereksiz insansın dostum

Aynen..

Forumda gereksiz konusan , her topice atlayıp gereksiz yorumlar yapan boş bir insansın

Ndn gözümüze ahmet,mehmet,ali batmıyorda sen batıyon? çünkü çıkıntılık yapıyon sana kasti bir gıcıklığım yada gıcıklığımız yok

Kendi düşüncelerimi söylüyorum suç mu.Ayrıca senin yaptıgın terbiyesizlik haddini bilmemezlik.Efendi gibi yorum yap başımın üstüne eyvallah ama.Sen bana hakaret ediyorsun.Konuşma tarzım veya üslubum kimseye hakaret eder tarzda değil.Umarım sende kendini biraz daha büyütür geliştirirsin.İyi akşamlar

Edit:İşim geregi akşama kadar fourmdayım.Ko bölümünde bütün konuları takip ediyorum görüşlerimi açıklıyorum budamı suç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 1 Ağustos 2009; 22:31:13 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 1 Ağustos 2009; 22:30:29 >
  • soyuLmamın 3.günü oLdu charımı özLedimmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

Orijinalden alıntı: 458 °F

@Romst3rHERE
    Ne gereksiz insansın dostum

Aynen..

Forumda gereksiz konusan , her topice atlayıp gereksiz yorumlar yapan boş bir insansın

Ndn gözümüze ahmet,mehmet,ali batmıyorda sen batıyon? çünkü çıkıntılık yapıyon sana kasti bir gıcıklığım yada gıcıklığımız yok

Sizin okulda Türkçe dersi vermiyorlarmı? ( Ha tabi yaşın çok büyüktür, belki dil anlatım edebiyat falan vardır sizin okulda, eğer öyleyse kusuruma bakma)

Bu arada arkadaşa geçmiş olsun demeyi unutmuşum :D Geçmiş olsun, daha dikkatli kullanırsan bilgisayarı hiçbir sorun olmayacaktır. 5-6 Yıldır bilgisayarımda yapmadığım iş kalmadı bir defa bile hacklenmedim. Nasıl başarıyosunuz çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 2 Ağustos 2009; 17:33:42 >

• benim hatam değiL ben hep ctrl + v kuLLanıyorum ama arkadaşımın hatası eLiyLe yazmış şifreyi...
  • gecmis olsun.. yazıcaklarımızı sen söylemişsindir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POYRAZ222

gecmis olsun.. yazıcaklarımızı sen söylemişsindir zaten.

eyv. sagoLaSın
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgok

benim pcmde yok ama arkadaşımın pc sinde filmin içinde trojen bulduk malesef... adam filme koyuyor trojeni knight charını soyuyor insanlar nasıl bu hale geldi anlaşılmıyor artık...

Bu senin anlattığın türk filmi gibi geldi bana malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

quote:

Orijinalden alıntı: golgok

benim pcmde yok ama arkadaşımın pc sinde filmin içinde trojen bulduk malesef... adam filme koyuyor trojeni knight charını soyuyor insanlar nasıl bu hale geldi anlaşılmıyor artık...

Bu senin anlattığın türk filmi gibi geldi bana malesef...

size yaLan söyLeyince ne kazanıcam ???

göğemi ericek bi tarafım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.