Şimdi Ara

S.ONLİNE UPLOAD VE DOWN. HIZ SORUNU [TurkNete geçmek değermi?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.ONLİNE UPLOAD VE DOWN. HIZ SORUNU [TurkNete geçmek değermi?]

Yukarıda gördüğünüz gibi 16 mbps'lik bir paketim var. Kota aşımı yapmadım ve fatura dün ödendi. Fakat internet hızım en fazla 13e çıkıyor. 2 Yıldır aynı paketteyim. Superonline fibere geçecektim fakat sınırsız değil. Ttnet ten nefret ediyorum kesintiler yüzünden. TurkNet e geçmeyi düşünüyorum. 35mbpslik vdsl paketi 59tl ve tam uygun 35mbps vermeyeceğini bilsem bile 25mbps gelse bile iyidir. TurkNete geçmek faydalı olurmu aşağıya yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakkartal -- 2 Ekim 2017; 21:32:40 >

• Düşünmen bile hata . Şuan sadece turknet en iyisi. Adamlar free internet yaptı. Halen kendinizi kısıtlamaya çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dene taahhüt yok bişi yok , baktın umduğun gibi değil çık .
  • bende turknete geçmeyi düşünüyordum ama forumdaki şikayet başlıklarını görünce superonline a devam kararı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

sol fiber var ve kullanmıyorsun ?

ben sol fiber i bırakıp TürkNet e geçtim ya. 4 yıllık müşteriyim bir faturam gecikmemiş öyle bir teklif verdiler ki küfür etseler daha iyi idi. TürkNet ilaç gibi geldi
  • S.ONLİNE UPLOAD VE DOWN. HIZ SORUNU [TurkNete geçmek değermi?]

Gelişme bu arkadaşlar :D
  • eakkartal E kullanıcısına yanıt
    modem hat değerleri ne alemde ? TürkNet için ne düşünüyorsunuz ? İsterseniz hiç bunu kapatmayın ikinci bir abonelik olarak TürkNet açarsınız test etmiş olursunuz ben öyle yapmıştım sol fiber den geçiş yapar iken
  • Turkneti'i kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Altyapım 50mb desteklemesine ve 50mb hız tanımlanmasına rağmen, akşam saatlerinde sağlanan hizmet yukarıda.

Ping 40, hız 5mb.

Müşteri hizmetleri kısmında artık teknik desteği sadece sesli yanıt sistemi sağlıyor. Sistem otomatik arıza kaydı oluşturuyor, ertesi gün "hatta sorun yok, donanımlarınızda sorun var" diyip kayıt kapatılıyor.

Kanser olmak istiyorsanız buyrun.

• Fibere geçecektiniz fakat sınırsız değil? 2 senedir kullandığınız hıza bakın, bir de fibere geçmeye gerek duymuyorsunuz. Çok yaman bir çelişki. 100mbit kotalı paket dahi alsanız uygun olanlarından kota bitince hızınız 24mbit'e düşecek. Ayrıca gece kota olayı da yok. Fibere geçmemeniz hata. Onu bulamayan var :)
  • bende de dün akşam 3mbps idi aradım bağırdım çağırdım zar zor resetlettim hattı şimdi 16 mbps'lik interneti 8mbps kullanmaya mahkum kaldım tüketici mahkemesine gidip şikayette bulunacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.