Şimdi Ara

S/P DIF'i kullanmak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısa süre önce bir sistem topladım ve anakartımdan (gigabyte EP45 DS3R) 5.1 ses çıkışı ve s/p dif çıkışı var.Bu 2 çıkışdan en iyisi araştırdığıma göre s/p dif...
    Şimdi;2+1 herhangi bir marka ses sistemiyle bu s/p dif çıkışını nasıl bağlayabilirim.Bunun bir dönüştürücüsü var mıdır? Maksadım ucuz ama kaliteli bi 2+1 ses sistemiyle maksimum kalite almak.Şimdiden teşekkürler...

• Dijital çıkışların (s/pdif) 2.1 sistemlerle kullanımı çok da mantıklı değil bence. Dönüştürücüye vereceğiniz parayı, hoparlörlere ve/veya kablolara aktarın, daha kaliteli ses alırsınız. Ayrıca bu tür bir dönüştürücü Türkiye'de bulunur mu o da ayrı konu.
  • bana şu model diyebilirmisiniz mesela dönüştürücü almayayım da 5.1 olsun s/p dif girişi olsun...
    Kısacası s/p dif girişi (optik girişli hoparlör) olan hoparlör istiyorum ben.fiyat konusunda uygun olması gerekiyor ayrıca...
  • Amaç müzik dinlemek mi film izlemek mi? En önemlisi bütçe ne kadar. Yani sizin için uygun rakam nedir.

Forumda filmler için çok tutulan Logitech Z5500 size uygun olabilir ama bütçenize uyar mı bilmem.
  • işte bu çok para benim için.Zaten anakartımdan HD destek var.Ama daha iyisini istiyorum.Bilmem anlatabildim mi? Bütçe düşük arkadaşım :(
  • O zaman Digital çıkıştan vazgeçip aşağıda verdiğim gibi modellere bakacaksınız.

http://shop.mirteknoloji.com/default.asp?gb=urun&id=MH000LGT56&ortak=

yada Logitech, creative markaların modellerini bir inceleyin, belki düşündüğünüz gibi birşeyler bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.