Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Radyasyon Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu uygun yerde mi değil mi emin değilim. Siteyi inceledim, inşallah uygun yer burasıdır dedim.

Ben daha yeni oyunu kurdum. Ancak daha ilk bölümde ilerlemeye çaılışırken kendiliğimden ölüyorum. galiba radyasyon var, öyle diyor.

Ben radyasyondan nasıl kurtulurum? radyasyon bulaşmasın diye bir çare var mı?

Ya da radyasyona maruz kalıp can gidince onun telafisi var mı?

Kısacası radyasyon konusunda yapabilceğim neler var bu oyunda??

yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Shadow of Chernobyl de iğne yapınca radyasyonun etkisi gidiyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

Shadow of Chernobyl de iğne yapınca radyasyonun etkisi gidiyodu

İğne yapmak nedir? nasıl yapılıyor?

Bir de o kuleye çıktım, orda bir şahıs var benle muhatap olmuyor. Ondan sonra da ne yapacağımı bilmiyorum.

Oyun Help Outpost diyor ama ne yapılacağını anlamadım. Orda sadece bir kişi var o da benle muhatap olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cejno -- 24 Mayıs 2009; 18:03:18 >
  • Lütfen bi yardım :)
  • quote:

ilk bölümde ilk önce adamların yanına gidip f ye basıp altta yazanları tıklıyoruz en son kapıdaki adamla görüşüyoruz ve dışarı silahla çıkıyoruz...dışarıda ok yönünde giderken bize birşey saldırıyor görünmez ondan kaçmak için hızlı koşuyoruz x ile sprinte kalkıyoruz...sonra kuleye çıkıp bekle bir iki yaratık saldırıyo ister öldür öyle çık ister hemen çık...sonra orda bekle..bölüm geçiyorsun ztaen ilk başladığın yere gelicen bölüm geçince ve buradada iki grubun savaşına ortak olucan senin elemanlarla başkaları savaşıyor.

Bu yazıya internette rastladım belki yardımcı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

ilk bölümde ilk önce adamların yanına gidip f ye basıp altta yazanları tıklıyoruz en son kapıdaki adamla görüşüyoruz ve dışarı silahla çıkıyoruz...dışarıda ok yönünde giderken bize birşey saldırıyor görünmez ondan kaçmak için hızlı koşuyoruz x ile sprinte kalkıyoruz...sonra kuleye çıkıp bekle bir iki yaratık saldırıyo ister öldür öyle çık ister hemen çık...sonra orda bekle..bölüm geçiyorsun ztaen ilk başladığın yere gelicen bölüm geçince ve buradada iki grubun savaşına ortak olucan senin elemanlarla başkaları savaşıyor.

Bu yazıya internette rastladım belki yardımcı olur

çok teşekkür ederim işime yaradı.

++ rep var mı bu sitede? + rep vereyim

• Ne demek yardım edebildiysem ne mutlu. İyi oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.