Şimdi Ara

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burasimi acilmis abi ne oluyo ya saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

burasimi acilmis abi ne oluyo ya saka gibi

musluk problemi gibi bir musluk açıkken diğer kapalı
  • havuzu doldurcak dur ben su nuyu sileyim sikayet etnesinler yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer konu uçmuş durumda yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim bizim Osmanlı minyatürlerine sanat eseri gibi bakan güruh bunlara burun kıvırır eminim ki ( demin videodaki çizime ) neden derseniz bunlar modern ya. Yahu o minyatürlerden ne anlıyorlar, ne perspektif var ne derin bir detay var her birinde maksimum 10 kişi suratlar aynı, ifadeler aynı.

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

Benim Osmanlı gravürleri çok hoşuma gider

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

konu nasıl buraya geldi anlamadım ancak şöyle birşey varki 19. yüzyıl sonrası oluşan "modern" sanatın amacı birşeyin görüntüsünü olduğu gibi aktarma değil. (bunun en önemli nedeni fotoğraf makinesinin icadı. fotoğraf makinesi zaten görüntünün aynısını yaptığı için en benzerini yapmanın pek bir anlamı kalmamış oluyor) hatta bazı sanatçılar primitivizm adında akım başlatıyorlar, bu akım daha "naive" resimler yapıyorlar yada ne bileyim mesela picasso resimlerinde aynısı mı çizmeye çalışıyor yada daha sonrasında gelen dali zaten uçuyor, sürrealist takılıyor. yani demek istediğim lafım aslında size değil ancak, minyatür sanatına sanat değildir demek kusura bakmayın da sizin cahilliğinizi gösterir. her sanat eseri kendi içinde kendi tarzında değerlendirilmesi lazım, eğer sen bmw 520 yi uçamıyor diye eleştirirsen bu yanlış olur.

• S-Pen'le mı çizecez şimdi?
    Hadi cihaz daha çıkadan bu kadar çok kilitleniyorsa konu. Cihaz çıkınca ne olacak?
    Bu arada orası kilitliyken benim daha önce açtığım konuda devam edebiliriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_76744079/f_//tm.htm#76744079

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 14 Ağustos 2013; 8:08:42 >
  • quote:

havuzu doldurcak dur ben su nuyu sileyim sikayet etnesinler yine

kardeşim asıl note 3 konusu bence kilit kalsın işin iyice suyu çıktı rahat vermeyecekler belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

kardeşim asıl note 3 konusu bence kilit kalsın işin iyice suyu çıktı rahat vermeyecekler belli

bilmiyorum dostum, şu troll üyeiğinin silinmesi bile istemiş keşke gitseydıde forum kurtulsaydı. bizim konuda baya yazmıs ama belli troll oldugu bir artnıyetı hep varmıs msjlarında. ben yonetıme bı kac kez daha yazdım. rds den de ses yok
  • quote:

quote:

quote:

bilmiyorum dostum, şu troll üyeiğinin silinmesi bile istemiş keşke gitseydıde forum kurtulsaydı. bizim konuda baya yazmıs ama belli troll oldugu bir artnıyetı hep varmıs msjlarında. ben yonetıme bı kac kez daha yazdım. rds den de ses yok

senin üyeliğinin silinmesini mi istemiş ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

senin üyeliğinin silinmesini mi istemiş ?

bencede silinsin zaten ara sıra gelio

• ohh bee darılmışım la mesajlar arasında şöyle geniş ortam yazayımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

ohh bee darılmışım la mesajlar arasında şöyle geniş ortam yazayımm

yaz kardeşim de bu gidişle genelsekretrin tüm konuları kapatılacak
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    yok bişeye kızmıs , kendisinin tum msj enrylerının sılınmesini istemiş birdaha girmeyecem demiş ama sonra cezası sılınmıs, rds ban ını kaldırmıs adamın.
  • quote:

yok bişeye kızmıs , kendisinin tum msj enrylerının sılınmesini istemiş birdaha girmeyecem demiş ama sonra cezası sılınmıs, rds ban ını kaldırmıs adamın.

hacı okadarını bızde okuduk sana nıye kıl onu anlayamıoruz
  • quote:

kardeşim senle derdi ne herifin bir yerde mi tartıştınız adam sana direkman gıcık gidiyor baksana blue haklı
  • quote:

quote:

geyik yapıyoruz diye'' full off topic olmuş burası''yazmıs msjında dıkkat ettıysen, şahsı bışey degıl benım forumdakı tavrım bellı genelde nezaket gosterırrım kımseye saygısızlıgım yok eleman, bizim actıgımız konuları populerlerde gorunce atlıyo ıkısıde populerlere gırınce gozune carptı demekkı. allah sabır versın bişey demıyorum
  • quote:

quote:

quote:

geyik yapıyoruz diye'' full off topic olmuş burası''yazmıs msjında dıkkat ettıysen, şahsı bışey degıl benım forumdakı tavrım bellı genelde nezaket gosterırrım kımseye saygısızlıgım yok eleman, bizim actıgımız konuları populerlerde gorunce atlıyo ıkısıde populerlere gırınce gozune carptı demekkı. allah sabır versın bişey demıyorum

ya böyle insanlarla aynı havayı solumaktan iğreniyorum ya ulan sanane battı mı ne yaptık biz sana kendi aramızda takılıyoruz ne boş herif ya

• quote:

quote:

quote:

hacı anladım ben olayı seni kıskanıyor bu adam popüler kültürde en önlerdesin resimler harika tabi adamın zoruna gitti ama sebasto kardeşim haklı onane be şurda kaç insan muhabbet edıyor kufur yok tartışma yok tartışmalar bıle saygı cercevesınde kocaman adam utanmıyoda

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    ben hala şahsi bişey olduguna inanmıyorum, boyle sıkı kenetlenmıs bir grup baska topic te yok bu birlikteliği kıskanmıs olabılır.
  • quote:

ben hala şahsi bişey olduguna inanmıyorum, boyle sıkı kenetlenmıs bir grup baska topic te yok bu birlikteliği kıskanmıs olabılır.

bencede genel bir kıskançlık galıba konuyu sen açtığın ıcın ipuçları bızı sana getırdı ama sende degılmıs olay adam seri katıl seri şikayetcı bırı bitmeden öburunu edıo
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.