Şimdi Ara

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şaka bir yana da sammobile da note 3 ile ilgili yeni exynos 5420 haber geldi onu paylaşamıyorum konu hala kilitli bu arada genelsekreter nerde yahu
  • Ben kacar beyler sarj bitio disardayim yedek batarya evde kalmis gelince yazarim iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Buda mantıklı kız mıydı o

Kizmis lan bu barda filmi elemanin manitaya nejatin tikladigi sahne

Diğeri kızmış

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    görüşürüz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

beyler şaka bir yana da sammobile da note 3 ile ilgili yeni exynos 5420 haber geldi onu paylaşamıyorum konu hala kilitli bu arada genelsekreter nerde yahu

Uyumuştur herhalde konuda gitti elimizden bu konuda popüler de diğer note 3 de

• Sanada iyi geceler

• Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    konuların ikisi de popülerde ama asıl konu hala kilitli lan kapıda kalıp da mal gibi merdivende annemi bekleyen bebe gibi hissediyorum şu anda
  • quote:

konuların ikisi de popülerde ama asıl konu hala kilitli lan kapıda kalıp da mal gibi merdivende annemi bekleyen bebe gibi hissediyorum şu anda

bu konuda elimizden gidicek

Rds nesini inceliyor sabaha kadar bitmez yada resimlerde takıldı

• Konuda iyi muhabbet dönmüş, yerimizi alalım. Bu arada çizimler...
  • carter kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam muhabbet iyidir ama biz çizmiyoruz biz kapıda kaldık ana konumuz kilitlendi rds gelsin de açsın diye bekliyoruz merdivende
    şimdi rds gelip bize resimler için mareşal rütbesi falan verse ya ama sadece ikimize burada olduğumuz için bizim ekip delirir
  • quote:

sağolun hocam muhabbet iyidir ama biz çizmiyoruz biz kapıda kaldık ana konumuz kilitlendi rds gelsin de açsın diye bekliyoruz merdivende

Hayırdır hocam konuyu şikayet mi etmişler? Aslında bölüm yetkilisine pm atarsanız konuyu açacaktır. O yolu da deneyebilirsiniz.
  • Banlamasa yine iyi biz şu yeni note 3 sayfasına mı geçelim napalim

• Ve ms, painte can verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter
    Hayırdır hocam konuyu şikayet mi etmişler? Aslında bölüm yetkilisine pm atarsanız konuyu açacaktır. O yolu da deneyebilirsiniz.

yok hocam biz kendi ayağımıza sıktık herhalde konu galaxy note 3 kullanıcılar klübü idi cihaz çıkmadan beklemeye koyulanlar olarak konuyu açan arkadaşımız galaxy note 3 muhabbeti başka yerlere kayınca ana bir konu daha açtı bu konunun adını da galaxy note 3 beklerken yaptı admine de mesaj attı yeni açtığı konu kilitlensin diye ki cihaz piyasaya çıkana kadar yazan olmasın piyasaya çıkınca oraya tahmin vs değil sadece gerekli bilgiler yazılsın diye ama yanlış konuyu kitlediler herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

O zaman genelsekrete atalım suçu

Birisi kendini feda edicek

vaaayyy size guvenim esegimi teslim etsem napacaniz belli cakallarrr neler cevirdiniz. disardaydim. arkadaslarla muhabbet, kiymetlimissss rds hocamiz acmadimi konuyu topic lerin efendisi

yok hacı bu konuyu hunharca katlettik o konu tamamen tertemiz bomboş kalsın cihaz çıkınca oraya geçeceğiz orada geyik olmasın cidden
  • quote:

Konuda iyi muhabbet dönmüş, yerimizi alalım. Bu arada çizimler...

daha varda koymaya korkuyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Elimden bu kadari geliyor :)

surrealizm kokuyor elinize saglik

• quote:

quote:

yok hocam biz kendi ayağımıza sıktık herhalde konu galaxy note 3 kullanıcılar klübü idi cihaz çıkmadan beklemeye koyulanlar olarak konuyu açan arkadaşımız galaxy note 3 muhabbeti başka yerlere kayınca ana bir konu daha açtı bu konunun adını da galaxy note 3 beklerken yaptı admine de mesaj attı yeni açtığı konu kilitlensin diye ki cihaz piyasaya çıkana kadar yazan olmasın piyasaya çıkınca oraya tahmin vs değil sadece gerekli bilgiler yazılsın diye ama yanlış konuyu kitlediler herhalde

Anladım hocam bir hata olmuş olabilir. İnş. kısa zaman içerisinde konunuz açılır. Gerçi Note 3'ün duyurulmasına pek bir şey kalmadı, yakında yeni haberler gelir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.