Şimdi Ara

[SATILDI] S> PlayStation 5 Digital FAT 2 Kol + PS5 3D Pulse Kulaklık hediye 14.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] S> PlayStation 5 Digital FAT 2 Kol + PS5 3D Pulse Kulaklık hediye 14.000 TL

Xbox Series X e geçtiğim için 2 senelik garantisi yeni bitmiş PlayStation 5 imi satıyorum.

2 adet kol biri hiç kullanılmamış yedek diye almıştım elimi sürmedim kamuflajlı olan. Garantisi devam ediyor Kozmetik 10/10 Diğeri de 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunu yok tüm tuşları çalışıyor garantisi bitti kozmetik 10/8 Siyah renk

Tüm kutu içeriği + 1 adet kutudan çıkan Sony orijinal şarj kablosu dahil

Fiyat olarak başlıkta da belirttiğim üzere 14.000 TL acil nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Lütfen Takas teklif etmeyiniz. Önden EFT ardından kargo. ürün alıcının istediği kargo firmasına göre de kargoya verilir.

iletişim PM

[SATILDI] S> PlayStation 5 Digital FAT 2 Kol + PS5 3D Pulse Kulaklık hediye 14.000 TL

Son olarak Extra dan Cihazın yanında kozmetik olarak 10/5 olup ama hala canavar gibi çalışan mikrofonu ses kalitesi ilk günkü gibi sağlam olan Sony PS5 Pulse 3D Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı verilecektir hediye

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Selamın aleyküm hocam özelden yazıyorum bakın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HamzaMutlu 6OLIH H kullanıcısına yanıt

Tamam kardeşim ben sana mesaj attım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.