Arkadaslar 2 si arasinda takildim. Simdi hangisi daha kolay kasilir hangisi daha hizli ölme ihtimali vardir hangisi ile daha iyi Plvl yapilir??
İkiside Hemen Hemen Aynı Kasılma Bakımından,Ama Bota Koyarsan S/s Daha İyidir.Her Charın Kendine Göre Avantajı ve Dezavantajı vardır.
hangisi daha kolay kasilir? - ikiside aşağı yukayı aynı kasar.
hangisi daha hizli ölme ihtimali vardir? - bence Rogue/Bard daha dayanıksız olur.
hangisi ile daha iyi Plvl yapilir? -s/s Nuker
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
hangisi daha kolay kasilir? - ikiside aşağı yukayı aynı kasar.
hangisi daha hizli ölme ihtimali vardir? - bence Rogue/Bard daha dayanıksız olur.
hangisi ile daha iyi Plvl yapilir? -s/s Nuker
Thnx
S-s Nuker :) Cold-Light Bicheon gayet güzel iş görür
hangisi daha kolay kasilir? Eğer oynmayı biliyorsan rogue daha hızlı kasılır fakat yok ben bota koyucam diyorsan nuker, hangisinin daha hizli ölme ihtimali vardir ? Rogue un defansı zayıftır(xbow exterme veya dagger des. açtığını farz ediyorum) birde 15 saniye pot gecikmesi var bu yüzden rogue daha çabuk yatar, hangisi ile daha iyi Plvl yapilir? Nuker daha iyi yapar
Setin sağlamsa vigorların varsa bulunduğun spotta party giant vb çıkmıyorsa rogue /bard nukere fark atar ( extreme ile) Fakat bu koşulların sağlanması herzaman mümkün değildir tabikii..
Rogue/bard daha iyi kasar diğer konularda s/s nuker daha iyidir.
pot durumu ve dayanıklılık nedeniyle s/s nuker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme