Amazıon Fire ile kullanan var mı acaba? |
S SPORT + 99 TL Yıllık (2. sayfa)
-
-
2021 formula 1 ssportta mı?
ayrıca 2021-2022 ingiltere premier ligi yine s sportta mı?
-
Kodu nereye giriyoruz?
-
Ödeme kısmında kod giriş alanı olması.lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Uzun zamandır F1 için bakıyordum iyi oldu güzel fırsat.
-
Ben de alayım diyordum ama Vodafone tv ücretsiz veriyor S Sport kanallarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drbaha -- 31 Aralık 2020; 15:46:38 > -
Aynen öyle valla arada kaldım :) Hem desteklemek hem de tekrar izle özelliği için alacağım sanırım -
Ttnet benm internetim nerden alacağım?quote:
Orijinalden alıntı: epica06ev interneti ttnet onlarda hediye sınırsız tivibu verdiler tivibuda da s sportların hepsi var zaten olay bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor 👍🏻quote:
Orijinalden alıntı: htlrAmazıon Fire ile kullanan var mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava izlenecek bazı yerler var. Gerek yok para vermeye
Bunu alınca türksatta kanallar açılıyor mu yoksa sadece akıllı tv üzerinde uygulama varsa mı kullanabiliyoruz ?
-
-
Akıllı TV , cep, tablet ve PC üzerinden de izleniyor.Ayninanda iki.maci takip etme özelliği var diyorlar.Hic denemedim ama.
hesabı aynı anda kaç kişi kullanabiliyor
Bilmediğim için soruyorum. tv+ da ssport. ssport2 var ekstra ne var acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizkentBilmediğim için soruyorum. tv+ da ssport. ssport2 var ekstra ne var acaba?
Kaçırdığınız maçın tekrarını, o sırada tv de olmayan ekstra maçları, eskiye dönük maçları vs izliyorsunuz. Tabi hepsi f1, nba vs içinde geçerli. Sıfır reklam, tv logosu bile yok. Maçlarda çift dil seçeneği de var.
iptv kullanıyorum ama yine de aldım. tekrar izle özelliği ve f1'i bazen afedersiniz itin bir tarafına sokmaları yüzünden aldım. tivibu4e atıyorlar bazen f1i sıkışık tempoda o da iptvde yoktu benim.
bu sene zaten tüm sporlar sıkışık takvimde o yüzden iyi oldu. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 31 Aralık 2020; 21:21:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: duncan21
Ben kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor 👍🏻
Alıntıları GösterHocam hangi uygulama ile kullanıyoruz acaba?
-
Geçen ay forumdan 1 aylık kod almıştım 5 liraya. NBA için kullanıyorumve samsung tv uygulamasından genel olarak memnunum.
Bu kampanyadan da faydalanırım büyük ihtimalle. NBA GAME PASS alsanız ayda 3 maçı 120 liraya satıyorlar.
Paylaşım için teşekkürler. Digiturkten ayrılmasının sonra doğru düzgün kesintisiz bir formula1 izleyememiştim. PL VE BL bonus oldu. Kaptım bitane.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X