160gb yer istediği için ssd'den elden ring ve last of us sildim teşekkürler stalker. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (18. sayfa)
-
-
Görünüşe göre optimizasyon tarafında ucube bir oyun geliyor. Unreal Engine 5 yine şaşırtmıyor. Rtx 4080 super ile 4090 arasında bu kadar az fark olduğuna göre oyun işlemcilerimizi ağlatacak büyük ihtimal. Yeşil olan değerler dlss ve frame gen açık, gri değerler dlss ve frame gen kapalı iken alınmış.
-
2kda 4090 70 fps ne aboo ben 4070S ile 80 90 alırım diyordum...
day one patch gelir bu şekilde.
-
Tahmin ediyodum optimize özürlü olacağını. Herkesin de korktuğu buydu diye düşünüyorum. Umarım patch lerle toplar 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dlss fg yok mu oyunda cpu bound bir oyun galiba
Epic de ön indirme oluyor muydu ?
-
Var tabi ki hocam ben native kastetmiştim yoksa dlss açılınca 100 üstünü görecek her türlü.
-
Ne zaman ki DLSS gibi teknolojiler gün yüzüne çıktı oyun firmaları optimizasyon yapmayı bıraktı. Yani resmen danışıklı dövüş oldu kart firmaları oyun yapım firmalarına siz optimizasyon yapmayın biz sizin yaptığınız kötü optimizasyonlu oyunları çalıştıracak kartlar yaparız insanlara da bir güzel satarız demişler. Oyuncuları sömürmenin farklı farklı yollar.
-
Optimizasyon ucubesi yeni oyunumuz geliyor. bir de medium için 5700xt yazmışlar ahahaha. mediuma 5700xt yazdılarsa anlayın ki low da alacak ancak.
bakalım nasıl low fps ler shader yüklemeleri olacak.
uzun zamandır optimize özürlü hiç bir oyunu satın almıyorum bunu da almayacağım.
-
Bence cok keyifli bir oyun olucak metro exodustan dan daha iyi olucak gibi
Ben Deck'te oynarım diyordum, bence bir çıksın umarım kötü olmaz metro sonrası boşluğu bununla doldurmak istiyordum
Oyunu gamepass üzerinden önyükleme yapabilen var mı? Bende 10 mb'tan fazla indirmedi
-
Daha ön yüklemeye açılmadı hocam oyun. Sizinki ön ön yükleme gibi bir şey. Ön yüklemeye açıldığında güncelleme şeklinde otomatik indirecek dosyaları sizin için.
-
Çok doğru söyledin yorumuna katılıyorum. Nvidia/AMD bu yeni nesil grafik teknolojileriyle iyi bir şey yapıyorlar sandıklarından her oyunda şart olması bunları Açmak/Kapatmak iyi mi kötü mü hiç anlam veremiyorum (sözüm 4K için değil sadece tüm grafik detaylar Ultra seçili 1080p ile 1440p-2K için soruyorum).
(Olan her oyunda Ray Tracing: Ultra/Sayko seçili bu arada) Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, Star Wars Outlaws oyunlarında 2K'da DLSS'yi ilk kez denemiştim hiç alışamadım. Sanki oyunun genel grafik detaylarında bir şeyleri eksiltiyor kötü gözüktürüyor bulanıklaştırıyor gibi geldi hep. C2077'de bu yüzden DLSS/DLAA Kapalı oynamak zorunda kaldım. Star Wars ve Horizon'da ise bu sefer DLSS/DLAA açmayınca grafikler detaylar bir saçma garipleşiyor açmak şart oluyor, Star Wars Outlaws'da şöyle birşey oldu DLSS Açık / DLAA Kapalı yapmak zorunda kaldım DLAA Açık'ken habire oyundan atıyordu Kapalı yapınca düzeldi.
STALKER 2 oyununda DLSS/DLAA şart koşmasalar bari Açmak/Kapatmak arasında üste yazdığım oyunlardaki gibi grafikleri kötüleştiren bulanıklaştıran saçma sapan şeylere yol açmasalar da DLSS/DLAA Kapalı'da olsa rahat rahat oynasak, bakın bunu 1080p - 1440p çöz. için söylüyorum bu oyunları full Ultra 60fps üstü 4K oynamak isteyenler el mecbur DLSS/DLAA şart olacak anlıyorum. Üste paylaşılmış Stalker 2 testlerinde RTX 4080 SUPER ile 4070 Ti SUPER (ikisi de 16GB) 2K: 66 fps - 73 Fps / 4K: 40fps - 47fps farkı ortada, şu an için neden (yeni nesil RTX 5xxx serisi kartlarına kadar) 4080 tercih edilsin ki bir de bu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 14 Kasım 2024; 8:56:49 >
-
Ön yüklemeye açıldı diye haber görmüştüm de
-
Patlatirlardi hemen on yukleme olsa
Ben pc de baktım gamepass üzerinden ön yükle kısmı açıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende diyorum Star Wars Outlaws da beni neden oyundan atıp duruyordu. En sonunda sinir oldum oyunu sildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik Optimizasyon özürlüsü bir Doğu Bloku oyunu geliyor. Ama çıktığı gibi deneyeceğiz, yapacak bir şey yok Comrade. Darısı artık Metro serisine.
-
sanırım denuvo olmadıgından ön yükleme pc de kapalı. gamepass den ön yükleme yap a basınca sadece kısayol ekliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X