Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.138
Cevap
81
Favori
93.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertelenme ihtimali tamamen ortadan kalkmış oldu 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Aman hocam Cyberpunk 2077'yi unutmayın. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Oyun ertelenip 10 Aralık 2020'de çıkmıştı sonradan. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• The Frost kullanıcısına yanıt

Evet hikaye olarak devam değil ama Zone u anlamak için oynamak gerekiyor bence. Ayrıca yapımcı firma açıkladı ilk 3 oyundan birçok karakter göreceğiz. Bence oynanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 10 Kasım 2024; 5:32:33 >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Onun eşi benzeri yok haklısınız 😄

• Son 10 gün Epic Games'de önden indirme yok sanırım.

• Email atmışlar, fiziksel sürümler 25 Nisan civarı teslim edilecekmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün kaldı geliyor en çok beklediğimiz oyun.

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler. 10 günde ilk üç oyunu oynayamam da mecbur özet izleyerek idare edeceğim. Sonradan eski oyunlardaki karakterleri ayrıca incelerim.

• el_jericho kullanıcısına yanıt

amazon de den aldım bekliyordum ama bu kötü oldu. maili okudum şimdi ancak ekstra siparişler için geçerli gibi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 10 Kasım 2024; 18:24:9 >
  • Oyun 150 gb yer istiyormuş iyice sıkmaya başladı bu iş 2tb depolama alanı bile yetmiyor ki ben iyi oyunlarımı silmeyi sevmeyen biriyim genelde.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

2TB var bende 1TB bana göre fazlasıyla yetiyor. Single oyunun turşusunu kurmuyorsanız, oyunu oynadıktan siliyorsunuz fazlasıyla yeterli.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Küçüklüğümden beri bir huyum var iyi oyunları 2 3 yıl silmem en az, ve 10 15 oyun yüklü durur pcde yoksa rahatsız olurum arada da girer bir oynarım.

• Geri dönüp tekrar oynayacağım oyunları bende silmiyorum. Örn: Last of Us Part I, Part II gelmeden 1 defa daha oynarım. Birde nostaljik oyunlar yüklü oluyor. RA 2, Age Of, Max Payne vb gibi oyunlar.

• Bitirdiğim gibi silerim valla ben. Gerçi ben oynarım diye aynı anda otuz falan indiriyorum aylarca senelerce dolu kalıyor ssd. Yaklaşık mantık.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Sizinkiler azmış benim pc de sadece steamde 232 tane oyun yüklü bunun daha Ea sı var ubisoftu var xbox u var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerxir -- 12 Kasım 2024; 19:42:19 >
  • böyle bir hata alıyorum sürekli. hesapta 2 cihaz kayıtlı sadece. ne yapmak lazım

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerxir kullanıcısına yanıt
    Pc'de oynamaya hazır kurulu 232 oyun mu var?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Haftaya bugun cikiyor. İndirmesi de 2 gun alir benim icin. O surecte Gta 4'ü bitirmem sart.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.