Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu oynamak için gereken cd-key'i bulmamda bana yardımcı olan F@ruk arkadaşıma teşekkürler.

Önemli değil bende yarına indircem kapışırız artık
  • quote:

Oyunun sistem ihtiyaçları açıklanmış.

Minimum:

-Microsoft Windows XP (Service Pack 2)/Microsoft Windows 2000 SP4
    -Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+
    -512 MB RAM
    -10 GB boş sabit disk alanı
    -128 MB DirectX 9c uyumlu ekran kartı/ nVIDIA GeForce 5700/ATI Radeon 9600
    -DirectX 9 uyumlu ses kartı
    -LAN/Internet-bağlantısı (çoklu oyuncu için DSL hızı)
    -Klavye ve fare

Önerilen:

-Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+
    -1 GB RAM veya fazlası
    -256 MB DirectX 9c uyumlu ekran kartı / nVIDIA GeForce 7900/ ATI Radeon X1950

Bu grafiklere bu sistem ihtiyacı fazla değil mi yaw.

crysis bile bu kadar sistem istemiyo be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 27 Şubat 2007; 21:45:36 >

• quote:

Grafik:10/7
    Ses:10/6

pinky oyuna sen böyle not verdiysen oynanmaz o zaman..
  • 1. SS'te gökyüzü güzel görünüyor... Ama onun dışında pek iyi değil gibi... Bekliyelim bakalım (:
  • Ve oyun gold oldu 23 Mart'ta çıkıyor.
  • Beklediğim oyunlardan biri de bu Uzun zamandır yapımı sürüyor ama yolun sonuna geldiler artık, oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı Büyük bir heyecanla beklemesem de merak ettiğim ve çıkınca mutlaka alırım dediğim oyunlarda biri Bilgiler için teşekkürler @Pinky_Demon
  • quote:

Multiplayer beta-demo çıktı. Fileplanet.com'da paralı üyeliğiniz varsa ücretsiz cd-key alıp oyunu ağ dan ve 32-16 kişiye kadar multiplayer oynayabilirsiniz.

Walla bu multi beta çok kısıtlı olmuş yahu Fizikler, yapay zeka ve daha birçok şeyi test edemiyorsunuz
    herşey sabit(malum multi beta). 2 harita var demo da 32 kişiye kadar multiplayer oynanıyor.
    Beta'nın geçtiği haritalar tren istasyonu ve fabrika dışından oluşuyor. Full açık alan. Grafikler zamanın
    biraz gerisinde olmasına rağmen göze fazla batmıyor genel olarak iyi. Atmosfer güzel yapılmış hava
    değişimi olayı etkileyici. Hava biraz esintili ve güneşli iken birden yağmur bastırıp şimşekler çakabiliyor.
    Oyunun sistem ihtiyacı grafik motoru eski olsada pek düşük sayılmaz. Gölgeleri kapatmakta fayda var
    eğer ortalama üzeri bir PC'niz yoksa. Neyse tam sürümde anlayacaz artık nasıl birşeye benzediğini,
    ama oyun çıktığı zaman Single Player'ın oldukça iyi olacağı belli çünkü atmosferi insanı etkiliyor.
    2 tane de resim koyuyorum şimdilik idare edin:)

http://img338.imageshack.us/img338/2575/30069972ld6.jpg
    http://img20.imageshack.us/img20/1977/78784464mn3.jpg

Edit:Oyunu oynamak için gereken cd-key'i bulmamda bana yardımcı olan F@ruk arkadaşıma teşekkürler.

Hakketen oyunun grafikleri orta kalite ve beklenenin altında, ama gökyüzü için bunu diyemiyorum çok hoş yapmışlar. Artık oyunda gökyüzne bakabaka gideriz. Seyirlik hesabı

• evet oyunun gökyüzü aşırı derecede mütiş olmuş.Bu arada oyun gold oldu diyorsunuz bu gold kelimesiyle bazı oyunlardada karşılaşıyorum.Mesela diyorlar ki age of empires 3-prince of percia gold oldu.. bu ne anlama geliyor??
  • Gold oldu demek, oyunun yapımı tamamlandı demektir.
  • grafikler fln hiç tatmin edici değil.
  • Oyun güzele benziyor almaya değer herhalde
  • saolasın..
  • Bunlar benim tam 1 sene önce aldıgım SS ler. Beta 2215 sürümünden alındı. Nesneler yine hareketsiz ve fizik yok. Aslında çok farkta görünmüyor yeni çıkan beta arasında. Ayrıca multiplayer oynadık. Aşadıgıdaki TyR-Systeam benim

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 3 Mart 2007; 18:39:13 >

• oyunda fizik yok mu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

oyunda fizik yok mu şimdi

Betada yok ama Final surumde olacak. Hatta baya iyi bir fizik motoru olacaktı vaatleri baya yuksekti. Örnegin bir arabanın parça sayısı normal oyuna göre oldukça fazla olacak ve araç hasar alma konusunda çok fazla ayrıntılı olacaktı. Umarım ozamanki vaatlerini gerçeklerştirirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

oyunda fizik yok mu şimdi

fizik konusunda baya iddalılardı . . .
  • Çıkmış
  • çıkmışmı yoksa çıktımı hiç bir yerde bulmak nasip olmadıda
  • Rahat olun bu gece veya yarın tl'ye falan düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Rahat olun bu gece veya yarın tl'ye falan düşer

+1
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.