Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı-Corsair H100RGB 240MM SIVI SOĞUTUCU - H100 RGB - SIFIR SAYILIR Satın Al 13 Ocak 2023 01:47 1 1 Satıldı-Corsair H100RGB 240MM SIVI SOĞUTUCU - H100 RGB - SIFIR SAYILIR Merhaba. Soğutucunun kutusunu açıp pompa montajını yaptım ancak radyatörü kasamın üst tarafına ramlerden dolayı sığdıramadım. Uzunca bir ekran kartı kullandığım için ön tarafa da montaj mümkün değil bu yüzden kaldırıp kutusuna koydum. Fotoğrafını da ekledim. Hiç çalışmadı dahi, sıfırı neyse bu da odur. Eksik, aksak bir durumu yoktur. Ocak 12 Boğaziçi Bilgisayar çıkışlı, 3 yıl garantili. İstanbul Gültepe'de elden alabilirsiniz.Şehir dışı için satış şeklim havale/kargodur. Aksini teklif etmeyiniz.Takas muadili sayılabilecek max. yüksekliği 160MM olan hava soğutucular veya E-ATX mid tower kasalar ile olabilir. Altı üstü konuşulur.FİYAT: SatıldıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün S> ASUS TUF RTX 4080 SUPER S> 7600x veya 7800x3D - ASUS 4080 Super - DDR5 4K SİSTEM S> Corsair 4000D Çıkması 2x120 Siyah Fan [SATILDI] Msi MAG Coreliquid M360 Sıvı Soğutma