Evet internet download manager in üstüne tanımam. İndireceğin video başladıktan sonra sayfadan boş bi yere sağ tıkla sonra IDM ile flv video indire gel ordan açılan son flv videosunu indiri veya açılan son 10 flv videosundan seç i tıkla.
bu şekilde yaptım olmadı linki indiriyo ama videoyu indiremedim
quote:
Orjinalden alıntı: FrstyLe
internet download manager kullanarak gezdiğin sitelerdeki flv dosyalarını rahatlıkla indirebilirsin.
internet download manager in 5.11 build 5 sürümü ile youtube ve diğer .flv video yayını yapan sitelerden video indirebiliyor.Nasıl indireceksiniz: 1-Videonun play tuşuna basacaksınız(kesin basmalısınız zaten idm indirmek istediğinizde playa basın diye uyarıyor yoksa) 2-Sayfanın herhangi bir yerinde sağ tıklayıp Download FLV video content with IDM Yazısına tıklayacaksınız sonrasında İDM hemen size video indirme penceresini açacak.
Arkadaslar merhaba benim de indirmeye calısıp ama bir türlü indireiblcek programı bulamadıgım bir video var cokda önemli benim için linki versem bi bakbilirmisiniz yardımınız olur inş. orbit le felan yada internet dowload menegar la da indiremedim