Şimdi Ara

SİTEDEN VİDEO İNDİRME-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
49.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN HERHANGİ Bİ SİTEDEN VİDEO İNDİRMEK İSTİYORUM BÖLE BİR PROGRAM VARMI

ÖRN: http:// media.tesmer.org.tr/tf_2007/index.htm

SİTESİNDEKİ VİDEOYU NASIL İNDİREBİLİRİM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sitedeki Videoyu İndirme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Günümüzde, çevrimiçi video içeriği eğlence, eğitim ve bilgi edinme için giderek daha önemli hale geliyor. Bazen, sitedeki videoları daha sonra izlemek veya çevrimdışı kullanım için indirmek isteyebilirsin. Bu kılavuz, sitedeki videoları indirmenin çeşitli yollarını adım adım açıklayacaktır.

Web Tarayıcısı Uzantıları Kullanma

• Sitedeki videoyu indirmenin en kolay yollarından biri, Chrome veya Firefox gibi web tarayıcılarına eklenebilecek uzantılar kullanmaktır.
    • Video İndirici Plus ve Flash Video İndirici gibi uzantılar, video oynatıcının yanında bir indirme düğmesi ekleyerek videoları hızlı bir şekilde indirmene olanak tanır.
    • Tarayıcına bir uzantı yükledikten sonra, indirmek istediğin videoyu görüntüle ve indirme düğmesine tıkla.

Masaüstü Yazılımı Kullanma

• Daha fazla özelleştirme ve indirme seçenekleri için masaüstü yazılımı kullanabilirsin.
    • 4K Video İndirici ve Any Video Converter gibi programlar, yüksek kaliteli video indirmelerine ve gelişmiş özelliklere sahiptir.
    • Masaüstü yazılımını bilgisayarına yükledikten sonra, indirmek istediğin videonun URL'sini programa yapıştır ve indirme işlemini başlat.

Çevrimiçi Araçlar Kullanma

• Uzantı veya yazılım yüklemek istemiyorsan çevrimiçi video indirme araçlarını kullanabilirsin.
    • Savefrom.net ve KeepVid gibi araçlar, herhangi bir ek yazılım gerektirmeden videoları indirmene olanak tanır.
    • Çevrimiçi bir video indirme aracını kullanmak için, indirmek istediğin videonun URL'sini arama kutusuna yapıştır ve indirme işlemini başlat.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Videoları indirmeden önce aşağıdaki hususları dikkate almalısın:

• Telif hakkı yasalarına uy. Yalnızca indirme iznin olan videoları indir.
    • Kötü amaçlı yazılım içerebilecek güvenilir olmayan kaynaklardan kaçın.
    • İndirdiğin videoların dosya boyutunu kontrol et ve cihazında yeterli depolama alanı olduğundan emin ol.

Bu kılavuzdaki talimatları izleyerek sitedeki videoları kolayca indirebilir ve daha sonra internet bağlantısı olmadan izleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Google'da flv downloader diye aratırsan programı bulabilirsin.
  • Orbit programıda işine yarar
  • http://www.mustafaorcin.net/index.php/13#more-13
    burada bi açıklama var belki işine yarayabilir
  • Bu işler için programa gerek yok aslında videoyu izlediğiniz sayfanın kaynak kodları (!?) na bakıp .flv yi aratıp dosyayı kendi yolundan çekebilirsiniz ondan sonrası artık size kalmış
  • öncelikle
    C:\Documents and Settings\xp\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
    içine girip herşeyi sil.
    bu klasörleri görmen için gizli dosyaları göster açık olmalıdırç

Sonra gir siteye videoyu izle sonuna kadar. sonra .content.ie5 e tekrar gir ve aramaya bas. *.* olarak arattır bulduğu en yüksek boyutlu dosya senin aradığın dosya. onu kopyala ve masaustune yapıştır. sonra uzantısını .flv olarak değiştir.

Bu yöntemle hertürlü müzik video vs kaydedebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsety -- 8 Ağustos 2008; 20:00:59 >
  • orbit programını indir işini görebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet Download Manager
    Yükleyin, video içeriğinin bulunduğu siteyi açın, ve video başlatın. Sonra sitede sağ tıklayıp " fly video içeriğini indir " diyip " tamam " tıklayın..
  • orbit programını indir
  • Ben de orbit'i yazacaktım ama denedim indiremedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Ben de orbit'i yazacaktım ama denedim indiremedi.

"grab video by orbit" diyorsun sağ tık menüsünden
    sonra 2-3 saniyeliğine de olsa videoyu oynatıyorsun , o zaman orbit videoyu görüyor ve indiriyorsun

Zaten ben de bu şekilde indirmeye çalıştım. Siz indirebildiniz mi?

• dejaay hangi videoyu indirmeye çalışıyorsun link verirsen bizde bi bakalım
  • internet download manager kullanarak gezdiğin sitelerdeki flv dosyalarını rahatlıkla indirebilirsin.

internet download manager in 5.11 build 5 sürümü ile youtube ve diğer .flv video yayını yapan sitelerden video indirebiliyor.Nasıl indireceksiniz:
    1-Videonun play tuşuna basacaksınız(kesin basmalısınız zaten idm indirmek istediğinizde playa basın diye uyarıyor yoksa)
    2-Sayfanın herhangi bir yerinde sağ tıklayıp Download FLV video content with IDM Yazısına tıklayacaksınız sonrasında İDM hemen size video indirme penceresini açacak.

alıntıdır
  • IDM (Internet Download Manager) Kullan Video indiremiyeceğin site olamaz inan bana

KISA VIDEO İZLE http://www.fileupyours.com/view/197183/IDM.mpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

dejaay hangi videoyu indirmeye çalışıyorsun link verirsen bizde bi bakalım

http://media.tesmer.org.tr/tf_2007/index.htm
  • senin için indirip rapide upload ederdim ama dosya 265 mb ne yazık ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

dejaay hangi videoyu indirmeye çalışıyorsun link verirsen bizde bi bakalım

http://media.tesmer.org.tr/tf_2007/index.htm

Up kanka upppppppppppp :D

• quote:

Orjinalden alıntı: FrstyLe

videonun direk indirme linkini atıyorum http://media.tesmer.org.tr/tf_2007/xmoov.php?file=transfer_fiyatlandirma.flv

265 mb Arkadaşın işine yarar umarım. Orbitle indiriliyor mu onu merak ettim.

• ABiiOrbit nedir yaa for ever IDM dejaay sen yapma :Dbari
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.