Şimdi Ara

s-tronic ve multitronic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullandığım sürede aklımda DSGmi CVTmi diye birşey yoktu ve gayet başarılıydı. Sadece rolantide araç çok gürültülü gelmişti bana i30a göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tata kullanan biri nasil stronic ve multitronic degerlendiriyo anlayamiyorum. git tata nı sür kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

tata kullanan biri nasil stronic ve multitronic degerlendiriyo anlayamiyorum. git tata nı sür kardeş

Sen ne kullanıyorsun? Kuru mu? Islak mı? Kafa yapmak için yani çünkü böyle ön yargılı ve samimi olmayan çocuksu bir yorumu ancak kafası güzel birisi yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

tata kullanan biri nasil stronic ve multitronic degerlendiriyo anlayamiyorum. git tata nı sür kardeş

Sen ne kullanıyorsun? Kuru mu? Islak mı? Kafa yapmak için yani çünkü böyle ön yargılı ve samimi olmayan çocuksu bir yorumu ancak kafası güzel birisi yapar

kardes tata da multitronic ve stronic var da bizim mi haberimiz yok. sallayip sallayip duruyonuz yok dayimin a5ini aldim enistemin yetisini aldim. insanlari yanlis yonlendirmeyin. ha bende 93 model cherokee var istiyosan verim anahtari bi tur at

• quote:

quote:

quote:

kardes tata da multitronic ve stronic var da bizim mi haberimiz yok. sallayip sallayip duruyonuz yok dayimin a5ini aldim enistemin yetisini aldim. insanlari yanlis yonlendirmeyin. ha bende 93 model cherokee var istiyosan verim anahtari bi tur at

Tamam...

• Neyzen arkadasim yeni nesil 7 kavramalilarda stronic ve dsg ayniysa neden dsg arizalari cok fazla onde ? Stronicte hic ariza ne duydum ne de yasadim. Bunun sebebi stronicte 7-8 lt yag kullanimi dsg de ise 1.7 lt yag kullanimidir. Stronic bu yuzden sorun cikarmamistir yerlesimi de farkli tamam fakat audinin ki daha fazla yaglidirm. Bunu audi acikladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Neyzen arkadasim yeni nesil 7 kavramalilarda stronic ve dsg ayniysa neden dsg arizalari cok fazla onde ? Stronicte hic ariza ne duydum ne de yasadim. Bunun sebebi stronicte 7-8 lt yag kullanimi dsg de ise 1.7 lt yag kullanimidir. Stronic bu yuzden sorun cikarmamistir yerlesimi de farkli tamam fakat audinin ki daha fazla yaglidirm. Bunu audi acikladi.

Stronic in Ariza yapmadiginida nerden cikardin hocam internette yiginla sorun yasayan var.

Yagli kavrama ile kuru kavramayi karistiriyorsun.

Ayrıca bahsettigin gibi 6 litre yağ olsaydi arnavut kaldirim yollarda sangirtilar duyulmazdi.

Dediğim gibi 7 ileri stronic ve dsg ayni sanzimandir sadece yerleşim şekilleri farklidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 23 Haziran 2014; 21:18:38 >
  • quote:

quote:

Neyzen arkadasim yeni nesil 7 kavramalilarda stronic ve dsg ayniysa neden dsg arizalari cok fazla onde ? Stronicte hic ariza ne duydum ne de yasadim. Bunun sebebi stronicte 7-8 lt yag kullanimi dsg de ise 1.7 lt yag kullanimidir. Stronic bu yuzden sorun cikarmamistir yerlesimi de farkli tamam fakat audinin ki daha fazla yaglidirm. Bunu audi acikladi.

Stronic in Ariza yapmadiginida nerden cikardin hocam internette yiginla sorun yasayan var.

Ayrıca bahsettigin gibi 6 litre yağ olsaydi arnavut kaldirim yollarda sangirtilar duyulmazdi.

Dediğim gibi 7 ileri stronic ve dsg ayni sanzimandir sadece yerleşim şekilleri farklidir...

Valla ben stronicte kullandim dedigin o sesler vardi hocam. Valla tam arastiramadim ama dogrudur hocam. Ikiside MQB sonucta ayni fabrikasyon.

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam Neden Tata ambleminde Toyota yazıyor üstüne gelince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam Neden Tata ambleminde Toyota yazıyor üstüne gelince?

• quote:

quote:

quote:

Valla ben stronicte kullandim dedigin o sesler vardi hocam. Valla tam arastiramadim ama dogrudur hocam. Ikiside MQB sonucta ayni fabrikasyon.

S-tronic bir dönem kullandım. Şangırtı olayı özellikle arnavut kaldırımlı yollarda (Gaziemir'in anayolları hep öyle) cam açıkken belirgin bir şekilde belli oluyordu. Hatta Kılıç-kalkan ekibi diye benzetmeler yapılan konusu da vardı.

• quote:

33 bin km de Multitronic CVT li Audi A6 ile de yolda kaldım 53 bin km de ki DSG li Skoda Yeti ile de Her ikisi de şanzıman arızası

Şimdi hangisini tavsiye edeyim bilemedim

powershift s60

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Çok eksisi olana acaba bir yaptırım uygulaması var mı? Eğer öyleyse herhalde Tuvnera yı idam ederler

Adam king ama eksiden

• quote:

quote:

quote:

şu an aslında siz bilmeden yorum yapıyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_92282075/f_//tm.htm#92282075 yukarıdaki abi keyfi değiştiriyor insanları kullandıkları araçların markası ile yargılamayın tata sahibi mercedes sahibi vs.

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Tata cılar olarak bu kadar ezildiğimiz itilip kakıldığımız artık yeterForum içi Tata cılar birliği kuralım. Hindistan dan moderatör getirelim haklarımızı savunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Tata cılar olarak bu kadar ezildiğimiz itilip kakıldığımız artık yeterForum içi Tata cılar birliği kuralım. Hindistan dan moderatör getirelim haklarımızı savunsun

Ben SAAB-SCANİA a ya geçiyorum hocam istersen gel

Land Rover in sahibi kimdir diye de bilmezler boşver bilmesinler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.