Şimdi Ara

s type 4.0 alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Tadını çıkarın, kulak arkası deyimi boşuna icat edilmedi, arıza falan durumunda bunu kimseyi çaktırmadan halledin, zira herhangi bir 2004 model araba da arıza çıkartacaktır, Bmw olunca bak biz sana demiştik demesinler.

2006 model bmw alanlara tavsiyem noterden sonra eczaneye gidip kulak tıkacı alsınlar,yok böyle zevk azcık gaza dokununca arkasını negüzel bırakıyor bizim sokağı yanlayarak giriyorum.

yavaş yanla

dscyi kapatmama lazım beygirleri zaptedemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Ya gözünüzü seveyim 7 serisi gibi bir araç almışsınız. Markası fark etmez bu segmentteki premium bir aracın verdiği konforu, güvenliği, atikliği istiyorsanız tabii ki masrafı da fazla olacak zevki de.
    1 mbit adsl ile 100 mbit fiber aynı şey mi?

20 yıldır araçlarımız var yağı suyu dışında extra masraf yapmadık şuan 14 yaşında aracımızda var hiçbir arıza vermedi,hertürlüde aracımız oldu,temiz kullanan araba masraf çıkarmaz,kuzenim polo tdi aldı 1 ay sonra 7 bine motor yaptırdı tek hatası ilk gördüğü aracı aldı.bu arada araç 7 serisi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilitlimaşa -- 23 Şubat 2014; 13:05:48 >
  • Hayırlı ugurlu olsun e60 in keyfi yeter hocam siz akrabalara aldirmayin kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş babam bana arabami aldiginda akrabalar neden broadway almadin diyordu akraba=kıskançlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

Hayırlı ugurlu olsun e60 in keyfi yeter hocam siz akrabalara aldirmayin kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş babam bana arabami aldiginda akrabalar neden broadway almadin diyordu akraba=kıskançlık

evet türkiyede arabası olan adam sayıldığı için normal aslında
  • standart bmw radyosu hiç hoşuma gitmedi
  • kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    Aa kafa gitmiş usta :D Editliyim mesajı.
    Ama şöyle bir şey var, ille de yürüyeninde sorun çıkacak diye bir şey yok. Bugün bir 3 serisinin periyodik bakımı 1200 lira civarında. Tamponunu değiştirmeye kalksanız bir ton para. Kaskosu bile çok daha pahalı. Yani premium bir araca biniyorsanız elbette daha fazla para cebinizden çıkacak. Ama sizin ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz bu yöndeyse tabii ki de harcayacaksınız bu parayı.
  • İmkan varsa söylenenleri dinleme. Ama hesabını yap mutlaka. Gençken hevesini al ileriki yaşlarda eğreti durmasın. Zaten tasarrufunuda ileriki yaşlarda yaparsın. Yok hesap kitap yapmadan heves edip aldıysan geçmiş olsun.

Üniversite zamanında ev arkadaşımda vardı aynı araçtan. Bazen ben kullandığımda aracı şehir içinde bisiklet gibi yavaş kullanırsan 100 kilometrede 14 litre benzin yakıyordu. Biraz zevkini çıkarayım basayım dersen 15'in üzerine çıkıyordu hemen. Sen tüp taktırmışsın yaklaşık %20 artırır tüketimi... Dediğin 400 kuruş biraz iyimser bir hesap olmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Aa kafa gitmiş usta :D Editliyim mesajı.
    Ama şöyle bir şey var, ille de yürüyeninde sorun çıkacak diye bir şey yok. Bugün bir 3 serisinin periyodik bakımı 1200 lira civarında. Tamponunu değiştirmeye kalksanız bir ton para. Kaskosu bile çok daha pahalı. Yani premium bir araca biniyorsanız elbette daha fazla para cebinizden çıkacak. Ama sizin ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz bu yöndeyse tabii ki de harcayacaksınız bu parayı.

sigaram yok alkolüm yok,kendi özel servisimizde 500e herşeyini yaptırtırım kasko 2300tl.ölüp gidicez sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

İmkan varsa söylenenleri dinleme. Ama hesabını yap mutlaka. Gençken hevesini al ileriki yaşlarda eğreti durmasın. Zaten tasarrufunuda ileriki yaşlarda yaparsın. Yok hesap kitap yapmadan heves edip aldıysan geçmiş olsun.

Üniversite zamanında ev arkadaşımda vardı aynı araçtan. Bazen ben kullandığımda aracı şehir içinde bisiklet gibi yavaş kullanırsan 100 kilometrede 14 litre benzin yakıyordu. Biraz zevkini çıkarayım basayım dersen 15'in üzerine çıkıyordu hemen. Sen tüp taktırmışsın yaklaşık %20 artırır tüketimi... Dediğin 400 kuruş biraz iyimser bir hesap olmuş sanki.

90 sabitleyip 100 km yaptım 8-9lt lpg yaktı araç,ş.içi akan trafıkte 13-14 lt lpg,ama aşırı ekonomik kullanıyorum araç 2.500dd geçmiyor,gaza temkinli basıyorum ışıklara 500 m kala gaz kesiyorum,gereksiz frenlemeler yapmıyorum

• o paraya sıfır km polo alırdın ya hem de desegeli. bmw 2006 çok arıza çıkarır, 3000motor benzinli çok yakar. yanlış yapmışın hemşerim.
  • quote:

2006 530i aldım kelepir geldi 89 binde 55bin küsüre aldım.ama aile çevrem bunu napcan çok yakar,kime satcan,parçası pahalı ,kıskanıyorlar mı anlamadım ,yakıtıda 40krş tüpte.ölümlü dünya diyorum bön bön bakıyorlar.

Kesinlikle kıskanıyorlar başka birşey değil.Gidip 55 bine golf jetta astra vs tarzında arabaya vereceğin paraya buna vermek çok mantıklı hemde arabaya binersin. Sen sana çok yakar parçası pahalı diyenlerin yanından geçerken gazı kapatta biraz toz yutsunlar.Bu kadar kıskançlıkta görmedim ha!
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Yahu nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum sizler şoförseniz ben neyim anlamıyorum ki ben benzinle 47 kuruş yakıyordum 530i ile ve her ışıkta dip gaz idi.Ha unutmadan bmw var bmw, bakım var bakım var.Uzun yola girmiyorum bile. Şuan M54B22 motoru olan BMW'm var şehir dışında benzine geçiyorum(çünki lpgye gerek kalmıyor)
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Valla tartışma istiyorsan kusura bakma bugün havamda değilim. Alan arkadaşıda destekledim zaten. Dip gazla falan o kadar yaktığına göre biz normal şoförsek sen mika hakinen'in oğlu yada schumi'nin yeğeni falansın heralde Ben bizzat kendi tecrübemi yazdım işte. Merak ediyorsan lokasyon istanbul şehir içi trafiği... Ayrıca ben 2008-2009 senesinden falan bahsediyorum, benzinin her yıl 0,50 lira arttığı yerde kuruş hesabıyla ne kadar doğru ölçüm yapabilirsin? Ben litre/100km hesabı yaparım hep.
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Tabiki haklısınız.İyi forumlar
  • Hocam vergisi ne kasko fiyatından dolayı bir alt vergi dilimine geçme şansın var mı acaba
  • Çevremde senin gibi bir arkadaşım var. Yaşı genç kendi parasını kazanıyor iyi de kazanıyor. Ve hiç dizel o herkesin az yakıyor diye tabir ettiği araçlara bindiğini görmedim. 328ci 530m rx8 s2000 vs... O da benim kafadan bir kez mi gelecezci... Bence en doğrusu da bu. Evli değilsen seni bağlayan bir şey yoksa durumun el veriyorsa kime ne? 80bine az yakıyor diye dizel alıp eşşeğe biner gibi bineceğime 60a spor araç alırım aradaki farka deposunu doldururum senin dediğin gibi. Kaldı ki sen o aracı bugün ilana koysan yarın gider... En iyisini yapmışsın... Güle güle kullan. M tampon + Eisenmann egzoz sistemi + 19" m6 jantla birlikte iyice tadından yenmez.
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun. araçla ilgili bikaç video foto atabilirseniz seviniriz. özellikle bir 0-100 testi güzel olurdu.
  • Yürüsün gitsinler. Verseniz arabayı altlarına 1 hafta kullansalar geri teslim etmemek için bahane arar dururlar ama kıskançlıklarından sokacak mezar ararlar sürekli, kullanırken de ağızlarından su aka aka eheha ahha eheh tipleriyle gezerler. Üzerine çekilen dikkatte cabası.
  • quote:

2006 530i aldım kelepir geldi 89 binde 55bin küsüre aldım.ama aile çevrem bunu napcan çok yakar,kime satcan,parçası pahalı ,kıskanıyorlar mı anlamadım ,yakıtıda 40krş tüpte.ölümlü dünya diyorum bön bön bakıyorlar.

güle güle kullanın. benim de hayalim bu tarz bi araç. ancak ailemden sizin aldığınız tepkilerin aynını gördüğümden alamıyorum. keyifle binin aracınıza..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.