düşerken duramazsın susarken anlatamazsın belkide ne bileyim ben uzaksan duyamazsın bıraksan bulamazsın nerdeyim biliyorum ben yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan duramazki yanan bulamazki arar duruyorum ben yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan bilirsen unutumazsın aşikârı gönül saklamayazsın kimdeyim arıyorum ben solarsan açamazsın kurursan damlayamazsın belkide kuruyorum ben yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan duramazki yanan bulamazki arar duruyorum ben yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
quote:
Orijinalden alıntı: ESRC
Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.." /Hz. Mevlâna ...
Bu sözü çok severim
çok güzel söz.
bu sözü okuyunca şu söz geldi aklıma: Vermeyince Mabud, neylesin Sultan Mahmut...
quote:
Orijinalden alıntı: EvReN 7
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
quote:
Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.." /Hz. Mevlâna ...
Bu sözü çok severim
çok güzel söz.
bu sözü okuyunca şu söz geldi aklıma: Vermeyince Mabud, neylesin Sultan Mahmut...
Bu sözün hikayesi de bi ayrı güzel
Kışı susturuyor, bahara göz kırpıyor sözlerin...
Bazen her şeyden kaçma isteği duyarsın.. ıssız, sakin ve huzur veren bir yerde, hayata 'beş dakika mola' deme isteği...
Biz yalnızlık nedir bilmeyiz azizim. Aklımızda Yar ,gönlümüzde Allah var
Baktın olmuyor ; Bir de dua etmeyi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: sükût
Kışı susturuyor, bahara göz kırpıyor sözlerin...
çok güzell kelime işçisi bir arkadaşım varr onu takip etmek çok güzell :)
quote:
Bazen her şeyden kaçma isteği duyarsın.. ıssız, sakin ve huzur veren bir yerde, hayata 'beş dakika mola' deme isteği...
bazen..
quote:
Biz yalnızlık nedir bilmeyiz azizim. Aklımızda Yar ,gönlümüzde Allah var
işte bu doğru tespit
quote:
Baktın olmuyor ; Bir de dua etmeyi dene.
deneyeceğin neler olucak daha...
Tatlı bir ömür gibi gitmeye niyetlendin Ayrılık atını eyerledin inadına Git, yeni ülkeler gör, büyülü diyarlarda gez Ama benimle eğleştiğin toprakları da unutma, hatırla emi!
Gittin ey sevgili, şimdi yollardasın Ayın değirmisini başına yastık yapmış uyumaktasın Güzel uykular, renkli düşler seninle olsun Ama bir zamanlar dizlerimde yattığını da unutma, hatırla emi!
Mevlana...
Bazen böyle olur işte.. o ya da beriki fark etmez... Bazen hepsi AYNI olur ...
Bi' ara buraya da bak. :)
Yerini tutmaz ama ben de bir kaç kelime ekleyeyim.
-Tamam sen yoksun ama avuçlarıma bıraktığın hayallerimiz var.
hayallerimiz... güzel :)
quote:
hayallerimiz... güzel :)
Evet. Kurulan ama asla gerçekleşmeyecek olan hayaller..