merhaba arkadaşlar... sevdiğim sözleri şiirleri şarkı sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum .. burasıda benim söz topiğim olsun istedim ..
en sevmediğim şey yalan üstüne..
konuştu, konuştu, konuştu...... bittimi dedim. bitti dedi. dedimki; annen sana öğretmedimi? ağzında yalan varken konuşma! sustu..
ne kadar doğru..!
söz unutulur.. göz unutulmazmış..
hele ki aşk konusunda... aceleci davranmamak lazım .. bunu bir yere büyük puntolarla yazmalı, dışından sesli haykırmalı.. hissetmiyorsan eğer hissettirmemelisin!!
"Aşk kapıyı çaldığında hemen açma. bazı sahtekarlar zile basıp kaçıyor".
"Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir..." [N.Hikmet]
biz kadınlar hep yürekli gerçekten seven ararız .. kalp başka bir şeydir.. her şey yalan söylesede kalp söylemez..!
bir sevdiğim sözde tayfun arkadaşımdan gelsin..
Kırgınlık hep uzun, mutluluk kısa sürer. Nedenini merak ederdim sanırım buldum.... Kırgınlığını tek başına yaşayabilir, büyütebilirsin... Ama mutluluğu tatman için yanında BİRİ olması gerekir.
ilhan iremi bilirsiniz heralde .. şimdilerde şarkıları yok ama eskiden olan şarkıları bana iyi gelmiştir hep .. bütün bir şarkı sözünü yazmıycam ama şu mısradakiler dikkat çekici benim için.. özellikle son bir kaç ay da yaşadıklarım için..
Bilmelisin Ki,gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek Aşkların da! ' Can Yücel ' ya da En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan..... ne güzel demiş can yücel..
En Uzak mesafe ne Afrika'dir
Ne Cin,
Ne Hindistan, Ne Seyyareler,
Ne yildizlar geceleri isildayan... En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan.....
CAN YÜCEL
şimdilerdeki sevgililerimiz dilsiz değil mi zaten..
Kalbi Ve Sözü Bir Olmayan Kimsenin, Yüz Dili Bile Olsa, O Yine Dilsiz Sayılır. ' Mevlana '
ne güzel söylemişsin sunay akın..
Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel.
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun
Sunay Akın'dan ayrılık..
birazda üstün dökmen'den ..
Enstantane küçük bir andır;
ama o anı yakaladığınızda,
o an ömür boyu karşınızdadır.
Siz muhteşem bir evrende yaşayan ve
onu beyninde taşıyabilen bir varlıksınız. [Üstün Dökmen]
Bu dünyada küçük şeyler yoktur.
Bakmasını bilen göz için
her şeyin bir anlamı vardır. [Üstün Dökmen]
Aramızda söylenmemiş sözlerin uzaklığı Aramızda yaşanmamış şeylerin uzaklığı Yakın ayrılıkların sezgisi tenimizde...
diyor Ataol Behramoğlu
şimdi de ezginin günlüğünden .. hişt sözleri ..
Su uyandı sen uyanmadın aşkolsun Salınıp çık, içine bahar dolsun Ne bu dünya böyle kalacak, ne geçmiş ziyan olacak Açacak akşaklardan, mor leylaklar
Gecelerden çiy düşmüş dallarına Dile gelmiş o dilsiz sevdalar Işığın var mı, yak biraz, aydınlansın gecemiz Açayım deli gibi uyansın bu bahar
Hişt Hişt Hişt Hişt
Leylaklar açmış gördün mü? Dallardan bahar inmiş duydun mu? Karanlığın içinde bir ışık var Mor mor mor leylaklar
Uyan gönlüm haydi perdeni aç Çilen doldu kafesinden kaç Uyan gel uykudan, dünya aşk görsün
hayat.. bazen.... iki kağıda birşeyler yazıp onları yakmak kadar basit..!
sana söyleyemediklerim sonsuza kadar söylenmiyceklerdi..
Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim... Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti. [sunay akın]
Üzülme gitti diye, bu yılın modası böyle! 3 gün sever sonra bezer, senin aradığın Aslı ile Kerem 21. yüzyılda ne gezer...! [sunay akın]
sevdiğim gruplardan bir tanesi mor ve ötesi .. sor parçasınında sözleri gayet iyi yazılmış :)
yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok yalandın, yaralandın dermanının ismi yok umudun yanında mı? hayatın hep zorda mı? gururun yanında mı? nerelerden geçtin de yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor yine mi hüzün var, niye? niye?
yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok masaldın, anlatıldın dinleyen mi? hem de çok. yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor. yine mi hüzün var,niye? niye?