Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; Sen ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin?? Nazım Hikmet.
Beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
quote:
Orijinalden alıntı: *nameless*
Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; Sen ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin?? Nazım Hikmet.
Beğendim.
bende beğenmiştim :)
Ben nice depremler gördüm Kolay kolay yıkılmam Her defasında kaybetsem Yine de hiç üzülmem Aslında bu kadar da kırılgan değildim Kendi yarattığım düşmanlara yenildim Bir kayboldum sonra tekrar belirdim Masallardaki gibi Bir varmışım, bir yokmuşum Sen bana imkanlar sundun Ben bunu kabul edemem Şimdiye kadar yalnızdım Öyle pat diye değiştiremem Aslında bu kadar da kırılgan değildim Kendi yarattığım düşmanlara yenildim Bir kayboldum sonra tekrar belirdim Masallardaki gibi Bir varmışım, bir yokmuşum Korkarsam sakince ıslık çalarım Ben susmam sende susmaki korkmayalım malesef az sonra gitmem lazım Huyum böyle aynı yerde hiç kalmamışım Bir varmışım bir yokmuşum
sertab erenerden.. bir varmışım bir yokmuşum :)
Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakmayı düşünmemeli gözlerin. Can Dündar
Aziz Nesin kendiside bir erkek olarak iyi tarif etmiş erkekleri :) objektif bir bakış açısıyla..!
Kadının aşka bakışı; 'bir sen, bir ben, birde bebek'ken, Erkeklerde bu durum; bir sen, bir ben, birde yedek' tir.
sağol Atilla İlhan :)
Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir.