Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım.
Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik
Yerimi bilmem, Bilmem ne taraftayım. Sesimi duymam, Ne zamandır araftayım.
Kimler varmış içimde yoklama yaptım. Deliler çıktı, cellatlar bir de şeytanlar.
Mor ve Ötesi den ARAF
yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok yalandın, yaralandın dermanının ismi yok umudun yanında mı? hayatın hep zorda mı? gururun yanında mı? nerelerden geçtin de yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor yine mi hüzün var, niye? niye?
yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok masaldın, anlatıldın dinleyen mi? hem de çok. yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor. yine mi hüzün var,niye? niye?
Mor ve Ötesi den SOR
işte başLıyor yine karanLık daha, ama o gün geLecek karLa örtüLü haLa gün geLip izLeri siLecek
eLi kanLı kraLLar köşeLeri tutanLar
kötü bir fiLm gibi başından sonu beLLi doLdu içim bu biz mi, o ben miyim? ucuz bir fiLm gibi başından sonu beLLi ağLar içim bu biz mi, o ben miyim?
işte başLıyor yine karanLık, ama o gün geLecek doğup ihtişamıyLa hayatı insana verecek
*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye. *Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye. *Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye
:)
Gerçek Aşk Şans Oyunları Gibi. Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı; Fakat Tutturabilene 'Aşk' Olsun. ' Cemal Safi '
bunu gerçekten yaşayan bilir.. hiç görmeden bile mutlu olabilirsin .. çok değişik bir şey (: allah tan gelen ..
Senden sonra beni bir tek geceler anladı Bir de sigaramın boynu bükük dumanı Senden sonra beni bir tek duvarlar anladı Bir de masadaki yazdığın o son yazı Kâğıttan bir kayık gibi Okyanuslara attın beni Sırılsıklam ve bir başıma Unutmadım terk ettiğini Bir gün bakacaksın arkaya Orda ele bıraktıklarına Aklına gelecek eskiler Kalbin atacak hıçkıra hıçkıra Bir gün anlayacaksın ya Utanacaksın yaptıklarına Aklına gelecek eskiler Kalbin atacak oflaya oflaya
Burcu Güneş oflaya oflaya
Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan
Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Pİnhani Dön Bak Dünyaya .. bence en güzel şarkısı :)
Tasavvufta birşey vardı Gerçek seven sevdiğinin yüzüne bakamaz çünkü Allah'ın nurunu onun yüzünde görür ve aslında aşık olduğu kız/erkek değil Allah'tır.
işte bu gerçek..! aşık olan bir insan karşındakinde allahı görür..
Korku dağlarının yürekçisi, Ölüm denizlerinin kürekçisi; Öyle suskun oturuyor şişesinin başında, İçtiğinin hem hırsızı, hem bekçisi,
Onu kırmış olmalı yaşamında birisi. Dinledikçe susması, düşündükçe susması... Tek başına iki kişi olmuş kendisiyle gölgesi, Heykelini yontuyor yalnızlığın ustası... Özdemir Asaf tan Yanlızlığın Ustası..
Gel oğlum kalk bakalım tahtaya, sana bi sorum var. - Buyurun, sorun öğretmenim - Canlılar kaça ayrılır? - Dörde ayrılır öğretmenim. - Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım.. - Bitkiler,Hayvanlar,İnsanlar,Çocuklar. - Çocuklarda insan değilmi oğlum? - Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim - Peki, şimdi yeniden say bakalım.. - Bitkiler, Hayvanlar ve çocuklar.. - Oğlum insanlara ne oldu? - Kalplerinde sevgiyi yeşertip düşünebilenleri hep çocuk kaldılar, diğerleri de hayvanlaştılar öğretmenim ...!
Bir kadının terbiyesi, birisiyle tartıştığı zaman belli olur GORKİ
Ritz’de bir süt oda versen bana, istemem Chanel’den mücevher, istemem Bir limuzin versen bana, ne yaparım onunla ki? Uşaklar teklif etsen bana, ne yaparım onlarla? Neufchatel’de bir malikane, bana göre değil Eiffel kulesini teklif etsen, ne yaparım onunla?
Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birlikte gidelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut, buyur benim gerçekliğime
İyi görgünden sıkıldım, bana çok fazla Ben ellerimle yerim, ben böyleyim Yüksek sesle konuşurum, dolaysızım İkiyüzlülüğe son verelim, ben kurtuldum Çifte konuşmalardan yoruldum Bana bir bak, sana kızgın bile değilim, sadece böyleyim
Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birlikte gidelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut, buyur benim gerçekliğime ..! buyrun :)) http://www.youtube.com/watch?v=yy3EpWYfG1s&feature=related
Zaz - je veux
Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde büyümen lazım Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde değişmen lazım Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde konuşman lazım Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde dinlemen lazım
Kaç kere düştün sen Kaç kere yenildin daha Kaç kere düşündün sen Kaç kere üzüldün daha Kaç kere sevildin sen Kaç kere yitirdin daha Kaç kere yoruldun sen Kaç kere, daha?
Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde hissetmen lazım Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde fark etmen lazım
Kaç kere düştün sen Kaç yere yenildin daha Kaç kere düşündün sen Kaç kere üzüldün daha Kaç kere sevildin sen Kaç kere yitirdin daha Kaç kere yoruldun sen Kaç kere, daha? http://www.youtube.com/watch?v=OavIf8KMSfw
Nükleer Başlıklı Kız KAÇ KERE şarkı sözü :)
Mavi Gözlerin Ardında Kimse neye benzediğini bilmez Kötü adam olmanın Üzgün adam olmanın Mavi gözlerin ardında Ve kimse bilmez Nefret edilmenin neye benzediğini Yalnızca yalanlar söyleyerek yok olup gitmenin Fakat hayallerim onlar boş değiller Bilincimin görüldüğü gibi Saatlerim var, sadece yalnız Aşkım intikamdır Asla özgür değil Kimse neye benzediğini bilmez Bu hisleri hissetmenin Benim hissettiğim gibi ve seni suçluyorum Kimse bu kadar sert ısırmaz karşılğında Sinirleri üzerinde Hiçbir acım Kederimi gösteremez
Kimse neye benzediğini bilmez İncitilmenin yenilmenin Mavi gözlerin ardında Nasıl söyleneceğini bilmez kimse Üzgün olduklarını ve 'endişelenme'yi Yalan söylemiyorum Kimse neye benzediğini bilmez Kötü adam olmanın üzgün adam olmanın Mavi gözlerin ardında http://www.youtube.com/watch?v=5MSqF_rQ6Mw
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes ..
I want to break free Kurtulmak istiyorum I want to break free from your lies Yalanlarından kurtulmak istiyorum You're so self satisfied I don't need you Kendini sana ihtiyacım olmadığına öyle ikna etmişsin ki
I've got to break free Kurtulmak zorundayım God knows, God knows I want to break free Tanrı biliyor, Tanrı biliyor, kurtulmak istiyorum
I've fallen in love Aşık oldum I've fallen in love for the first time İlk kez aşık oluyorum And this time I know it's for real Ve bu kez gerçek olduğunu biliyorum I've fallen in love, yeah Aşık oldum, evet God knows, God knows I've fallen in love Tanrı biliyor, Tanrı biliyor, aşık oldum
It's strange but it's true Bu garip ama gerçek Hey, I can't get over the way you love me like you do Beni sanki seviyormuşsun gibi sevmene katlanamıyorum But I have to be sure Ama emin olmak zorundayım When I walk out that door Şu kapıdan çıkıp gittiğimde Oh how I want to be free, baby Oh, ne kadar özgür olmayı istiyorum bebeğim Oh how I want to be free Oh, ne kadar özgür olmayı istiyorum Oh how I want to break free Oh, ne kadar kurtulmak istiyorum
But life still goes on Ama hayat devam ediyor I can't get used to living without, living without Yaşamaya alışamadım Living without you by my side Sen yanımda olmadan I don't want to live alone, hey Yalnız yaşamak istemiyorum God knows, got to make it on my own Tanrı biliyor, kendim halletmek zorundayım So baby can't you see Bebeğim göremiyor musun ? I've got to break free Kurtulmak zorundayım I've got to break free Kurtulmak zorundayım I want to break free, yeah Kurtulmak istiyorum, evet I want, I want, I want, I want to break free Kurtulmaki kurtulmak, kurtulmak istiyorum Ooh yeah Evet
Sen, üzgün bakışlı Cesaretini kırma Ah anlıyorum Cesaretini toplamak zordur İnsanlarla dolu dünya Gözden kaybolabilirsin ve karanlık içindeyken Seni küçücük hissettirebilir
Ama gerçek renklerini gör İçinde parıldayan Gerçek renklerini görüyorum ve seni niye sevdiğimi Sakın korkma, izin ver Sana gerçek renklerini göstereyim Gerçek renler muazzam Gökkuşağına benziyor
Sonra gülümsemeni göster Mutsuz olma, unutma Seni gülerken son görüşümü Eğer dünya seni çıldırtıyorsa ve taşıyabileceğinden fazlasını yüklüyorsa Beni ara Çünkü biliyorsun orada olacağım
Ve gerçek renklerini göreceksin İçinde parıldayan Gerçek renklerini görüyorum ve seni niye sevdiğimi Sakın korkma, izin ver Sana gerçek renklerini göstereyim Gerçek renler muazzam Gökkuşağına benziyor http://www.youtube.com/watch?v=LPn0KFlbqX8&ob=av2e