Kasılabilinen Max Honor Zaten 75k Buda Tamamı Silinir Demek..Arkadasım Kastı Ordan Bilirim 75k Üstüne Gitmiyo..Kasılabilinen Max Arenada 7k Bunun 2 K sını mı Silicekler? Çok Mantıksız.Ama Ben Sadece Duydum Silinicegini Cok Kişiden Öle Haber Geldi Ancak Bi Yerde Yazdıgınıda GÖrmedim.
2005 yılında açtığım bi shamanım var bir iki adam kesmiştim az önce girdim baktım hala honor puanı duruyo
gnomenin kafası zaten şu anda buglu gibi duruor:D
küçülürse normale dönmüş olur:D
ya hala aklım almıor gnome charı hangi zevkle 70 yapıor elin adamı.bide üstüne tier set diziorki giyiğinle giymediğn arasındaki fark zoom yapana kadar anlaşılmıyor:D
quote:
Orjinalden alıntı: amdmania
Umarım Bi Hata Olmaz Genelde PTR kapandıgı An Patch Gelirdi,Eger Dedigin Gibi PTR de NPC ler yoksa ve PTR Hala Acıksa yinede Patch Geliyosa Blizz bi Hataya Sebep Vermez Umarım :D Belki Bu sefer Gnomeların Kafaları Küçülür
Zevkler Ve Boylar Tartısılmaz Kardeş Yeni Polemik Belflerden Warrior Olamazken Nie Gnomelar warrior Oluyor Taurenden Rogue Olamazsa, Dwarftan Nie Paladin Oluyo asdasdasd, Hem Her Bi Çarın Vurus Heybeti Varken(Melee Olarak) Gnomelarda silahı Gnome Deil Silah Gnome u yönlendiriyo
tbc öncesi yapıldığı gibi milleti beleş itemlarla sevindirecekler fazla sevinmeyin derim, o itemlar max 1 yada 2 hafta elinizde kalıcak sonra trashbox!
tbc öncesini hatırlayın :)
quote:
Orjinalden alıntı: amdmania
Umarım Bi Hata Olmaz Genelde PTR kapandıgı An Patch Gelirdi,Eger Dedigin Gibi PTR de NPC ler yoksa ve PTR Hala Acıksa yinede Patch Geliyosa Blizz bi Hataya Sebep Vermez Umarım :D Belki Bu sefer Gnomeların Kafaları Küçülür
Umarım taurenlerin omuzlukları küçülür (Orc Shouldere en çok gülenler onlardı, damarıma basıyolardı)
peki veteran neck,finger ve back bunlarda değişecekmi?ben bunu hakkında bişi görmedim duymadım.
SAğol arkadaşım açıklaman için... ben yenş başladım zaten bu wow'a. baslayalı 20 gün oldu, level 32yim daha...
Ben sizin konustularınzı hiçbir şekilde anlayamıyorum arkadaşlar... Ayrıca 75k honor point kaç lişiyi kesmekle kazanılır?
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
quote:
Orjinalden alıntı: Razorback
Bunlar ne demek arkadaşlar? Lütfen açıklarmısınız?
dostum başka bir yazında gördrüm henuz lvlin 70 değil sanırım o yüzden pek seni ilgilendirmiyuor(yanılabilirim=). pvp setlerinden olan sezon1 itemleri normalde arenada kazanılan puanlarla alınıyordu 2v2 3v3 5v5 maçlarında. artık sezon1 itemleri wsg/ab/av ile alabileceksin. arkadaşın yazdığı tablodada hangi item kaç honor onu yazmış.
altereğe girersen kimseyi kesmeden 75k kasarsın:P
quote:
SAğol arkadaşım açıklaman için... ben yenş başladım zaten bu wow'a. baslayalı 20 gün oldu, level 32yim daha...
Ben sizin konustularınzı hiçbir şekilde anlayamıyorum arkadaşlar... Ayrıca 75k honor point kaç lişiyi kesmekle kazanılır?
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
quote:
Bunlar ne demek arkadaşlar? Lütfen açıklarmısınız?
dostum başka bir yazında gördrüm henuz lvlin 70 değil sanırım o yüzden pek seni ilgilendirmiyuor(yanılabilirim=). pvp setlerinden olan sezon1 itemleri normalde arenada kazanılan puanlarla alınıyordu 2v2 3v3 5v5 maçlarında. artık sezon1 itemleri wsg/ab/av ile alabileceksin. arkadaşın yazdığı tablodada hangi item kaç honor onu yazmış.
bu arada bu hafta sonu ne haftası olacak av mi eye mi??bilen var mı arkadaşlar???
quote:
Orjinalden alıntı: girit1980
bu arada bu hafta sonu ne haftası olacak av mi eye mi??bilen var mı arkadaşlar???
Battleground Holidays Battleground "holidays" exist for Warsong Gulch, Alterac Valley, Arathi Basin, and Eye of the Storm. Holidays occur during most weekends, starting on Thursday night at midnight server time and continuing until Tuesday morning. During a holiday, emissaries from that battleground will be found in the major cities, and honor/faction rewards for performing objectives in that battleground are increased.
The order of the holidays is: Alterac Valley -> Warsong Gulch -> Arathi Basin -> Eye of the Storm.
Geçriğimiz hafta AB idi.
teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: hothor
peki veteran neck,finger ve back bunlarda değişecekmi?ben bunu hakkında bişi görmedim duymadım.
Yine Aynı Sekilde 3. Seviyeleri Gelicek Onlarında .
quote:
75 K honoru wsg,ab,av oyunlarını ortalama 250 kere oynasan(tahminim) 75K olursun. ve 75 K rakam üst sınır olduğu için iyi rakamdır. bu kadar honorlada güzel itemlere sahip olabilirsin. ama en iyi itemlere sahip olamazsın. o itemler partilerle gittiğin bosslardan düşüyor. ayrıca 2v2 3v3 5v5 arenaları var ordan kazandığın puanlarlada iyi itemler alabiliyorsun. arena puanı ile honor farklı puanlardır, arena itemi honorla alınmaz, honorla alınan itemde arena puanıyla alınmaz.
zaten bu konuda anlatılanda arena puanıyla alınan sezon1 itemleri artık arena puanıyla değilde honor puanıyla alınabiliyor yani o eşyalara sahip olmak kolaylaştı.
quote:
Orjinalden alıntı: hasturk
tbc öncesi yapıldığı gibi milleti beleş itemlarla sevindirecekler fazla sevinmeyin derim, o itemlar max 1 yada 2 hafta elinizde kalıcak sonra trashbox!
tbc öncesini hatırlayın :)
umarım bu konuda tahminin yanlış çıkar. TBC öncesi tam naxx'ta yarıyı geçmişken, TBC olayı bir çıktı herkes PvE yi bırakıp deli gibi epic BG weaponlarına kasmıştı. Resmen disiplin, raid, maid, DKP herşey birden yalan oluvermişti. Bu arada yine hatılamıyorum ama yeni paketin şubat gibi çıkacağını bir arkadaş söyledi... (o da duymuş) bu yönde duyum alan var mı arkadaşlar?
Amazon.com 18 ocak mı ne yazıyodu zamanında 2008 q2 de çıkar ama %90 pre tbc olduğu gibi bişey olmuyucak bu asıl patlama sezon 2lerin honor vendorlara düştüğü zaman olucak tahminim
Çıkmıyor bu haftada Cuma gunu AV haftasıyıdı ne guzel elimizdeki puanla bişeyelr alıp AV ile tamamlarız diyorduk yalan oldu
1 hafta 1 gün kaldı sabır :) 3 70 charım var 2 sine 75k honor yaptım sıra 3.sünde :)
iyide şimdi s1 honora düşecekde bunun ne katkısı olacak?s3 geldiği zaman s1 itemleri şimdiki hw seti yada allie ne gm seti mi nese durumunda olmayacakmı?Şuan hw seti olupda arenada kasıp s2 toplamakla sonra s1 itemi olup s3 e kasmanın arasındaki fark ne?
s1 ile s3 arasında fark var tabi gönül s3 almak ister ama hertaraf s1 kaynıcak oyunda şimdi dengenin b*ku çıkcak iyice haydi hayırlısı ama sende kas :)
quote:
Orjinalden alıntı: sNap1123
1 hafta 1 gün kaldı sabır :) 3 70 charım var 2 sine 75k honor yaptım sıra 3.sünde :)
Ayıptır ama dünyada küresel ısınma varken senin 3 tane 70 level char'a arcadığın elektrik ne biliyormusun sen :P