Şimdi Ara

S1 S2 S3 için gerkli olan arena puanı ve honor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hothor

iyide şimdi s1 honora düşecekde bunun ne katkısı olacak?s3 geldiği zaman s1 itemleri şimdiki hw seti yada allie ne gm seti mi nese durumunda olmayacakmı?Şuan hw seti olupda arenada kasıp s2 toplamakla sonra s1 itemi olup s3 e kasmanın arasındaki fark ne?

aradaki fark ne diye değerlendirmemek lazım, S1 den aldığın resilence ile arena point kasma imkanı olucak ayrıca s2-s3 itemli kişilere karşı ezik kalma olayı azalacak. HW setinin yerini alacak sadece rakamlar değişti demek istiyorsun sanırım ama dikkatini çekmek istediğim başka konu var.

diyelim 5 te 5 Sezon1 sete sahipsin sezon3 ten eldiven aldın, eldiveni diyeceksin 5 te 4 sezon 1, 5 te 1 de sezon 3 ün olacak fakat 5 parça item bonusunu genede alacaksın.

Hw itemin olsa 4 parça 1 tane sezon 3 ün olsa 5 parça set bonusu gelmiyor şeklindede düşünebilirsin.

• aslında bunun en mantıklı açıklaması şudur;

insanlar epic olsunda çamurdan olsun diye düşünüyorlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: hothor

iyide şimdi s1 honora düşecekde bunun ne katkısı olacak?s3 geldiği zaman s1 itemleri şimdiki hw seti yada allie ne gm seti mi nese durumunda olmayacakmı?Şuan hw seti olupda arenada kasıp s2 toplamakla sonra s1 itemi olup s3 e kasmanın arasındaki fark ne?

aradaki fark ne diye değerlendirmemek lazım, S1 den aldığın resilence ile arena point kasma imkanı olucak ayrıca s2-s3 itemli kişilere karşı ezik kalma olayı azalacak. HW setinin yerini alacak sadece rakamlar değişti demek istiyorsun sanırım ama dikkatini çekmek istediğim başka konu var.

diyelim 5 te 5 Sezon1 sete sahipsin sezon3 ten eldiven aldın, eldiveni diyeceksin 5 te 4 sezon 1, 5 te 1 de sezon 3 ün olacak fakat 5 parça item bonusunu genede alacaksın.

Hw itemin olsa 4 parça 1 tane sezon 3 ün olsa 5 parça set bonusu gelmiyor şeklindede düşünebilirsin.

taam da hw seti olupda gene s1 ve s2 itemlilere karşı ezik kalmamam gibi bi durum var senin dediğine göre s1 olupda s2 ve s3 lülere karşı.Bonus olayına gelince 5 değilde 4 parçayla zaten vermiyomu bonusu.Benim derdim seti toplamak alakalı değil.Benim derdim blizzardla:Allah belanı versin billz kaşıkla verip kepçeyle alıyo.Ama genede oynuyoz işte.Damardan giriyo şerefsizler

• sezon 1 silahlarıda honor ile alınacak mı ?
  • evet alacaksın
  • Verdiğim linki incelersen görürsün :) s1 itemlerinin hepsi honor olucak ama set parçalarından daha tuzlu silahlar :)
  • çeşitli sitelerde feet waist ve wrist lerin yenilerini görebiliyoruz ama ring back ve necklerin yenilerini hiçbiryerde göremedim...

bunlar değişecekmi yada değişmeyecekmi bilgisi olan varmı?
  • oyunun b..ku çıkcak epicler ayağa düşcek yeni 70 olmuş tipler 1 hafta honor kasıp full epic gezcek millet ressilance dan birbirini kesemicek..en büyük zararıda s1 gladiator setinde resillance olmayan retri palalar görcek...neden her classta resillance varken retrikininde yok onu hala kimse çözemedi..sanki aşırı güçlü bi classta ressilance ı eksik oluversin dediler..hani bütün classlar eşitti b..k eşit...

bu arada bs ile yapılan silahlara buff gelmesi lazım..1 ay kasıp 2 k gold harcayıp yaptığım deep thunder la eşit silahlar(hatta ressilance ve crit bakımından daha ii) en fazla 3 günde kasılan honorla alınabilicek...saçmalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 22 Kasım 2007; 14:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.