Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çek isteyenler hepsiburada’da ürün sayfasında bulunan canlı destekten isteyebilir. Ancak 50 tl kupon verdiler 25 tl düştü bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    denedim
    samsungcu arkidiş izinde dedi

• fiyat ucuzlamış ama içindeki batarya sömüren işlemciyi kimse tercih etmiyor

daha öncede yazdım işlemci SD olsa alırdım bu haliyle fiyat yine pahalı

Exynos işlemci telefonun bütün özelliğinin içine ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagler11

Merhaba arkadaşlar bende esim için almayı düşünüyorum s10 plus fiyati cok cazip geliyor sonuçta gecen yilin amirali.
    Ama yorumlar beni korkutuyor özellikle telefonlar yeni üretim ve bazı yerlerden kalite düşürülmüş olabilir mi? Ya da refurbished yani yenilenmiş olarak satılıyor olabilir mi? Çünkü bir çok yorumda android 10 yüklü geliyor vs yazılmış bunlar kullanılmış cihazlar olabilir mi?
    Bazi kisilerde şarj ve ısınma sorunu olmayıp genelde yeni alan kişilerde bu sorunun olması normal mi?
    Sizler ne önerirsiniz?
    Satıcı hepsiburada, yenilenmiş ürün satmazlar. Android 10 yüklü gelmesi ise üretim tarihinin yeni olduğunu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

fiyat ucuzlamış ama içindeki batarya sömüren işlemciyi kimse tercih etmiyor

daha öncede yazdım işlemci SD olsa alırdım bu haliyle fiyat yine pahalı

Exynos işlemci telefonun bütün özelliğinin içine ediyor
    Hocam ben s10 lite modelini aldım daha önce snapdragon işlemcili oda bataryayı sömürüyodu. Ha bundan bir tık daha iyiydi ama samsunglarda genel bi sorun heralde bataryanın erken boşalması. 4 gündür bu telefonu kullanıyorum bununda bataryası erken bitiyor.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    bataryanın yanında yazılımda çok kötü kullandığın telefon bundan kaynaklanıyor

samsung kullanıcısı olarak Exynos işlemciyi hayatımda 1 defa aldım 1 daha da almam

samsung Exynos işlemciyi orta ve üst seviye işlemcilerine koymaya devam etsin HTC gibi tarihin derinliklerine gömülür

Xiaomi Redmi K30 Ultra 120hz amoled (287 dolar) bundaki işlemci bile samsungtan kat kat daha verimli ben uygulamaya bakarım kağıt üzerindeki verilere değil

Samsung Exynos işlemciden vazgeçmediği sürece 2 - 0 geriden başlar
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam s10 forumunda snpd s10 lite alan var oda şarjı çabuk bitiyor diyor demekki snpd da işe yaramıyor siz bu şarj olayından ne bekliyorsunuz 15 gün takmadan durmasını mı o zaman eski tuşlu telefon kullanın 15 20 gün gidiyor tek şarjla

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

denedim
    samsungcu arkidiş izinde dedi
    Hepsiburadadan aldığımız s10 plus sıfır kutusundan sarjsız çıktı.
    İlk defa sarji 0 olan acilmayan telefonla karsilastim.
    Bu konuda düşüncelerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Benim de hepsiburadadan aldığım az önce teslim edildi, şarjı %49 olarak geldi. bence servisi arayıp bilgi alın. bu pil meseleleri canımı sıkmaya başladı inşallah sıkıntı yaşamayız ileride.
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Ya bende n11 den aldım yüzde 15 civarı şarjı şarjı vardı eğer kapalı kutu ve güvenlik bandı sağlamsa bişey çıkmaz gibi geliyor.

• blue840 kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın pili güzel gidiyor ben ilk aldığımdan beri daha şarjını bitiremedim nerdeyse 1 günü geçiyor diğerleri sanki 3 gün mü gidiyor hemde bunun ekranı quart HD diğerleri fhd eğer az gitsin derseniz fhd ye alın ayarlardan ben memnunum açıkçası

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız bayadır kurcalıyorum 43 e düştü ancak.
  • blue840 kullanıcısına yanıt
    Valla kim ne derse desin bence güzel telefon takılma vs hiç bir şey yok şarjıda iyi gidiyor.

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Telefonu esime aldim bende s8 plus var telefon gayet hizli ama kamerasi aman ama degil s8 plusa göre. Bu arada kamera onunde film var sokmedim ondan da olabilir. Ekran suresi bikac gu dur 3.5 saat civarindaydi ama bulundugumuz yerde telefon cok iyi cekmiyordu ve instagram kullanimi cogunluktaydi ama sifir telefona gore biraz hizli bitiyor gibi geldi bize. Simdi eve donduk bikac gun kullanalim tekrar yazarim

• Canli yardimdan hediye ceki istedim 50 TL verdiler. Bonustan da bana ozel bonus kampanyasi ile toplam 260 TL bonus aldım.
    Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Testleri var fhd'ye alsanız da birebir aynı ekran süresini veriyor, boşuna 2k altına düşürneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Yok hocam düşürmedim zaten ben memnunum açıkçası telefondan

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi10 aldım 8-128gb yurtdışı kayıtlı 4700tl garantisi yok lakin özellik olarak pek de geri kalır yanı yok hatta işlemci bazında exynos olduğu için pek cazip olmasa da TR garantili cihazlar kapsamında şu anda rakibi yok dediğiniz gibi
  • Çift simli olsa direk alırdım, Samsung M51 alacağım büyük ihtimal

• Şu an 5034₺ ip7’den geçsem mi diyorum çok kararsız kaldım, apple ekosistemi içerisindeyim ama ip11-12 çok pahalı elim gitmiyor o paraları vermeye, ne dersiniz beyler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.