Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7t pro alırken dikkat edin bi iki video izledim kamera da sorun var sanırım videosu kötü diyorlar sanki dalgalı gibi çekiyormuş YouTube dan bakın 1 iki video testi var ona göre karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene fakir edebiyat severler toplanmış çin işlerini övmeye kalkmış.

Kendinize bir iyilik yapın da bir ara premium tel kullanın, bugünleriniz bir daha gelmez, 50 yaşında telefonun anlamı yok.
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Bir ara bakmıştım. En beğendiğim kameralardan olmuştu kendisi. Ama sonra fiyatlar çakmalarda bile aldı başını gitti. 9t ile idare ediyoruz hocam. Bundan sonra alınırsa 8 pro alınır ancak. Onun da fiyatı ne zaman düşer artık bilinmez.

• deli_yek kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra telefon falan almak çok zor bende s6 dan geçtim memnunum ama böyle fiyat düşünce canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok aldık bi kere s10 lite olmuş 5500 s10 e ler bile 4800 olmuş aldık artık ucuz pahalı ama alacaklara tavsiye ederim. S20 alacaktım bunu daha iyi üstün dediler aldım geçtim.

Vaziyet bu. Yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun diyeyim

• Ah ulan s10 Snapdragon olacaktın ki..

• Pi kullanıcısına yanıt
    Aynen hayırlısı olsun.

Yazdım WhatsApp'tan müşteri hizmetlerine, bana " serbest piyasa, siz aldıktan sonra fiyatı artabilirdi de" dedi. Bunlar görüşmeyeli baya palazlanmışlar. Telefonu da kardeşime aldım o da abi boşver uğraşmayalım dedi. Bana kalsa iade eder bir daha da almazdım sırf verilen su cevaplar için. Neyse illa ki bir fiyat hatası vs. yakalar kendi adaletimi kendim sağlarım artık.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    hacım kendi namıma param bumerang gibidir derim
    haksız şekilde benden alınan para bir şekilde bana geri döner
    bu şekilde firmalar tarafından hiçbir tahsilat yapılmaksızın binlerce liralık elektronik hedaye edildi
    ben de ihtiyacı olanlara ücreti mukabilinde verdim

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Normalde fiyat hatası yakalayıp almadığım çok ürün oldu bir çalışanın canı yanmasın diye ama bu ukala ukala cevaplara bakınca boşuna ince düşünmüşüm diyorum şimdi
    Ne demişler " acıma yetime sonra koyar gözüne".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 24 Eylül 2020; 10:43:34 >
  • Vala geçen gün 3 4 saat 4999 du mm de.

S10 PLUS 5299TL

Dediğim gibi 100 lira için uğraşmaya değmez eğer kutuda falan hasar olmazsa teslim alırsınız.

Teslim aldım, kutunun dışında jelatin olmuyor mu? Sadece küçük bir bant ile kutunun kapağı kapatılmış.

Hayırlı olsun güle güle kullanın Aynen jelatin yok arka tarafında siyah bant gibi bişey vardı açılınca testlerini yapın hattı takmadan.
    Eğer Android 9 la gelirse güncellemeyin bence ben 10 a güncellediğime pişman oldum şarjı falan 9 a göre daha çabuk bitiyor.

İlginize çok teşekkürler.
    Bu arada konu ile ilgili şikayet var'a yazmıştım, 100 lira hediye çeki tanımlandı.

Ben teşekkür ederim iyi olmuş keşke bizim de 300 tl yi geri gönderen olsa

ben de aynı durumdayım şikayetin linkini paylaşır mısınız
  • emreonline17 E kullanıcısına yanıt
    Şikayeti kaldırdım maalesef. Şikayet metninde müşteri temsilcisinin saygısızca bir tutum sergilediğini, ürünü iade edip tekrar satın almamın hem benim hem de kendileri için gereksiz bu uğraş ve zaman kaybı olacağını, henüz elime geçmemiş bir ürün için 100 lira fazla para vermek istemediğimi ve bu nedenle hesabıma 100 lira hediye çeki tanımlanması istediğimi, iade edip tekrar sipariş vermem konusunda ısrar edilmesi halinde ürünü iade edip tekrar sipariş geçmeyeceğimi belirttim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.