Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J.sins

O zaman beklemek mantıklı olur. Taksitin kalkması çok kötü oldu ödeme sıkıntılı oluyor.
    aynen
    taksit olmayınca lüküs olyo

bir de haberlerde gösteriyorlar telefonla konuşan adamın elinden telefonun kapkaç yapabilyolar
    bu yüzden iphone 11 pro max 512gb taşımak çok riskli
    5000 lirayı geçmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kasım ayını beklemeye karar verdim. Yıl sonu kara cuma indirimleri oluyor belki iyi birşey denk gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Kasım ayını beklemeye karar verdim. Yıl sonu kara cuma indirimleri oluyor belki iyi birşey denk gelir.
    ama doları eylül ortası 9 lira olursa indirim olur mu
    Yok be ne yaptın 9 lira olmaz o kadar da izin verilmez heralde. Bu kesin bilgi ise varımı yoğumu satar dolar alırım 😂

• quote:

Yok be ne yaptın 9 lira olmaz o kadar da izin verilmez heralde. Bu kesin bilgi ise varımı yoğumu satar dolar alırım 😂
    yunanistan ile savaşırsak 12₺ yi bilem görür

• yusayus00 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var herkesin kendi düşüncesi kimisi gider balık veya av zevki için gider 2 3 bine olta seti alır kimisi gider kredili 12 bine tv vs alır yani herkes 10 bin lira maaş mi alıyor bırak hocam bu işleri sırf laf olsun diye yazmışsın.
    Diyelim adam 5 6 senede bir telefon değiştiriyor en iyisi olsun diyor sırf bi yorum yapmışsın polemik çıkarmak için.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam bence niyetin varsa hiç bişeyi bekleme ben 2 ay tv kovaladım 1 ay önce 4300 alacağım tv 5200 şuan istersen bak yani 50ru7400 şuan piyasada bile yok aynısı bende n11 in 11.11 veya muhteşem cumadan almayı düşünüyordun ama fiyatlar yükseliyor diye bu gün s10 plus aldım geçtim ucuz veya pahalı. Size tavsiyem para durumunuz iyiyse 3 e 5 e bakmayın alın geçin mesela ben geçen sene alacaktım telefon 5500 dü 500 tl çek vardı telefonu 6000 yaptılar yine 5500 olunca almadım bu güne nasipmiş.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    geçen sene s10 plus 5500₺ miydi

Yoo ben s10 plus demedim örnek verdim yanlış hatırlamıyorsam s10 almayı düşünüyordum ama fiyat kaç tam hatırlamıyorum.
    Her sene olan şey ilk 1 2 sene güzel indirim oldu sonrasında hep fiyat yükselttiler sonra indirim gibi gösterdiler yani bende onu beklemeden ucuz pahalı aldım.

Hocam Huwaei P40 lite hoşuma gitti ama oda sorunluymuş google play yok diye.
  • İlgili Linkte Şuanda 5,799TL ilgilenenlere duyurulur.
    Araştırmadım ama neyi beğeniyorsanız indirim olursa alın geçin bence yinede siz bilirsiniz.

• Bu telefon 6 bin eder etmez o ayrı ama bu en dip fiyatsa paylaşılır sıcak fırsatların sorunu da bu kitle yav

Ben beğenmiyor değilim yorumlarda öyle yazılmış. Google play olmadığı için banka işlemleri yapılmıyor. Bende telefondan yapıyorum bütün işlemleri. Kadıköy Huawei bayisindeki satıcı p smart pro olan modeli önerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 28 Ağustos 2020; 5:44:16 >
    Aynen hangisi işinizi görüyorsa ona bakın ama biran önce alın derim

Aldığım cihaz 4 sene falan götürsün istiyorum. Lg g4 kullanıyorum 6 sene oldu galiba hala canavar gibi gerçi biraz da kullanımla alakalı. Android sürümü eski olduğu için bazı uygulamaları kullanamıyorum bu yüzden değiştirmek istiyorum.

• Telefon N11 de 50₺ daha uyguna satılıyor ama millet ısrarla hepsiburadayı takip ediyor. Garip 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

Telefon N11 de 50₺ daha uyguna satılıyor ama millet ısrarla hepsiburadayı takip ediyor. Garip 😀
    çünkü hespiespress ile 12 saat sonra teslim edebülü

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.