Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Teşekkürler hocam, az önce geldi. S6 Edge Plus'tan geçiş yaptım, çağının ötesinde bir telefon. Eşimde iphone 11 var, yan yana koyunca s10 plus'ın çerçeve oranı, ekranı çok daha şık duruyor. S6 yı gold renk kullandım yıllarca, s10 plusta siyahı tercih ettim, parlak tonlar telefonu basitleştiriyor diye düşünüyorum. şu için gayet memnunum hocam. Gidip orta sınıf A71 lere 4bin tlye yakın para vereceğime 5700 lere premium bir telefon aldım.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın hocam. Benim hala sepette bekliyor siyah eklemiştim bende. Beyaz renginde stok azaldı sanırım 5999' a çekmişler. Bugün yarın siyah olanda 6k olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Güle güle kullanın hocam. Benim hala sepette bekliyor siyah eklemiştim bende. Beyaz renginde stok azaldı sanırım 5999' a çekmişler. Bugün yarın siyah olanda 6k olacaktır.

Alıntıları Göster
    Daha iyileri sizlerin olsun hocam. 100e 200e bakmadan alın alacaksınız yoksa amiral gemisi telefonlar bizler için hayal olacak.
  • ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Huawei P40 lite guzel telefon yalniz google play yok. Banka uygulamalari yuzunden gecemiyorum.
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hocam karar veremedim bi kronik problemi falan olmasın birde s10 dan fiyat olarak ucuz şuan. Birde ekran tazeleme hızı olarak s20 120hz biraz daha bekleyip kampanya falan olursa s20 mi almak mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam karar veremedim bi kronik problemi falan olmasın birde s10 dan fiyat olarak ucuz şuan. Birde ekran tazeleme hızı olarak s20 120hz biraz daha bekleyip kampanya falan olursa s20 mi almak mantıklı.
    ana konusunu takip edebilirsiniz kronik sorunu yok hocam. Batarya süresi s10plus'ın s20'den daha iyi. Kamera kıyas videolarına youtube'dan bakarsanız hemen hemen aynı. Tipleri de benzer. Ben fazladan 1500tl vermek istemedim. Durumunuz var ise s20 ultra alın, veya s20 plus alın. düz s20 batarya konusunda üzebilir. ama sonuçta hepsi aynı diyorsanız s10plus alın geçin uçurum yok aralarında.
    S20 ile arasında 900tl var ama ileride s10 plus daha da düşer mi diğer sitelerle 200 tl fark var almaya değer mi. N11 in 11.11 ve muhteşem cuma da daha da mi fiyat düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Huawei P40 lite guzel telefon yalniz google play yok. Banka uygulamalari yuzunden gecemiyorum.
    Google play yüklenebiliyormuş. Bazı yöntemlerle. Ama bende olmadığından denemedim. Yanlış bilgi vermeyeyim.
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    fiyatı 6 ay sonra %17 düşmeyen samsung mamülü bilmiyem

• quote:

S20 ile arasında 900tl var ama ileride s10 plus daha da düşer mi diğer sitelerle 200 tl fark var almaya değer mi. N11 in 11.11 ve muhteşem cuma da daha da mi fiyat düşer.
    7-8 bin tl lerle çıktı bu model hocam. s10 lite'dan ucuza s10 plus satmaları mümkün mü sizce? S10 lite zaten 5600 tl lerde. Beklemeniz fayda etmez hocam bence, düşse de 100 lira düşer, riske girmeye değer mi siz bilirsiniz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

fiyatı 6 ay sonra %17 düşmeyen samsung mamülü bilmiyem
    CeyKalDa'nın dediği doğru. Böyle periyotlarda Samsung telefonların piyasa fiyatı düşer. Ancak bu durum stoğuna bağlı. Stok bol olduğu sürece fiyat düşüşü devam eder. Ne zaman belli bir stoğun altına iner ondan sonra fiyat tekrar yükselmeye başlar.
    Ne yapın yani alayım mı almayın mı

• quote:

Ne yapın yani alayım mı almayın mı
    ihtiyaç ve bütçe varsa bence kaçırmayın
    Hocam yarında hb dörtdörtlük kampanyasına koymuş bi indirim daha gelebilir gibi bakalım bekliyorum şuan kupon falan olmayınca alamadım yarın belli olur hb bakalım ne kadar indirim yapacak.
    Dediğim gibi s20 ile arasında kaldım bekleyip kampanya falan olursa s20 mi almak mantıklı yoksa s10 plus mi daha iyi.

• quote:

Hocam yarında hb dörtdörtlük kampanyasına koymuş bi indirim daha gelebilir gibi bakalım bekliyorum şuan kupon falan olmayınca alamadım yarın belli olur hb bakalım ne kadar indirim yapacak.
    Dediğim gibi s20 ile arasında kaldım bekleyip kampanya falan olursa s20 mi almak mantıklı yoksa s10 plus mi daha iyi.
    bugünkü dörtlük kampanyayı gördük
    1979 normal satış fiyatı olan telefonu dört dörtlüğe yine aynı fiyattan koymuşlardı
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Aynen bende uzun zamandır tv takibi yapıyorum 4500 lük tv yi 4800 yapıp 4500e çekiyorlar olmadı n11 e bakarım yarın bi fiyatı görelim olmadı 11.11 bekler s20 alırım şuan telefonum var zaten.

• ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB) bu cihaz nasıldır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Neden yok hocam bende bu telefonu araştırıyordum. Gerçi bu telefona da gitti aklım.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı düşse oppo find x2 alicam. Telefona exynos işlemci diye çöp bişey koyuyorlar. 2 sene sonra telefonun beyni şavşıyor. Artik samsungun tongasına düşmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Fiyatı düşse oppo find x2 alicam. Telefona exynos işlemci diye çöp bişey koyuyorlar. 2 sene sonra telefonun beyni şavşıyor. Artik samsungun tongasına düşmem.
    5000 tl bilem çok o tilifona
    5000 lirayı geçeceseksem iphonedan başkasına bakmam
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Bu exynos işlemci neymiş arkadaş, muadili snap tan %10 daha az performanslı(antutuya göre) diye itin g.tune sokuyonuz sürekli. Bende düz S7 var 2016 yilindan beridir yani Exynos 8890 Octa Core (4x2.3 GHz Mongoose & 4x1.6 GHz Cortex-A53) (14 nm).
    4 yıldır en ufak bir sorunum olmadı performansa dair.
    Sırf kamera performansini guncellemeyle düşürdükleri için s10+ i düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.