Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR-40

Bu fiyata alınır mı acaba iPhone 11 almayı düşünüyorum şuan ama fiyat Uygun geldi
    Kamera olarak bu cihazı ikiye katlar fakat ekran olarak fark yer.

İyi kamera istiyorsan iphone iyi ekran istiyorsan samsung al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bendeki 2. Senesine yaklaşan oneplus 7 antutudan 480 bin civari puan alirken bu alet 38o bin alıyormuş...Samsung exynos ile kendi topuğuna sıkıyor resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat gitgide düşüyor. 5 bin yap alalım hepsiburada belli ki stok eritiyorsun.
  • AİGUN kullanıcısına yanıt
    Iphone 11 nasil s10+ ı 2ye katlar kamerada buna anlam veremedim.
    Youtube ta 11pro ile karşılaştırmada bile başa baş gidiyorlar ki hareketli video ile gece yani az ışıktaki çekimlerde samsung iyi.demeye gerek duymuyorum.

https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/

Bendeki s7 nin kamerasi her yil geriye gitmeye basladi, sağolsun samsung ufak ufak gomuyo telefonu. Şu aralar yeni telefon bakıyorum 5k civarı (s7 bile 3k şuan?). S10+ 5800tl ile en mantıklı seçenek görünüyor. Zira benim için telefon kamera dir. Kac puan aldığı performans testinden önemli değil. 4 yaşındaki bu meret bile canavar gibi. Sonraki amirallerin kötü olma ihtimali hiç yok yani islemci ve ram yönünden. Fiyat/kamera performansi olarak daha iyi bir telefon önerisine elbette açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 25 Ağustos 2020; 11:6:16 >

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam oneplus 7 2019 haziranda satışa çıkmış senin cihaz nasıl 2 seneye yaklaştı 😀
    S10 ile aralarında 3 ay var çıkış tarihi olarak. Ilk okuyuşta s9 rakibi gibi anlaşılıyor cihazın ki s10dan daha güncel yani. S10a karşı çıkarilmış bir amiral gemisi kisaca.
    m.gsmarena.com
    Compare OnePlus 7 vs. Samsung Galaxy S10 - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9623&idPhone2=9536

7t ise s10+ a alternatif olabilecek bir fiyata sahip, nasildir ki .bu cihaz?

• böyle giderse 8-10 bin tl den aşağı amiral gemisi alamayacağız. Son kale s10 plus gibi görünüyor, ben siparişi veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

böyle giderse 8-10 bin tl den aşağı amiral gemisi alamayacağız. Son kale s10 plus gibi görünüyor, ben siparişi veriyorum
    Her hafta 100 TL indirim yapıyorlar.
    Beklesek mi?

• kayisikent kullanıcısına yanıt
    Hocam arka kamerayı bilemem de ön kamerasının çok kötü olması düşündürücü.

Genelde kullananlar bundan şikayet etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Beklesek mi?

Alıntıları Göster
    Bu sefer ellerindeki stok azalırsa direk 6k ya çekerler fiyatı ama bende çok kararsız kaldım.
  • quote:

Beklesek mi?

Alıntıları Göster
    hocam ben yaklaşık 2 aydır düzenli takip ediyorum. En son vatanda 6500 tlye alacaktım son dk vazgeçtim, 5999 a düşünce çok kararsız kalmıştım, 200tl daha indirdiler. Beklerseniz bir 100 tl daha inme şansı var ancak bu ülkede döviz endeksli bütün ürünler sürekli tırmanış içinde. En son 4200tl ye s10 lite almadım, 4600 oldu, düşmesini bekliyordum 1 ayda 5600 tl ye çıktı :) s10lite parasına s10 plus alıyoruz. ben içim rahat bir şekilde aldım. min 4-5 sene kullanmak gayesiyle aldım. bakalım hayırlısı olsun

• Dolar 2 gündür 7.40ı deniyor, eğer başarırsa 7.50yi aşar. 7.41i görmesi ile hb nin de fiyatları revize edeceğini düşünüyorum.

• quote:

hocam ben yaklaşık 2 aydır düzenli takip ediyorum. En son vatanda 6500 tlye alacaktım son dk vazgeçtim, 5999 a düşünce çok kararsız kalmıştım, 200tl daha indirdiler. Beklerseniz bir 100 tl daha inme şansı var ancak bu ülkede döviz endeksli bütün ürünler sürekli tırmanış içinde. En son 4200tl ye s10 lite almadım, 4600 oldu, düşmesini bekliyordum 1 ayda 5600 tl ye çıktı :) s10lite parasına s10 plus alıyoruz. ben içim rahat bir şekilde aldım. min 4-5 sene kullanmak gayesiyle aldım. bakalım hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    Ama genel olarak "Samsung alacaksan 6 ay bekle fiyat yarıya düşer" derler.
    Ben zaten 5000 liraya düşmesini beklemiyorum. Ama bu bu fiyattan aldıktan hemen sonra haftaya 5.500 TL olursa üzülürüm.

• Benim de alasım var ama başka alternatif de yok gibi. Kamera benim için önemli değil de ben oyun için alacağım önerisi olan varsa çok memnun olurum.
    Saygılar.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam oneplus 7t düşünün 5500e exynos işlemci den oyun performansı olarak memnun kalmazsınız yada poco f2de olur

• quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Herhangi bir çek, kupon, kart kampanyası kullandınız mı?

Bu arada 5699 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 25 Ağustos 2020; 14:29:11 >

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 5.799₺ diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Hayırlı uğurlu olsun. Herhangi bir çek, kupon, kart kampanyası kullandınız mı?

Bu arada 5699 oldu

Alıntıları Göster
    Bende 5799 gözüküyor ama sende sepette mi 5699 oluyor?

• quote:

Hepsiburada 5.799₺ diyor?
    5.699 gördüm sandım bir an an, ispat edemem ama hemen değişti şimdi yenileyince. Hatta baktım Lite mı diye yok.

Kusura bakmayın yanlış görmüş de olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 25 Ağustos 2020; 14:41:51 >
  • Herhangi bir combo, kupon vs. yaptınız mı acaba
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    Ben de dxomark denilen siteye inanmanıza anlam veremiyorum. Adamlar kim parayı basarsa ona en yüksek puanı veriyor. Gm9 pro denilen 1300 tllik telefon bile çok yüksek puan aldı.

Kamera karşılaştırmalarında kafa kafaya falan gitmiyor. İphone en doğal haliyle çekerken Samsung renkleri değiştirip keskinleştirme efekti uyguluyor fotoğraflara.(Bu android telefonların hepsinde var bu arada, huawei’in en pahalı modelini alsan bile)

Ha benim için farketmez Samsung selfie çekilirken benim yüzümün rengini değiştirebilir diyorsan tabi o telefonu alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.