Şimdi Ara

S10 PLUS 5299TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
32.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ üstteki kara delik olmayaydı alınırdı . Zaten ön kameraların çöp. Koy daha ufak bir sensör en üste . Gerekirse 1mm kalın yap siyah bandı . Millet tam ekran keyfi yaşasın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Sağ üstteki kara delik olmayaydı alınırdı . Zaten ön kameraların çöp. Koy daha ufak bir sensör en üste . Gerekirse 1mm kalın yap siyah bandı . Millet tam ekran keyfi yaşasın .
    O delik kullanımda sorun yaratır mı?
  • 11.11 i mi beklesem yoksa şimdi mi alsam kararsız kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • androide bu kadar para vermek BENCE saçmalık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

O delik kullanımda sorun yaratır mı?

Alıntıları Göster
    Sorun olacak bir şeyi yok pek ama görmek istediğiniz şey deliğe denk gelirse sıkıntı :) . Çentik delik damla vs video film youtube izleyenler için çok oyun oynayanlar için rahatsız edici olur .

• Telefonun 3 ana güncelleme alacak olması bir avantaj .

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

androide bu kadar para vermek BENCE saçmalık.
    Aynı özelliklerde ama daha ucuz android başka alternatif tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bana da cazip geldi. Telefonum bozuldu, LG G4 ile idare ediyorum. Biraz daha bekleyip Samsung S20 FE mi alsam diyorum, bilemedim çok kararsız kaldım.
  • exynosun deneme tahtası olmak isteyen buyursun alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Alınır mı?

Alıntıları Göster
    Hocam telefon biraz hassas bir konu. Kiminin çok beğendiği bir telefonu başka birisi çöp deyip gömüyor. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ancak bir s10+ kullanıcısı olarak şahsi görüşüm bu kur seviyesinde alınabilecek en iyi android telefon bence şu anda bu.
  • Bu telefonu alacaksanız Ekşi'deki yorumları okuyun. s10+ konusundaki artıları ve eksileri tek tek güzelce yazmışlar.

Şahsen yazılan eksiler benim hoşuma gitmediği için ben elleşmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

exynosun deneme tahtası olmak isteyen buyursun alsın
    İyi de samsungta snapdragonlu model çok az ki, s10 lite var o cihazın fiyatıda 1 hafta içinde 4800 den 5600 lere çıktı. Lite telefona da sırf işlemcisi için bu paraları vermek delilik. Premium hissiyatı yok bi kere cihazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Fiyat bana da cazip geldi. Telefonum bozuldu, LG G4 ile idare ediyorum. Biraz daha bekleyip Samsung S20 FE mi alsam diyorum, bilemedim çok kararsız kaldım.
    Dediğin modeli bekliyordum ben de.
    Ama haberlere göre snapdragon ile değil exynos ile gelecekmiş ki inanırım.
    Gelince göreceğiz artık.

Bence oneplus 7t değerlendirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

Dediğin modeli bekliyordum ben de.
    Ama haberlere göre snapdragon ile değil exynos ile gelecekmiş ki inanırım.
    Gelince göreceğiz artık.

Bence oneplus 7t değerlendirebilirsin.

Alıntıları Göster
    S20 FE nin Türkiye ye geliş tarihi ile ilgili bilgin var mı?

7T düşünmedim hiç, Samsung ve Apple dışında ki cihazlara ısınamadım pek.
  • Arph kullanıcısına yanıt
    avrupada amerika güney korede snapdragon 855li versiyonu satılıyor bu telefonun. buraya ise sd dan daha az performans verdiği söylenen exynosları gönderiyorlar. fiyat performans gibi görünüyor ama samsung böyle küçük hesapçılık yaptığı sürece protesto edilmeli bence
  • Bu paraya bundan daha iyi Premium bir tel yok, var diyen hemen atsın bakayım ve cevabını vereyim.

Dynamic Amoled (%40 daha az mavi ışık) HDR10+ Desteği + Büyük ekranda maç, dizi, film keyfi
    Gorilla Glass 6
    Stereo hoparlör
    Çok iyi elde tutuş hissiyatı ve telefonun büyüklüğünü size minimum hissettirmesi
    Kablosuz Batarya paylaşımı yapabilmesi
    Birçok yazılımsal hayatı kolaylaştıran özellikleri

En net eksisi ön kamerası ama geniş açılı arka kamerası da bir o kadar güzel, geri kalanda çok rahat tatmin eder, al 3-4 sene sıkıntısız kullan.

Gözünü seveyim çin işleriyle ve Lite tellerle kıyaslamayın, ekranları çöp sonra Samsung'un Amoled'i bu muymuş demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ağustos 2020; 15:47:14 >
  • Arph kullanıcısına yanıt
    S20 FE Ekim'den sonra gelecek sanırım.

• Bu fiyata alınır mı acaba iPhone 11 almayı düşünüyorum şuan ama fiyat Uygun geldi

• Döviz böyle artarken 2 aydan daha uzun süre beklemen hata olur, 5799 TL olmuş bu arada.

Öyle bi devir oldu ki bikaç ay sonra almadığın ürünün arkasından bakıyosun anca.

Tabi telefon hakkında bilgim yok, araştırdıysan içine sindiyse düşünme, patlat gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

S10 şu an 6.100 liraya satılıyorken plus modelinin 5.999 tlye satılması sıcak fırsattır. konu sahibine teşekkür ederiz. ancak ülkenin alım gücü düştüğünden kimse sevinip değerlendiremiyor :)
    S10 stokları sadece kan emicilerin elinde kalmıştır ondan fiyatı öyledir. Gerçek bir fiyatlandırma değil adamların yaptıkları, olta atıp enayilerin o fiyattan almasını bekliyorlar. Bu adamların hiç telefon satma dertleri yok mu merak ediyorum.

Siz siz olun büyük markaların stoklarında olmayan telefonları alıp kazık yemeyin. İphone 7 plus’ı bir ayda 4000 tl den 5500 tl ye çıkaran ölücü stokçulardan uzan durun.

Başka bir olta atan ölücü stokçu fiyatlandırma örneği:

İphone 8 plus 64 gb 6500 TL
    İphone 8 plus 128 gb 6080 TL

Utanmazlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.