Bildirim
[sm=s16.gif]casper m500 4 gb hafıza kartını destekliyormu ?[sm=s16.gif]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ertan kardeşim,m500 kullanıorum ve 1 gb üstünü desteklemediğini heryerde okudum.Kendi kitapçığındada okudum cesaret edipde 2 gb lık bir kart alıpta takmadım.Ama SUPPORT UP TO 1GB STORAGE CARD yazar kendi manuelinde.Tavsiyem birinden bulursan tak dene derim... -
desteklemiyo -
m600 kullanıyorum . 2gb sd kullanıorm -
m600 de tabiki kullanırsın romun da yüksek wındows versiyonunda yükssek.Arkadaşımız m500 için sormuş ltfen kafaları karıştırmayalım. -
2 gb tı destekliyor ben kullandım ama 4 gb bilmiyorum! -
quote:
Orjinalden alıntı: blackspace
2 gb tı destekliyor ben kullandım ama 4 gb bilmiyorum!
Blackspace kardeşim...2GB lık sdcard kullanabılmek için herhangibi sürüm yükseltmesi yaptınmı?Çnkü etraftaki kullanıcılardan 2gb sd kart alıp taktım ve 2 gb cardı gormuyor daha dorusu 1 gb mıs gibi görüyor.Sen kullanmak için bişi yaptınmı onu merak ediyorum mesela senin windows 2003 se mi yoksa wm 5.0 a yükselttinmi ? -
WM5 yüklü bir makina kullanıyorum ve bigboy marka 2gb kart kullandım. kartı direkt 2gb olarak gördü. -
Anladım.Demekki bu windows sürümü ile alakalı bişey.Benm cihazım 2003 se işletim sisteminde , o yüzden görmüo kanısındayım.Acilen WM 5 yükleyip 2 gb denicem...Teşşekkürler :) -
Kolay gelsin :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X