Şimdi Ara

[sm=s16.gif]casper m500 4 gb hafıza kartını destekliyormu ?[sm=s16.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper m500 4 gb hafıza kartını destekliyormu ? eğer ki destekliyorsa tavsiye edebileceğiniz kartlar hangileri?

• ertan kardeşim,m500 kullanıorum ve 1 gb üstünü desteklemediğini heryerde okudum.Kendi kitapçığındada okudum cesaret edipde 2 gb lık bir kart alıpta takmadım.Ama SUPPORT UP TO 1GB STORAGE CARD yazar kendi manuelinde.Tavsiyem birinden bulursan tak dene derim...
  • desteklemiyo
  • m600 kullanıyorum . 2gb sd kullanıorm
  • m600 de tabiki kullanırsın romun da yüksek wındows versiyonunda yükssek.Arkadaşımız m500 için sormuş ltfen kafaları karıştırmayalım.
  • 2 gb tı destekliyor ben kullandım ama 4 gb bilmiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackspace

2 gb tı destekliyor ben kullandım ama 4 gb bilmiyorum!

Blackspace kardeşim...2GB lık sdcard kullanabılmek için herhangibi sürüm yükseltmesi yaptınmı?Çnkü etraftaki kullanıcılardan 2gb sd kart alıp taktım ve 2 gb cardı gormuyor daha dorusu 1 gb mıs gibi görüyor.Sen kullanmak için bişi yaptınmı onu merak ediyorum mesela senin windows 2003 se mi yoksa wm 5.0 a yükselttinmi ?
  • WM5 yüklü bir makina kullanıyorum ve bigboy marka 2gb kart kullandım. kartı direkt 2gb olarak gördü.
  • Anladım.Demekki bu windows sürümü ile alakalı bişey.Benm cihazım 2003 se işletim sisteminde , o yüzden görmüo kanısındayım.Acilen WM 5 yükleyip 2 gb denicem...Teşşekkürler :)
  • Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.