Şimdi Ara

S20 FE 256GB 7499TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
10.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung telefonlar arayüz olarak xiaomi den daha üstündür. gerçi xiaomi demek yanlış oluyor Türkiye de xiaomi telefon neredeyse hiç satılmıyor. biz onlara redmi diyelim . redmi telefonlar bunca zamandır fiyat performans ürün sundukları için Türkiye de iyi satış rakamlarına ulaştı. her ne kadar samsung ve apple ın gerisinde kalsa da kaçak olarak satılanları da toplarsak baya bir satış yaptı . ben bu yıl hariç son 4 yıl içinde bütün yakınlarıma redmi aldırdım . son bir sene içinde ise sadece samsung aldırıyorum. parası olan appledan vazgeçmesin bu arada. kasım ayında 6500 e mal edilen iphone 11 şuan ikinci elde 9k fiyata satılıyor. burda samsungu övüp redmiyi kötülememin tek sebebi fiyat politikasıdır . aslında redmi normal fiyattan telefon satıyor ama samsung kesinlikle zararına telefon satıyor. şuan s21 i 300 dolardan , s22 yi 450 dolardan satıyor. s20 fe ise 225 dolar gibi çıkış fiyatının 3 te 1 i fiyata satılıyor. xiaomi ise apple gibi dünyada ne ise o fiyattan bize kaktırıyor saolsunlar...

• Bitmiş ya başka Telefon önerecek var mı 150tl indirim de var gün sonu bitiyor, s21 düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batuhanssss B kullanıcısına yanıt

bitmiş derken ? duruyor . saat 3 te s21 de indirim olacak

• acemix kullanıcısına yanıt

Benim için de dün bitmişti. Arkadaş muhtemelen renklerden bahsediyor. Mor ve yeşil kalmış sadece. Pek alınacak renkler değil benim gözümde.

• acemix kullanıcısına yanıt
    Hb değil de başka satıcılar gözüküyordu şimdi tekrar hb satıyor bu arada s21de pek indirim olmadı o ne ya 100tl düşürdüler gri rengi baya iyi duruyor kararsız kaldım 20fe ile arasında değecek fark mı s21in bataryası düşük kapasite saçma olmuş

• Mi6 kullanıyorum galiba bunu alıcam s21deki indirim tatmin etmedi, şarj aleti çıkıyor mu bir de mavi rengi olsa çok daha iyiydi :/

• bende almaya çok yakınım ama ince uzun görünümü çok eleştirilmiş en-boy oranı yani kararsız kaldım şu şartlarda 7250 tl iyi fiyata geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    S21 almayı düşündünüz mü hocam en/boy daha iyi dolayısıyla piksel kalitesi de ayrıca parmak izi sensörü çok daha iyi

• Yabancı bi inceleme kanalında s21in 128gb olup sd card yeri olmadığını 4k Video boyutlarını düşününce sorun yaratabilir, s20fe nin ise daha eski olduğu için android 14 güncellemesini almayacağından, s21in şarj aletsiz geldiğinden bahsediyor

s21 daha iyi tabi ama daha pahalı o yüzden sıcak bakmıyorum. şu s20 fe ye adam gibi bir en boy oranı koymamışlar arkadaş. mesela a72 gibi olsa tadından yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakulli_35 -- 30 Mayıs 2022; 16:14:28 >
    Ben mi 6dan geçtim hocam.

Şarj aleti ve kablo çıkıyor. telefon büyük ve uzun ince. Hakimiyeti mi6ya oranla zor ama ekranı çok güzel kamerasını da çok beğendim.

Güncelleme olayını da garanti bittikten sonra ROM atarak çözmeyi planlıyorum snapdragon olduğu için desteği bulunur elbet. Mi6da da lineageos official kullanıyordum (11).

Geldikten sonra hemen Android 12ye güncelleyin çünkü 11de kamera en boy oranı sıkıntı yapıyor bazı sosyal medya uygulamaları için (bknz Snapchat). 12ye güncelleyince çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 30 Mayıs 2022; 16:18:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim yanıtladığınız için.

Mi6dan geçerken başka hangi konularda ferahlık yaşadınız acaba

Ayrıca parmak izi sensörünün sorun yaşattığı durumlar oldu mu

Bir de aklıma takılan fotoğraflar apple kameralarından daha iyi olabilip sosyal medyaya atarken nasıl daha kalitesiz olabiliyot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanssss -- 30 Mayıs 2022; 16:27:50 >
    1- Ekran: Mi 6'dan önce Samsung Note 3 kullanıyordum onun ekranı da AMOLED idi Mi 6'daki IPS ekran canımı çok sıkmaya başlamıştı Geceleri Film izlerken 1:1000 kontrast çok rahatsız ediyordu (siyah arkasına beyaz). Ayrıca 120 Hz ekranın verdiği akıcılık hissi muazzam.
    2- Hafıza: Mi 6 64 GB kullanıyordum. Şuanki uygulamalarımla ve WhatsApp verisiyle beraber bana yaklaşık 5-8GB'lik alan kalıyordu. Ona da torrent dizi film atıyordum. 256 GB'ye geçince + SD kart slotu olması çok büyük ferahlık.

Bunlar dışında aman aman bir değişiklik olmadı açıkcası. Mi 6'nın ekranı AMOLED olsa idi geçmeyebilirdim. Parmak izi sensörü dendiği gibi doğruluk oranı düşük parmağımı kaldırıp tekrar koymam gerekebiliyor çoğu zaman. Ama yine de Mi 6'ya kıyasla yavaş değil.

Kamera olayı ise tamamen sosyal medya devlerinin fotoğrafları sıkıştırmasından dolayı. Bu sıkıştırma olayında Androidlerde kasıtlı olarak görüntü kalitesi daha düşük yüzde ile yapılıyor olabilir. Eminim ki orijinal fotoğraflar birebir karşılaştırılsa S20 FE çok daha güzel fotoğraflar ortaya çıkaracaktır.

• Mor ve yesil rengi 7399 TL ye dusmus

• Tükettikler tüm renkleri 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bitmiş yav siparişini iptal eden olup aynı fiyattan satılırsa alıcam

• 7498 liraya günlerdir almayıp 7398 olunca kampanya sanıp tüketenler oldukça tabi ki memlekette doğru düzgün kampanya yapılmaz. Trajikomik bir vaka.

Hepsiburada 100 lira indirip süper fırsat yapmıyor, ama işini süper biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 30 Mayıs 2022; 21:3:47 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    O dediğin parası her gün %1 değer kaybetmeyen ülke vatandaşları için geçerli olabilir. Doların yarın 18 lira olmayacağının garantisi var mı? Bekleyerek hiçbir şeye sahip olunamaz bu ülkede. Emlak balonu patlayacak bekleyin diyenlere kulak verenler şimdi ev sahibinin kira artışı yapmaması için dua ediyor.

• Bu telefonun bu fiyata fırsat olduğunu biten stoklardan anlayabilirsin . Redmi note 11 pro nun 7.5 k olduğu ülkede doların 16.5 tl ye yaklaştığı bir ülkede firsatti .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi aslında 150tllik daha kupon vardı 7250ye geliyodu diğer satıcılardan 256/8lisini en düşük 8000e satan vardı o yüzden alabilirdim yapcak bi şey yok 2.el iPhone kovalıyacam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.