samsung telefonlar arayüz olarak xiaomi den daha üstündür. gerçi xiaomi demek yanlış oluyor Türkiye de xiaomi telefon neredeyse hiç satılmıyor. biz onlara redmi diyelim . redmi telefonlar bunca zamandır fiyat performans ürün sundukları için Türkiye de iyi satış rakamlarına ulaştı. her ne kadar samsung ve apple ın gerisinde kalsa da kaçak olarak satılanları da toplarsak baya bir satış yaptı . ben bu yıl hariç son 4 yıl içinde bütün yakınlarıma redmi aldırdım . son bir sene içinde ise sadece samsung aldırıyorum. parası olan appledan vazgeçmesin bu arada. kasım ayında 6500 e mal edilen iphone 11 şuan ikinci elde 9k fiyata satılıyor. burda samsungu övüp redmiyi kötülememin tek sebebi fiyat politikasıdır . aslında redmi normal fiyattan telefon satıyor ama samsung kesinlikle zararına telefon satıyor. şuan s21 i 300 dolardan , s22 yi 450 dolardan satıyor. s20 fe ise 225 dolar gibi çıkış fiyatının 3 te 1 i fiyata satılıyor. xiaomi ise apple gibi dünyada ne ise o fiyattan bize kaktırıyor saolsunlar... |
Bildirim