Şimdi Ara

S20 FE 256GB 7499TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
10.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "her anlamda berbat" eleştirine karşılık yükledim o resimleri. Akşam 23te gece modu mesela bu da. "Abi ayfonun kamerası androidlere koyuyor resmen" yorumunun saçmalığını arkadaşımın elindeki ip11 ile karşılaştırarak gördüm ben. Birebir aynı video ve resim kalitesi. Arada da 4-5 bin lira fiyat farkı var. Git iPhone 12 13 ile karşılaştır dersen de aradaki fiyat farkına bak derim.
    O dediğin parası her gün %1 değer kaybetmeyen ülke vatandaşları için geçerli olabilir. Doların yarın 18 lira olmayacağının garantisi var mı? Bekleyerek hiçbir şeye sahip olunamaz bu ülkede. Emlak balonu patlayacak bekleyin diyenlere kulak verenler şimdi ev sahibinin kira artışı yapmaması için dua ediyor.
  • 5G li mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta önceye kadar 7400 e satıyodu. Ama yine alınır daha da düşmedi uzun süredir takipteyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam 5g bu modelde

• aslangs06 A kullanıcısına yanıt
    5gli modeli var ama tr gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben aldım dolar yükselişe geçmişken bu fiyata amiral gemisi bulunmaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında 5g yaygınlaşır. 5G cihaz almak daha mantıklı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yildir kullaniyorum cok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alınabilecek en iyk tel bu mu batarya düşük geldi bana

• Sipariş vericem ama bir sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum. Bazen arızalı ürün gelebiliyor bu konuda ne yapmam gerekir bilen varmı.

• Ben 6900'e 6/128 Snapdragon aldım. Elimde zaten 128 sd kart olduğu için ek masraf yapmak istemedim.

Telefon iyi, bu fiyat bandında daha iyisi yok. Samsung'un arayüzü OneUi çok stabil, bir an olsun 120hz altına düşmedi kullanırken. Ama Xiaomi'nin miui'yı kadar özelleştirebilmenin olmaması beni çok şaşırttı. Miui optimizasyonu sorunlu bir arayüz, ama içinde yok yok. Ben Samsung'un arayüzünün Xiaomi'nin buglı arayüzünün altına kalabileceğini hiç tahmin etmemiştim, beni çok şaşırttı.

Telefonun arka kamerası çok iyi, ama istediğim kadar hızlı şekilde istediğim objeye odaklanamıyor ve ön kamerası ışık az ise çok kalitesiz kalıyor. Arka kameranın video ve resim performansı harika. Xiaomi'de 1080p 30fps'de bile adam akıllı video çekemiyordum, canımı çok sıkıyordu bu durum. Sd 865 sayesinde bu telefon 4k 60fps de bile çok berrak video çekebiliyor.

• İşten çıkınca alırım dedim 9k olmuş 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende var iphone dan geçtiğim için midir bilmem dışarda çektiğim her hangi bir resmi sosyal medyaya yukledığımde bayağı bir kalite düşüyor. İphone da hiç biyle bir durum yok.

• funky soul kullanıcısına yanıt

Evet bu durum instagram'ın ... yemesi.

• 2020 yılı modeli diye hatırlıyorum, güncel modellere göre güncellemleri daha erken kesilecektir. Örneğin A52s 1+ yıl daha fazla güncelleme alacak, pil ömrü daha iyi, işlemcisi güncel orta seviye olarak bununkine yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkayu -- 26 Mayıs 2022; 9:2:56 >
  • funky soul kullanıcısına yanıt

Ben Note 10 Plus kullanıyorum böyle bir sorun olmuyor.

• Samsunglarda 5g yazılımsal olarak kapalı geliyormuş, tüketicileri bilgilendirmek lazım..

Sadece xiaomilerde açıkmış

• Survivalist kullanıcısına yanıt

S20 fe amiral gemisi mi?

• Kampec kullanıcısına yanıt

Hocam sadece insta değil ya. Mesela foto çekip sahibinden.com a yüklüyorum inanılmaz kalite düşmüş oluyor. Açıkcası uzun süre kullanacağımı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.