Arkadaslar amerikada yasiyorum, gaza gelip mustang aldim 2007 model, ancak sarmadi neden bilmiyorum sanirim otomatik olmasindan ve motorunun kapali olmasindan kaynaklaniyordu, yakin zamanda sattim s2000 almak istiyorum ancak almadan once nelere dikkat edeyim? kesinlikle mekanige gostericem arabayi almadan once nerelere baktirmaliyim vs bilgi verirseniz sevinirim
Motor ve yürüyen aksama baktırın diyeceğim ama o kadar kestirme olmaz Buyrun gaavemizehttp://forum.donanimhaber.com/m_22692774/mpage_70//tm.htm#63024750 gelin, bi çay ikram edelim. S2000'ci bir arkadaşımız(ultrasn0w) var, sorularınızı direk kendisine sorabilirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla:)
quote:
Orijinalden alıntı: frrozen
Arkadaslar amerikada yasiyorum, gaza gelip mustang aldim 2007 model, ancak sarmadi neden bilmiyorum sanirim otomatik olmasindan ve motorunun kapali olmasindan kaynaklaniyordu, yakin zamanda sattim s2000 almak istiyorum ancak almadan once nelere dikkat edeyim? kesinlikle mekanige gostericem arabayi almadan once nerelere baktirmaliyim vs bilgi verirseniz sevinirim
adam forza s2k derdi gitti g35 aldı al işteee
Bi tur bindirirsen söylerim
Turkıyeden mı alacaksınız s2000 ı ?
yoksa yasadıgınız yerdemı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme