< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Macbook alırken neye dikkat etmeliyim
-
-
Pil devrine bak o cihazın ne kadar kullanıldığı hakkında bir fikir verir. Onun dışında kasa açılmadı ise (az çok anlaşılır kasadaki izlerden) ve cihazda da sorun yoksa anakartla alakalı bir sorun olamaz zaten.
Ek olarak intel Macbooklardan uzak dur kesinlikle M serisine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil devri 96 nasıl iyi mi? Benim baktığım cihaz pro 16 m1 işlemcili hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
96 devir iyi. Pil sağlığı da yüksektir diye tahmin ediyorum. M1 bakıyorsan iyidir alınabilir. Piyasası ne kadar hakim değilim ama güzel cihaz ben 14"ini kullanıyorum sıfır almıştım.
Bakacağın şey içi açılmış mı, kasa temiz mi, bir de hoperlör, mikrofon, kamera, ekran veya sistemin genel çalışmasında bir sorun var mı bunlar olabilir temel olarak.
Gürgençler bakar mı macbook durumu nedir ne değildir diye bilgi verir mi
O firmaların hepsinin amacı satış yapmak. Öyle bir iş yapma ihtimalleri pek yok. Belki Apple Store yardım eder ama ona da yüksek ihtimal vermiyorum.
Macbook pro 16 m1 aldım dehşet birşey daha önce laptop kullanmamışım diyorum ksskjk
siz naptınız 15 aldınız mı
Ben halihazırda M1 Macbook Pro 14" kullanıcısıyım. Cihaz süper gerçekten, kıyasladığım İ7 12700H Laptoptan daha hızlı Render alıyor ve bunu neredeyse sıfır fan sesi ve 3 günde bir şarj ettiğim kadar uzun dayanan piliyle yapıyor :)
Bir cihazla alakalı buraya soru sordum mu hatırlamıyorum ama başka bir cihaz hakkında sorum varsa büyük ihtimalle bir yakınım için sormuşumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Kasım 2024; 20:2:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- macbook touchpad tıklamıyor
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- pt.com güvenilir mi
- en iyi laptop markaları
- ios 18 duvar kağıdı
- google öne çıkan fotoğraflar
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- yazılım için laptop önerisi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X