Şimdi Ara

Macbook alırken neye dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook pro 16 niyetliyim. İkinci el alacağım dikkat etmem konular nelerdir anakarttı kontrol ettirmek mümkün mü gürgenç media markt gibi yerler cihazın iyi olup olmadığını bakarlar mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Pil devrine bak o cihazın ne kadar kullanıldığı hakkında bir fikir verir. Onun dışında kasa açılmadı ise (az çok anlaşılır kasadaki izlerden) ve cihazda da sorun yoksa anakartla alakalı bir sorun olamaz zaten.

Ek olarak intel Macbooklardan uzak dur kesinlikle M serisine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Pil devri 96 nasıl iyi mi? Benim baktığım cihaz pro 16 m1 işlemcili hocam

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

96 devir iyi. Pil sağlığı da yüksektir diye tahmin ediyorum. M1 bakıyorsan iyidir alınabilir. Piyasası ne kadar hakim değilim ama güzel cihaz ben 14"ini kullanıyorum sıfır almıştım.

Bakacağın şey içi açılmış mı, kasa temiz mi, bir de hoperlör, mikrofon, kamera, ekran veya sistemin genel çalışmasında bir sorun var mı bunlar olabilir temel olarak.

Gürgençler bakar mı macbook durumu nedir ne değildir diye bilgi verir mi

O firmaların hepsinin amacı satış yapmak. Öyle bir iş yapma ihtimalleri pek yok. Belki Apple Store yardım eder ama ona da yüksek ihtimal vermiyorum.

Macbook pro 16 m1 aldım dehşet birşey daha önce laptop kullanmamışım diyorum ksskjk
    siz naptınız 15 aldınız mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben halihazırda M1 Macbook Pro 14" kullanıcısıyım. Cihaz süper gerçekten, kıyasladığım İ7 12700H Laptoptan daha hızlı Render alıyor ve bunu neredeyse sıfır fan sesi ve 3 günde bir şarj ettiğim kadar uzun dayanan piliyle yapıyor :)

Bir cihazla alakalı buraya soru sordum mu hatırlamıyorum ama başka bir cihaz hakkında sorum varsa büyük ihtimalle bir yakınım için sormuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Kasım 2024; 20:2:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.